Tralala

Just nu sitter jag och lyssnar på världens bästa och underbaraste Justin, nämligen Justin Bieber :) Assååååå....... varför är han så bra? Helt seriöst? Blir nästan förtvivlad för han är så bra. Inte nog med att hans låtar på albumet är bra, han är tvungen att göra låtarna akustiska OCKSÅ så att man inte kan bestämma om man ska lyssna på orginalen eller de akustiska eftersom BÅDA är så HIMLA BRA.

Jaha annars då? Har hunnit träna lite pilates hemma hos Mathilde innan vi åkte till starbucks. Där träffade vi också Victoria så det var kul att de kunde lära känna varandra lite också. 

Tänker ringa till mammsen nu, behöver lite fler råd om hur man tvättar hehe. Så snälla mamma, svara. Hoppas du är hemma från träningen! Vi hörs!

Mobil korv

Ibland så autokorrektar min mobil orden när jag skriver från den. Så om ni inte fattar vad jag skriver - blame it on the autocorrect!


Är tjock nu

Kom nyss hem från middagen. Vi var på en restaurang som heter Texas roadhouse och det var väääldigt mumsigt :) jag åt några friterade kycklingbitar, bakad potatis, buttered corn och smakade även lite revben. Grejen med den här restaurangen är att man får äta hur mycket jordnötter man vill och så slänger man bara skalen på golvet haha.
De brukade tydligen gå dit en gång i veckan förut, så gissar att vi går dit snart igen;)

Har en väldigt dålig bild på min mat.


Mjukis

Idag blir det nog ingen träning heller, tror det är bäst. Men imorse när jag vaknade så kunde jag åtminstone andas så jag håller nog på att bli bättre :)

Idag ska jag nog inte göra något speciellt alls. Men ikväll ska vi till en restaurang för att fira D som fyllde år igår. Han har egentligen varit 9 år innan haha men har sagt 10 för det var lättare att komma ihåg. Så nu är han 10 :D jag bakade en kladdkaka till honom. De försökte säga det på svenska men det gick inte så bra. Försökte även översätta det men blev inte så bra det heller. Sticky-cake, mushy-cake. De gillade den iallafall! Har bara smakat en pytte bit så får väl äta lite idag. Inte lika god som hemma för kakaon var såklart ljusare och inte alls lika "smakrik".

Måste klippa mina naglar idag också, anteckna det!


Magical card

Har äntligen fått mitt bankkort. Det är så fint, det är mussepigg på :D :D :D man fick välja så då valde jag det finaste såklart :D

Ringde nyss för att aktivera kortet och HAHA det var bästa servicen kan jag lova. På den här banken aktiverar den korten lite annorlunda ;) Man måste såklart säga kortnummret osv. som på alla andra banker, men för att slutligen aktivera kortet så gjorde han något fantastiskt och magiskt. "Before we activate your card I'm gonna spread some pixiedust over it. Then it will be ready for you to use". Hahahahahhaha. Tänk att jobba så. Väldigt kul.
Så nu ska mitt magiska kort fungera;)

 


Min lördag

Jag vet att det är söndag idag, oroa er inte. Men tänkte berätta om min lördag.

Jobbade tidigt istället för sent. Skypade lite med mamma och pappa och sånt trevligt.
När jag slutade hade jag dock ett problem. Ville jättegärna se beautiful creatures filmen på bio, men visste ingen som ville se den med mig. Tog beslutet att gå på bio ensam :D men sen hade jag problem att bestämma vilken tid jag skulle gå. Hemma i Sverige har man problem att hitta en bra film, ta sig in till biografen och hitta en film som går vid en bra tidpunkt. Här hade jag lite andra problem tex. Vilken biograf var närmst? Filmen gick typ 6 gånger under en dag så hade lite mer att välja på. Men tillslut tog jag mig dit och såg den. Och den var bra :D fast som alltid så var det vissa stora skillnader från boken.

Jag och Mathilde har börjat kolla om one tree hill, jag klagar inte :) fast måste erkänna att OC alltid kommer vara no1 vad som än händer! Men one tree hill är åtminstone på en andraplats så varför inte kolla om alltihop ännu en gång? Så det gjorde jag på kvällen.

Imorse vaknade jag av att jag inte kunde andas haha :( Min näsa är hemsk och jag hade gärna slagit av den just nu. Trodde ju att jag började bli bättre. Får se vad som händer imorgon med min sjuka själ.

Just nu är jag hungrig! Hoppas vi ska äta snart. Det är ju söndag = pizza movie night. Hade gärna sluppit pizza idag :(

Ska nog ta på mina mjukis kläder när jag slutat och kolla på någon film. På bilden har jag min nya mjukiskofta hihihihihihihihihihi :)


Bra minne?

