Valborg och hundra dagar

Idag firar ni Valborg kan jag tänka mig. Själv firar jag 100 dagar sedan jag hoppade ensam på tåget och flög långt hemifrån. 100 dagar, visst låter det länge. Men snabbt går det. Vad har jag gjort sedan dess när jag väl tänker efter? Jo:
Varit på en basketbolls match
Varit på en hockey match
Roadtrip till cincinnati
Besökt Ikea
Träffat Gavin Degraw
Blivit bättre på engelska
Blivit bekväm (för det mesta) att ta hand om bebisarna
Fått se dem lära sig gå
Träffat nya människor och nya härliga vänner
Gått på bio
Shoppat massa fina grejer
Ätit god mat ute
Ätit dålig mat hemma
Börjat träna 4-5 gånger i veckan
Varit i new York
Varit i Florida
Haft både snö och 25 grader under april månad
...

Jajjemen. Idag har det iallafall varit jättefint väder, minst 25+. Hade bebisarna ute i trädgården som självklart är enorm haha. Där kan de springa åt alla håll och kanter. Nu tar de en välbehövd tuppis.

Kommer nog fira min 100-dagars kväll med lite jordgubbar. Woho



Netflix = bajs

Här gör jag nästan vad som helst för att jag vill se iron man filmerna innan den tredje kommer ut på bio. Den finns inte att se på någon hemsida alls. Så jag tänkte att jag kunde använda netflix för man får en gratis månad där. Jag blev medlem, men fanns iron man filmerna? Nej, självklart inte, bara några gamla tecknade versioner... Jaja tänkte jag och började bläddra lite. Fanns där några bra filmer över huvudtaget? Nej, självklart inte. Så nu sitter jag här och kollar på Thor, får väl se om den är bra. Men iallafall, netflix var inget att ha.. Det var bajs.

Innan jag skulle jobba idag så hade vi en "svenne träff" hemma hos Sofia. Vi bakade (Sofia bakade) kladdkaka som vi smaskade på och bara pratade. Helt spontant fick vi reda på att Ed Sheeran kommer till indianapolis i sommar för en konsert, tror det är med en radiokanal eller något. Blev överlyckliga och bokade biljetter. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vad glad jag blev :D gjorde min dag!!!!!!!!!!! JAG ÄLSKAR ED SHEERAN.
Så första halvan av jobbtiden gick hyfsat snabbt för jag var så glad. Fick sånna där glädje ryck hela tiden. Mamma du vet vad jag pratar om (HAHA)


MAAAT

Lagade lunch till nig själv idag. Första gången på tre månader :D kände mig sååå duktig. Kokade pasta. Sen tog jag crème fraîche, senap, småtomater och gröna bönor och gjorde till en "sås". Blev gott faktiskt, jag kan laga mat :D såg inte supergott ut dock. Min underbara kyckling från TGI Friday's var lite godare måste jag erkänna.


Ny vecka

Förlåt för dålig uppdatering under helgen. Var ledig från fredagskväll tills idag så hade inte riktigt tid att blogga. Har haft en superba helg med roligheter. 
I fredags träffades vi på TGI Fridays, alltsåååååååååå det var så gott. Har nog nämnt det minst 12 gånger sedan dess på riktigt. Mumsfillibaba! 
 
På lördagen skulle vi åka till downtown för att kolla läget lite och se Gavin Degraw för han skulle ha en gratiskonsert. När vi kom till stan runt klockan 2 kanske så hade vi sån tur att han hade genrep just då! YAAAAAY. Så vi fick chansen att ta foto med honom hihi. Blev väldigt lycklig. Konserten var jättebra för han var rolig och jaa, han är ju så bra helt enkelt. Det var även en annan kille som sjöng innan Gavin, han var bra han med. 
Det var en mycket lyckad dag måste jag säga förutom att det spöregnade ett tag.
 
Igår träffades vi på ett av shoppingcentrena för att hänga lite. Vi gick på bio och såg the wedding tror jag den hette. Den var riktigt bra faktiskt :) sen var vi lite busiga och gick in på en till film direkt efter hihi. Här kollar de nämligen biljetterna vid ingången och sen går man till själva biorummet. Så vi gick in till Oblivion, en film med Tom Cruise. Tänkte att den kunde säkert vara bra. En framtidsfilm typ. Men, nä, förstår fortfarande inte den. Så den behöver ni inte se! Konstig är det enda jag kan säga om den.
Men ja, det var en mycket bra helg. Har problem med min dator/laddaren så kan inte lägga in alla bilder på den ännu -.- 

New buddy


Saker jag tänker på när jag tänker på dig.

BWO - snyggingen som du gillade
Kaffe
Mackor - dina specialare med majonnäs, skinka och gurka
Smulor på golvet
Torghallen
Parken
När du hämtade mig från dagis och jag tydligen smiskade dig på rumpan hela tiden
När vi tog genvägen genom grannens trädgård......hehehhe
Pissmyror
Björnbärspaj
Permanentat hår
Läppstift
När du rullade ner från den stora kullen vid lägenhetshusen...Ush vad jag blev rädd haha
Vädret
Halv 8 hos mig
Allsång på Skansen 
Ulrik Munter som du tyckte var så fjantig
Bäddsoffan
Dina kakor du alltid bakade till mig varje födelsedag
Alla kakor som Micca smög och tog i ditt kök
Pastasnäckor
Fiskpinnar
Ett glas med vatten som vi hällde salt i när du inte såg (haha)
Julmat
Inneskor
När jag gick hem till dig och höll på att kissa på mig och trodde du inte var hemma, satt och väntade i en halvtimme tills jag ser dig genom fönstret.... Kul
CF
Snarkningar
Stearinljus
Broccoli
Radion
Dockan - då menar jag grannen hahaha
Att du slutade röka
Ditt skratt
 
 
Detta är bara några saker jag tänker på när jag tänker på dig <3

Ganska bra dag ändå.

Trodde denna dag skulle bli djävulsk, var tvungen att jobba tidigt imorse för att ta T till sin skola, sen även börja jobba tidigare än vanligt för  de äldre pojkarna slutade extra tidigt i skolan. Efter jag hämtat upp dem åkte vi till en park så de kunde sköta sig själva och inte störa bebisarna i huset haha. Sen var jag snäll och köpte slushy eller vad det nu heter till dem. Torsdagar brukar jag oftast ha kvällen ledig men denna veckan har jag bett om att ha hela helgen fri istället så därför skulle jag jobba ikväll. Torsdagar är också deras "date-night" så de brukar ha en annan barnvakt. Så idag tog jag istället ansvaret för pojkarna medans nannyn hade bebisarna och fick lite tid att faktiskt umgås med 6åringen medans de andra var på sportaktiviteter. Tycker verkligen det är så himla synd att det är som det är i familjen. Att han beter sig illa ibland för att han behöver mer uppmärksamhet och jag tror att allt har förändrats så himla mycket sedan bebisarna föddes. För när jag var med honom idag var han hur gullig som helst. Blev helt förvånad över att det inte var ett enda tillfälle då han fick något "ryck" och sa något dumt eller liknande. Vi var ute i deras trädgård och drog upp några rötter. Har ingen aning var det var haha först trodde jag att någon kanske hade planterat dem. Såg ut som minismå lökar eller något. Så jag föreslog att vi kunde göra sett eget grönsaksland och han verkade vara super intresserad av att planter och sånt. Han ville att vi skulle åka till affären för att köpa fröer. Något som gjorde mig glad var att han tom. bad mig att hämta honom imorgon efter skolan så att vi kunde handla istället för att hans mormor skulle hämta upp honom som han annars tycker är jättekul. Då kände jag mig uppskattad. Fast tyvärr kan jag ju inte hämta honom för jag måste passa bebisarna...men en annan dag ska vi nog kunna göra det. Så denna dagen var inte så lång och förfärlig som jag trodde den skulle bli :) 

Levande gosedjur är vår framtid

Idag skulle jag hjälpa 6åringen med läxorna för mamman är i Chicago. Då ville han visa mig en ny bok han hade fått av sin mormor med ett gosedjur till som boken då handlade om. Han bad mig läsa på en sida..... Sista meningen var "bigsby thought this was very funny", då började gosedjuret helt plötsligt skratta....av sig själv!?!?!!!! Insåg ju senare att alla meningar som var röda gjorde att gosedjuret sa något.. Så han är väl programmerad på något speciellt sätt. Men ändå, coolt va? ;)
 
Annars då? Jag träffade Victoria för lite lunch och vi åkte till stället där Francis (barnvakten som var här innan men som slutade när jag kom) jobbar nu. Hon är jätterolig, kanske i 50 års åldern. Var ett väldigt mysigt litet dining ställe, kändes väldigt amerikanskt:)
 
Efter det åkte jag hem för att jobba och har bara varit inne hela dagen för nu blev det helt plötsligt kallt och har regnat i princip hela dagen. Fast imorgon ska det tydligen bli fint igen så det kan man ju hoppas på! Kanske är det  lite för mycket snack om vädret på den här bloggen? ;) 
 
Har äntligen slutat för dagen och tänker nog göra lite varm choklad och sedan kolla greys anatomy innan jag ska nana. 

Gräslukt och en söt hund hihiihhiih

Tittut.
 
Kom precis hem från en promenad. Nu känns det faktiskt som vår men vågar inte säga för mycket haha. Det luktade gräs för alla håller på att fixa sina stora trädgårdar och träden blommar. Igår när jag var ute så mötte jag en kvinna med sin hund, de bor i något av de stora husen runtomkring. Hunden var jättesööööt och ville inte fortsätta gå förränns jag kom ikapp dem. Kom då på att jag inte riktigt klappat en hund på tre månader <3 så himla gosig och söt var den. Fick mig att sakna pirri mer. Iallafall, så mötte jag den idag igen :D SÖTIS. Kanske kan bli min nya kompis.
 
Igår var det också fint väder, började aldrig regna så jag var ute med bebisarna i stort sett hela dagen. Gick runt i trädgården osv. På kvällen tog vi med dem till en av pojkarnas lakross match. Kunde inte hålla så bra koll på matchen när bebisarna var med, menmen. 
När jag slutat träffade jag Mathilde för att som vanligt kolla lite One Tre Hill. Köpte små mini glassbyttor att mumsa på. Testade Edy's faktiskt, men måste säga att det var en god glass fast inte superduperfantastisk. Så nu har jag provat mint chocolate chip glassen Linn :D fast just den var "1/2 less fat" så kanske hade den varit bättre med mer fett i haha.
 
 
 
 
 

Soligt, just nu åtminstone

Goddagens!
 
Igår hänjag jag med på deras "track meeting" som jag skulle kallat en friidrotts tävling. Så de tävlamottot andra skolor. Var där i någon timme bara och fick hålla lite koll på pluttarna.  Resten av dagen var väldigt vanlig.
 
Just nu skiner solen och det ser ut som en riktig vårdag. Men tydligen ska det börja regna senare...såklart hehe. 
Gick upp tidigt imorse för att testa ett nytt pass på gymmet, bootcamp conditioning. Tyckte det lät väldigt jobbigt, så det kunde ju vara kul att prova. Meeen såklart var det inställt idag när jag kom dit, så fick gå på den vanliga "indoor walking" maskinen istället. Får se när de har det passet nästa gång så att jag kan prova. 
 
Jag hoppas att det inte börjar regna för jag hade tänkt gå ut på en promenad innan jag börjar jobba, kanske ta med kameran för att fota lite träd? Varför inte ;)
 

Pappa jag saknar din mat!!!!!!

Jag vill ha goooooood maaaaat:( jag vill ha gooooood frukost. Har nyss pratat med Micca i mer än en timme efter att jag vaknat. Det sista jag sa var att jag saknar svensk mat, pappas mat! Ååååååå:(
 
Får försöka att inte tänka på det nu. Hade iallafall tänkt gå upp för att äta frukost, men vad? ne, jag vet inte. Nu frågade min värdmamma om jag ville följa med henne till pojkarnas "track-meeting". Vet inte exakt vad det är men tror det är stället där de springer/löper. Ska vi bara titta på då eller vad? Tror de frågar bara för att hon inte kan ta med bebisarna själv dit haha, ganska sjukt egentligen... Får se om jag följer med, har ju som sagt inte ätit än men har ju inget bra förslag på vad jag vill äta ändå.
 
Igårkväll träffades vi hemma hos Helen för att kolla film. Vi såg the stepmom, en gammal film med Julia Roberts som jag av någon anledning aldrig sett förr, men den var bra. Vi tog en paus med lite frozen yoghurt också, klagade inte på det. När jag kom hem var jag utelåst....jaha tänkte jag och fick lite smått panik, klockan var kanske halv 12 så visste inte om mina värdföräldrar sov eller inte men som tur var så var de vakna och kunde komma och öppna. Har alltid problem med detta för de låser bara på kvällarna och det är då jag inte är hemma haha.
 
Ska jobba från klockan 1 idag, fast om jag nu åker med till det där track meeting grejen så är det ju som att jag jobbar då med -.- får se hur jag gör. Längtar tills klockan är 9 och jag kan gå ner till mitt rum igen och kolla på någon serie eller film på min dator hihi. 

What's up

Igårkväll skulle vi alltså till något ställe där man kunde vara under 21, men vet inte om vi verkligen hamnade rätt eller om vi bara var de enda under 21 som var där. Bara massa äldre människor haha så vi drog vidare till McDonalds istället :)  hade en kul kväll ändå, fast jag var den som körde och fast klubben inte var riktigt som vi tänkt haha. 
 
Kom hem sent och var i sängen runt klockan 3, men var inte trött. Vemitten vad mitt problem är... Men vaknade runt klockan 9 imorse och kunde inte somna om :( ville ju ändå gå till gymmet så det kanske var lika bra. Trodde det skulle vara proppat med folk som det alltid är på helgerna. Parkering var helt full, men när jag kom in var där flera maskiner lediga så jag slapp stå i kö (japp på helgerna blir det köer). 
Träffade sedan upp Helen och Mathilde för lunch på panera breda och sen mötte vi de andra tjejerna på soppingcentret. Köpte inget idag, såg mycket fint men var liksom inte sugen för det var ganska kallt idag -.-
 
Nu ska jag strax iväg igen för lite filmkväll. Har varit väldigt skönt att vara ledig idag!! Kan förhoppningsvis sova lite bättre inatt.

Äckligt te:(

Skulle göra mig en kopp te för det har varit så kallt idag. Tog samma sort som jag brukar här i huset, det enda svarta te't de har... Vill ju spara på mina påsar hihi. Men idag smakade det blööö:(

Imorse åkte jag och Mathilde till marshall för lite morgon shopping. Det är en stor affär som jag skulle kalla en slags outlet. Köpte en fiiin klänning och en fiiiiiiiiiin väska. Nöjd och glad :D bilder ser ni nedan.

Idag har jag inte kunnat ta it bebisarna för det är så kallt. Konstigt väder? Japp!

Planen ikväll är att vi ska gå till en "klubb/bar" där man kan vara under 21. Ska bli spännande att se hur det är. Tyvärr jobbar jag till 9 så kommer nog vara lite seg:/ meeeen kul att göra något! Ni har säkert haft fredagsmys och sånt kuligt. Vill också ha fredagsmyyyys med flygande jakob, pepsi Max och gårds chips <3 <3 Det hade varit något...


En torsdag.

Halluu svenskar :)
Idag är det torsdag vilket betyder att imorgon är det fredag. Dagen efter det är lördag osv. Men tillbaka till torsdagen. Idag har jag varit på gymmet för ett body works plus abs pass. Hade egentligen en kort jobbdag från 2-6 meeen barnvakten var tvungen att åka hem tidigt för att ta ut sin hund. Var väldigt förstående såklart:) så jag jobbade från 11.30 istället. Hann ta ut bebisarna på en kort prommis innan det började regna. När de tog sin tuppis så pratade jag med fröken Johanna :D trevligt trevligt, alltid kul att höra hur läget är på McDonalds och i hennes liv :)

Ikväll (bara för att jag slutar tidigt) så ska alla andra såklart jobba sent:( men ska nog träffa Mathilde ett tag åtminstone. Gissar att vi köper något ätbart och kollar one tree hill. Helt ok för mig.

Det ska bli 'storm' inatt. Har ju glömt berätta att det var åska natten till tisdagen. Det åskade så högt att jag vaknade upp i källaren = höga smällar haha. Men lite mysigt är det allt!
Hoppas ni haft en bra dag.


En onsdag.

Idag, tre månader sedan jag kom hit, fixade jag mitt körkort ;) grymt va? Så nu väntar jag bara på att få hem det. Men ush så dyrt det var med körkort....21 dollar, ungefär 150 kronor kanske:( i Sverige kostar det ju bara 11000 eller något.

Men ja:D är ni stolta över mig? Jag hoppas det hihi.

Idag är det en vanlig jobbdag. Fast vi åkte en snabbis för att träffa min värdpappas föräldrar. De verkade väldigt trevliga:) de var tydligen 5 barn i hans familj också haha så nu har jag även träffat 2 av hans bröder, 2 kvar.
När vi kom hem lekte jag och bebisarna "gå genom hela huset in i alla rum". En lek de tycker mycket om:) tog 1,5 timmar och nu sitter jag här med min telefon som värsta nörden medans de tar en tuppis.

Min värdpappa fixade en bit pecanpaj till mig idag som tydligen ska vara jättegod. Passar ju bra när jag klarat mitt körkort tycker jag hihi (fast jag skulle ju ätit den under vilka omständigheter som helst såklart) så har lite beslutsångest om jag ska äta den nu eller ikväll eller imorgon :/ får se hur jag gör, uppdaterar er senare om mitt beslut! Hoppas ni kan hålla er.


En hälsning till Miccaela Larsson

 
Hejhej. Hoppas du blir frisk snart:) 
Miccaela Caroline Larsson är min syster vilket betyder att vi har samma mamma och pappa. Vi är ganska olika, fast på ett sätt lika ibland (tycker jag iallafall). Tex. Är du den enda jag kan skämta med massa filmrepliker med HAHAHAHHAHH.  Vet inte om det är normalt, men så är det. 
 
Sitter just nu och tittar på Morgan och Ola-Conny och kommer kanske kissa på mig av skratt innan det är slut. "Mimmii!!!mimmi?!? mimmiiiiii???? Katten lyssnar på Mimmi!!!!" HAHAHA
 
Men Jaha.... Det var kul att prata lite med dig idag. Inte för att vi pratade om något speciellt, men det var la kul ändå. Blev glad efter det så jag hade en bra dag. Tack för det. 
 
Nu tänker jag berätta om ett minne jag har från när vi var små. Vi var hemma hos älskade mormor <3 och där började vi (såklart) busa hehe. Stängde in oss i sovrummet med telefonen och busringde kanske hmmmm.... 20 pers? " det var en gång en toa-boa och en toa-hoa"... Så började vår fina berättelse kommer jag ihåg, måste vara en av de konstigaste historierna någonsin MEN hade antagligen skrattat lika mycket (mer) idag eftersom jag har samma humor som en 5 åring :)
Efter ett tag började folk ringa tillbaka för de hade nummerpresentatör HAHAHAHAHAHHAH och sa att de skulle ringa polisen hahahha!!!!
Men här sitter jag, levande :) 
 
Måste koncentrera mig på tokarna i programmet nu hehe.... Hoppas vi kan göra en sån resa!
 
 
 
                       
Här smyger lille mamma sig in i bilden också hihi
 
 
 
 
 

Bilder

 
Kul i bilen
 
Sofia och Justyna
 

Maaaat på ikea, extra sås hihi
 
Cincinnati!
 
En polis gris
 
 
 
 
Gissa landet.. Ledtråd, svenskar gillar tydligen converse.
 
Justyna, jag, Jana, Sofia, Helén
 
 
 
 
 
 

Cincinnati

Kom precis hem efter en heldag i Cincinnati. Vi hade fint väder, fast blåsigt och lite kallt hehe. Måste säga att det var en mysig liten stad, ungefär som Indianapolis fast kändes faktiskt finare. Vi gick mest runt och tog massa bilder. Avslutade med Ikea :D Åt köttbullar med extra mycket gräddsås, köpte dammsugare (kakan, inte själva städredskapet) och sill haha. Tänkte att då har jag något jag kan äta till lunch lite då och då. 
Var en mycket trevlig dag och kul att komma bort lite. Ska ladda upp lite bilder från mobilen. 

Vilken dag

Trodde denna dagen skulle bli en trevlig fredag, men den har varit jobbig istället.
 
Den äldsta pojken skulle ha sitt födelsedagsparty idag (3 månader senare) och spela paintball. Imorse frågade min värdmamma om jag kanske ville följa med istället för henne så hon kunde få umgås lite med bebisarna, men så blev det inte. Jag fick vara hemma med dem och 6åringen plus två av hans kompisar. 
Planen var att vi skulle ut och äta när dem kom hem igen men så blev det inte heller utan då fick jag ta ut bebisarna och pojken själv till restaurangen. Tänkte först att jo men det kan väl vara spännande, sen tänkte jag att nääää det går inte jag ringer och säger att jag hellre lagar mat själv att ta med de (6åringen mest hehe) ut själv bland folk.. Men tog beslutet att göra det iallafall vilket jag ångrade haha. Kom dit och hittade ingen som kunde hjälpa mig. Hade ju fullt med bebisar i famnen om man säger så. Folk från andra bord hjälpte mig tillslut och jag kände mig som världens mest förvirrade människa och tänkte att folk måste tro jag är galen för att jag kunde ju inte göra allt själv. 6åringen ville ju såklart inte hjälpa mig, fast helt ärligt ville jag inte ha hans hjälp haha. Åt åtminstone en supergod laxsallad medans 6åringen lekte med sin mat och kastade runt den. Helt sjukt hur han kan bete sig så på en restaurang, men jag vet att föräldrarna inte skulle brytt sig så mycket så tillslut struntade jag i honom totalt och tänkte bara äsch han är (som tur tur tur är) inte mitt barn vilket jag hoppas folk fattar....så han får skämma ut sig bäst han vill.
 
Överlevde och kom hem :) Fick jobba över för att värdmamman körde fel på vägen hem -.- men det kanske var lika bra så att jag inte kunde åka någonstans utan fick stanna hemma och gå och lägga mig tidigt, måste ju upp tidigt imorgon.
 
Måste även berätta vad som hände idag efter jag duschat. Fattar inte vad det är mig och spindlar just nu alltså. Först träffar jag värsta monster spindeln i Florida som gav mig rysningar dagar efteråt.... Någon vecka senare ser jag ännu en stor spindel (i Sverige hade vi sett den som en STOR spindel för att vara i Sverige) i badrummet. Stod där i någon minut och hoppade runt som värsta fjanten innan jag tog initiativet att döda den med en "toilet plunger", kommer inte ihåg det svenska ordet hehe.
Idag utsattes jag för ännu en spindel attack, lägg märke till ordet attack, när jag öppnar duschen för att ta min handduk. Vecklar ut den lite och vips, då hoppar det ut en ÄCKEL SPINDEL FRÅN MIN HANDDUK OCH SÄTTER SIG PÅ MIN MAGE. Tog några sekunder tills jag fattade att det var en spindel och inte en bommulstuss.... Blöööööhöööhööhöhö :( kommer alltid skaka mina handdukar nu, tack för den äckel spindel.

Fishy fish

Igår gick jobbtiden snabbt. Åkte till djuraffären för att köpa en fisk till 6åringen och tog med bebisarna dit. Han döpte den till fishy fish, fint namn. själklart kunde han inte sköta sig helt under tiden vi var där. Han stoppade ner hela armen i ett av akvarierna (HAHAHAH). Tyckte så synd om fiskarna där i och mamman sa inget så tillslut fick jag säga till honom att sluta. Herrejesus tänkte jag då. Kan vara lite jobbigt att föräldrarna inte alltid vill säga till honom för att de tycker synd om honom, det är så jag tror det är iallafall. 
 
Åkte hem med fiskarna och sedan var det dags att åka iväg på månadens au pair meeting. Vi gick till en comedy club. Tänkte att åh nej nu kommer jag sitta där helt uttråkad och säkert inte fatta eller bara inte tycka det är kul (har ju lite konstig humor hehehehhe). Men det var faktiskt skitkul och vi skrattade nästan hela tiden.
 
Idag har det hänt andra grejer med, har nämligen tagit tag i "körkorts delen" på riktigt nu haha. Det är på tiden kanske... ;) Hade äntligen fixat alla dokument man behövde ha och gjorde det skriftliga testet imorse :) så nu har jag bara min 10 minuters uppkörning på onsdag. Spännande va???????
 
Imorgon ska vi åka några stycken till Cincinnati (en annan stad) för att besöka ett Ikea. Det var det närmsta härifrån, tar ca 2h att köra dit. Ska bli väldigt kul tycker jag med en liten roadtrip. Förutom Ikea får vi väl kolla runt om det finns något kul att se eller göra :) Men jag läääängtar tills vi ska äta där, vill ha brunsås <3 tror jag ska fråga om extra... 

Amerikanskt

Tänkte berätte för er om lite amerikanska grejer, vissa grejer som.Kan gå mig på nerverna hehe
 
Först och främst, varför stänga kylskåpsdörren när man kan lämna den öppen medans man gör iordning sin macka eller liknande? Nä? Säg det. Här öppnar de kylskåpet tycker av någon anledning inte att man behöver stänga det direkt utan istället kan man låte det stå öppet ett tag så att kylan går ut och det tar mycket mer energi :D smart va? Det blir ju jobbigt kanske om man först tar ut mjölkpaketet, stänger, fixar med sin flingor och häller upp mjölken för att sedan öppna kylskåpet igen. 
 
Nummer två. Det är helt okej att sätta på kranen (gärna så mycket som det går också, plus varmt) börja diska lite, komma på att man måste hämta en tallrik på bordet i andra rummet och går dit (sakta) med kranen sprutandes.... Vet inte om det är jag men jag dööööör så irriterande haha. Fast iofs så är jag kanske extrem hemma och van vid att alltid släcka lampor osv haha men detta är så galet. Ibland när jag irriterar mig för mycket så går jag och stänger av kranen istället för det är så sjukt störigt att bara höra den stå på när ingen är där hehe.
 
De använder även papperstallrikar. Vet inte om det bara är min värdfamilj eller om det är vanligt. Det är ju så mycket enklare när man bara kan slänga det när man är klar ;) Kan förstå att det är bra med barnen så att tallrikarna inte går sönder, men de har vanliga fula plasttallrikar också som de kan använda men nej, engångstallrikar ska det vara...
 
Nähä nu är det dags för jobb.
 
Fick nyss en låt i mitt huvud av någon anledning...
hej kanin, hehehej kanin.........
uriiiin, duuutututuu, verkligen gott....
HAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Hade glömt den
 
Hejdå nu ska ni slippa mina konstigheter för ett litet tag.

Noshörningar och elefanter?????

har börjat drömma konstiga drömmar alltså. Inatt drömde jag att jag såg noshörningar på gatan och tyckte det var jääääätte coolt :D men det var ju tyvärr bara en dröm.
Sitter just nu med min iPad och känner mig sjukt nöjd.
 
Var på gymmet imorse och höll på att dö... Har ju som sagt börjat bli varmare här nu så det var sjukt varmt där inne plus att "indoor walking" maskinen jag ville använda var uppe på balkongen eller vad man ska kalla det. D har mycketnhögre luftfuktighet här så på somrarna kan det bli jättevarmt. Märkte redan av det idag. Nu var det väl iofs  kvavt för att det är lite regn och åska på gång, men det var säkert 27 grader ute och jätte fuktigt. Blir så förvirrad när man går ut och det är varmare än inne haha. 
 
Annars då... värdmamman hade planer på att ta med mig och bebisarna till den äldsta pojkens lakross match, men nu ser du ut att bli dåligt väder så får antagligen stanna hemma :( buhu

Idag är ingen vanlig dag

Nej du. Idag är dagen då jag köpte min iPad!!! Känns väldigt bra. Sjukt imponerad på Apples service. Gick in i butiken och 4 min senare hade jag min iPad. Killen sa "okey I will order your iPad and it will be here in about 25 seconds". Åååhnej tänkte jag, trodde först han skulle säga att de var tvungna att beställa en och att den kom om några dagar. Men som tur var så var det ju inte så :D

Nöjd och glad åkte jag hem till Mathilde för att äta lite glass ute i solen. Fint väder idag med = Alexandra Larsson kan gå utan jacka = något är på gång = våren är ÄNTLIGEN här!

Kommer antagligen hålla på med min nya bebis hela kvällen efter jag slutat jobba... See ya!


Svett och bebisar

Var så fint väder idag, lycklig blir jag då. Men i veckan ska det tydligen åska osv men vi får väl se.

Igårkväll kollade vi film hos Mathilde och sov över där faktiskt. Sen imorse åkte vi till IHOP (international house Of pancakes) för frulledulle. Testade några bananpankakor med jordgubbar och banan på. Muuuuumsimumsi ;) tyvärr var jag tvungen att börja jobba klockan 12 -.- men kunde sitta ute när bebisarna sov och sen tog jag dem på en promenad och lät dem gå runt på garageuppfarten haha. Senare på dagen åkte vi alla (hela familjen plus 5 av barnens kompisar, jajjemen vi fick köra med två bilar såklart...helt normalt) till en liten park så barnen fick leka av sig :) Gick runt med en helt vanlig tröja hela dagen och frös inte en enda gång?!!! Var nästan lite svettig ibland hihi. Då är våren påväg!


Ledig dag slutar alltid med shopping...

Jaha då var det lördag igår och jag var ledig (yayyy). Jag och Mathilde hade planerat att ha picknick och försöka ta en massa bilder med amerikanska grejer eftersom hon snart åker hem. Meeen så blev det inte riktigt hehe. Åkte först hem till henne för att fixa oss inför våran photoshoot ;) hon sminkade mig väldigt fint faktiskt. Efter det åkte vi för lunch på panera bread igen. Hade några ärenden att uträtta i olika affärer så vi var ju tvungna att åka till shoppingcentret... Slutade med att vi var där hela dagen och hann inte ta några bilder alls.
Känns alltid så bra när jag shoppat här. Hittar riktiga fynd :D köpte ett par byxor från abercrombie, ett par sandaler, ett par tränigsbyxor och ett iPad fodral (fast jag inte har någon iPad än hihi).
Näsa vecka ska jag försöka köpa en iPad, måste bara bestämma vilken sort och vilken färg... Inte lätt inte.


En sol

Idag har det varit så fint väder:) åkte med Mathilde till starbucks och satt sedan ute, utan min vinterjacka :D
Innan jag började jobba hann jag även sitta ute här hemma i två timmar för lite solande.

Allt blir ju mycket bättre med fint väder! Kunde gå en promenad med bebisarna, sen tog vi dem till en lekplats och nu sover de lite. Blir nog en lugn kväll.
Efter jag slutar tänkte jag kolla på någon film och äta av mitt svenska godis hihi. Hoppas ni haft en bra fredagskväll


Yoga, kossor och katter

Igårkväll åkte jag för lite middag på panera bread. Det är en matkedja med soppor, sallader, goda mackor osv. Åt en jättegod broccoli soppa och ceasarsallad. Det var så fint väder så vi satt faktiskt ute och åt, hoppas verkligen det fortsätter vara såhär!
Efter maten skulle vi till gymmet för att testa yoga... Men seriöst, det är inte min grej alltså. Det är något med tysta rum som jag inte klarar av.... Det får mig att börja skratta hehe. Eller vad säger du Julia? Tur att du inte var där för då hade de nog sparkat ut oss hihi :) Fick kämpa rejält med att inte skratta, speciellt när vi ligger där på våra mattor och hon plötsligt säger :"and now we are going to do the little baby pose". Det gjorde ont i min mage för att jag var tvungen att "skratta tyst". Upptäckte även ett nytt sätt att andas på. "Inhale like a cow, exhale like a cat". Jaha, intressant.
Men nae, tror nog jag skippar yoga framöver ;)

Här får ni se vår goda mat!


Hejsan hoppsan lillebror, och alla andra med såklart

Idag har jag träffat Mathilde för lite starbucks och köpte även donuts. Tyckte väl inte att donuts var så gott så jag höll på att dö....men det var la gott ;) Tycker det är så tråkigt att Mathilde ska åka hem för hon är den jag umgåtts mest med och den första personen jag lärde känna här :( Så det var ju lite typiskt!
Ikväll har jag iallafall en skön kväll och slutar redan klockan 6 = bara 4 timmars jobb idag. Ska träffa Mathilde och Jana (tysk au pair) och gymma lite. Efter det blir det nog en massa One Tree Hill tittande hihi. Skönt att det snart är helg, det är alltid skönt haha. Fast tiden går ju sjukt snabbt ändå. Måste börja planera in lite mer roliga saker känner jag! 
 
Äntligen börjar det kännas lite som vår ute så det blir nog en prommis med bebisarna senare! Hoppas det fortsätter vara såhär och att ingen dum gud kommer hit igen -.- är ju som sagt väldigt trött på Thor och hans dumma vänner...



Underbara familj

Har varit lite nere de senaste dagarna..
Men då passar det väl perfekt att upptäcka ett stort paket i brevlådan på morgonen. Åååååå vad lycklig jag blev. Godis, te och svartpepparkorn hahaha! Brukar alltid äta svartpeppar om jag mår illa och eftersom det redan hänt två gånger här så fick jag panik för att de inte hade svartpepparkorn och kunde inte hitta några bra i affären. Så TACK!!!!!!!!!!!!
Så imorse kom jag hem från gymmet, öppnade mitt fantastiska paket och åt sedan lite jordgubbar, vindruvor och drack te <3 har helt ärligt inte sett något gott te i butikerna, bara grönt te överallt :/

Nu ska jag snart iväg för att träffa Victoria och äta lite lunch.

Tack igen för paketet mami och papi (och Micca och pirri även om ni inte hade koll på det)!!
Lövar er!


Segis, jag vet

Har inte så mycket att berätta.
Idag åkte jag och Mathilde innan jobbet för lite shopping faktiskt. Köpte ett par gröna mjukis shorts från abercrombie.

Igår började min dator krångla igen och jag fick lite panik ett tag. Grejen man rör på så att musen rör sig slutade fungera och det hjälpte inte att starta om datorn fem gånger :( men helt plötsligt rörde den sig liiiite när jag tryckte hårt och sen fungerade den normalt igen. Iallafall, fick väl en uppenbarelse helt enkelt att den nog kommer krascha snart... Så har börjat fundera på att köpa en iPad hihi. Det kunde väl vara kul?


Påskägg här och där

Glad påsk på er, kanske var det igår man skulle säga det?
Idag följde jag med min värdfamilj på en påskbrunch. Jättegod mat och de hade ett bord med BARA kakor osv hihi. Åt massa lax, både rökt och grillad, sen åt jag två goda chocolate chip cookies och en asgod brownie hehe. Det är faktiskt inte så roligt att gå ut och äta med min värdfamilj. Jag gillar ju att äta på resturang såklart så jag följer ju gärna med. Men pojkarna sitter med sina iPods och spelar spel, någon matar bebisarna.....Det är lixom inte något trevligt dem gör för att umgås med sin familj känns det som. Hemma äter vi aldrig samtidigt, men tydligen gör de knappt det när de äter ute heller haha. Fast maten var ju god så jag var nöjd.
Imorse fick barnen varsin korg med presenter (såklart) och godis. Efter det fick de springa ut i trädgården för att samla massa små påskägg. I äggen fanns det antingen en liten peng eller choklad typ. Så att så firar de sin påsk. De gick till kyrkan också men jag var hemma med bebisarna, var ganska glad att jag inte behövde följa med till kyrkan.
 
Igår var de på "easter eggs hunt" hos en annan familj men jag valde faktiskt att inte följa med för jag ville hellre vara ledig.. Först ville jag följa med för jag vill ju se hur de firar påsk osv. Men denna veckan har jag inte haft den ledighet man ska ha. Man ska ha 1,5 dagars sammanhängande ledighet minst, men har fått jobba mer i helgen av någon anledning. Jag vet jag vet, jag borde säga till dem, men när man är en au pair och de frågar "kan du jobba då och då" så kan man inte alltid säga nej. Fast denna helgen har varit för tråkig så borde sagt något innan så det var dumt. Hade fredagskvällen fri men sen var jag tvungen att jobba igårkväll/natt och hade pojkarna ensam i värdpappans hus så att föräldrarna kunde förbereda med alla ägg. Sen var jag ju praktiskt taget med familjen hela morgonen och när vi kom tillbaka från brunchen fick jag passa bebisarna. Nu hade jag äntligen 3 timmars ledighet...woho. Och nu måste jag jobba på kvällen. Vet inte hur de har tänkt denna veckan...Men men.
 
Ska jag vara ärlig så har jag inte mått så bra denna helgen. Det är nog första gången under dessa 2 månaderna som jag verkligen varit "deppig". 
Först och främst så känner jag att pojken som är 6 år klarar jag bara inte av. Jag  vet det låter hemskt haha, men har nog sagt förut att han inte är speciellt snäll mot bebisarna. Vet inte om det blivit värre under den tiden som jag varit här eller om jag bara inte märkte det i början. Men just nu känner jag mig inte bekväm när han är i samma rum som dem. Inte för att jag tror han ska slå dem eller faktiskt putta dem så att de slår sig illa, men för mig är det verkligen inte okej att skämta om att "döda en bebis" eller bara putta dem för att det är kul eller ta deras leksaker eller vara supernära dem hela tiden så de inte kan röra sig och gå vart de vill...... Han tror att så länge de inte gråter är det lugnt (även om han får dem att gråta VÄLDIGT ofta) men så är det ju inte enligt mig. Man behöver inte hålla på att reta dem osv trots att de kanske inte ens förstår det. 
Iallafall.....Vill inte ha honom i samma rum som dem och har tänkt på det hela helgen och bara fått ångest över framtida dagar som jag vet att han kommer vara hemma samtigit som dem (han har lov denna veckan). Grejen är att jag känner att jag vill prata med föräldrarna om det, fast de vet ju redan hur han beter sig. MEN..... 1. Visst säger mamman till honom, men hon blir inte riktigt arg samtidigt som jag får panik för jag blir förbannad inombords. Och 2. Det finns egentligen inget de kan göra åt saken för han kommer inte sluta, men känner att de iallafall borde veta hur jag känner och att han helt ärligt gör mig sjukt nervös och om jag hade fått välja så hade jag inte velat ha han i huset samtidigt som jag ska passa bebisarna, så illa är det.
 
Så detta har jag tänkt på hela helgen men inte haft någon chans att prata med dem för att det varit påsk osv.. Plus att mitt schema varit sämst och inte gjort mig mycket gladare..
Blir så irriterad på honom bara jag tänker på det. Visst kan han vara söt IBLAND, men just nu så tänker jag bara på hur han kan vara så även om han sitter still i soffan i 5 minuter så tänker jag hela tiden...Nu kommer han snart hoppa upp och retas med bebisarna... -.- Har glömt att säga att han hånskrattar samtidigt som han gör det också... Kan ni förstå hur äcklad jag blir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Jaja, nu orkar jag inte tänka på det mer för stunden..
 
Brukar gilla påsken. Kommer (av någon anledning) ihåg en påskafton för flera år sedan. Då fick jag ringaren i notredam 2 filmen hihi, blev så glad :D Hoppas ni haft en bättre helg än mig. 

RSS 2.0