Hejhej! Tänkte precis att jag kunde skriva lite om CAD jag gjorde igår (fredag) under min lediga dag.. Men när jag tänker vad jag ska skriva så kommer jag inte ihåg vad jag gjorde :S

Vet att på kvällen så åt jag på taco bell för första gången och det var väldigt gott, sen åkte vi vidare för lite kvällsshopping så jag köpte mjukiskläder hihi. Precis som dagen före så sparade vi lite utrymme i magen så att vi kunde åka och köpa frozen yoghurt :) provade ett nytt ställe som inte var riktigt lika gott, så nu vet vi det.

Men som sagt.... Vad gjorde jag på förmiddagen.....????? Herrejesus jag har ingen aning.. Vänta lite....
Hmmm

Vänta jag tänker.....



Asså whaaat.....

Tyvärr men jag kan inte minnas vad jag gjorde:( vet ju att ni så gärna ville veta det. Antagligen satt jag väl vid datorn eller något.... Får försöka bättra på mitt minne..
Jag vet iallafall att den där "is-stormen" som ett av barnen hade pratat om var typ en hagelstorm som kom under torsdagskvällen/natten, så sen såg det ut som att det snöat och det var väldigt halt. Detta gjorde så att pojkarna fick 2 timmars ledighet från skolan (börjar 2h senare). Det är nog väldigt amerikanskt skulle jag säga. Fattar verkligen inte meningen. Visst i vissa fall kanske väglaget osv blir bättre efter 2h om det blir varmare, men om snöandet/haglandet/kylan fortfarande pågår så är det väl lika illa under hela dagen haha.

Nu måste jag sova, så imorgon får jag berätta om denna dagen för det orkar jag helt enkelt inte göra nu

Hejsvej potatisgrej :)


På bättringsvägen

Har inte blivit sämre över dagen så det är skönt :) jobbade vara till klockan 6 idag så jag och Mathilde åkte till wendy's och åt lite. När man beställer vanlig meny här så är det såklart som en plusmeny hemma. Plus att när jag betalat min mat så ger kassatanten nig en extra pommes. De var lite skumma som jobbade där. Sen kom hon och frågade om det var gott och så sa hon att hon "it's from my heart" typ som att hon gav oss det med kärlek... creeeepyy!!!!

Efter det ville vi ha lite dessert, åt inte alla pommesen så att vi kunde köpa frozen yoghurt istället;) MUMS. Men nu har jag lärt mig min läxa. Nästa gång ska jag inte fylla hela bägaren. Och jag ska bara ta en smak... Annars blir det så sjukt mycket. Herrejesus. Kunde inte ens äta allt idag haha, då är det illa. Annars kan jag ju äta hur mycket som helst lixom så ni förstår vad jag menar.

Det var iallafall skönt för halsen:) så jag hoppas jag kan sova bättre inatt.
Om jag inte spricker istället.


Såhär gör man när man fryser


Seriöst.....

Alltså...... Nu håller jag på att bli sjuk IGEN. Det var ju bara två veckor sen senast....Väldigt skumt. Igår började jag känna lite sådär smått och när jag väl slutade jobba klockan 9 så trodde jag att jag skulle dö så gick och la mig direkt. Försökte dubbelvika mitt täcke så att jag inte skulle frysa och det fungerade :) Fast anledningen till att jag inte frös var nog för att typ 3 minuter efter jag lagt mig så bara pumpades en massa värme ut från kroppen, ni vet sådär som det gör när man är sjuk eller har feber. 


När jag vaknade hade det såklart blivit lite värre, så nu är jag även täpt i näsan. Trevligt va?
ORKAR INTE :(

Min värdmamma är i Chicago över några dagar och hon hade tydligen lovat T's(6åringens) skola att hon skulle hjälpa till där idag. De har att föräldrar hjälper till under vissa klasser lite då och då. Detta var inte första gången som hon skrivit upp sig och sen  glömt det haha. Men jag sa igår att jag kunde gå dit istället vilket jag gärna hade sluppit. Dock var det inte speciellt ansträngande och det var ju ganska kul att se vad dem gjorde osv. Jag skulle bara hjälpa dem att bilda meningar kan man säga, så det klarade jag ju av! En av pojkarna började snacka om att det skulle komma en is-storm hit över helgen. Har aldrig hört talas om is-stormar förut haha, så jag hoppas han har fel för jag vill inte ha mer kyla.
 
Hade tänkt ta en tuppis nu när jag kom hem men då skulle ju såklart bebisarna sova nere i källaren. De tar sina tupplurer (eller hur stavas det hehe) där nere för att då kan de ligga i olika rum, och på nätterna sover de på övervåningen tillsammans. Så nu sitter jag här och vet inte om jag ska försöka sova eller inte. Finns inte så mycket och göra, vill dricka något varmt men är inte riktigt sugen på något. Det är knappt att deras varmchoklad-påsar från starbucks lockar...då är det illa haha;) 

Hoppas ni mår bättre där hemma.

Jag har börjat duscha..

Hej där. Ni som känner mig vet ju att jag inte precis längtar efter en dusch, aldrig. Det är kallt när man inte är i själva duschen, det är blött, det tar tid när man istället kunnat kolla ett avsnitt av ett bra program... Men tyvärr är detta en sak i livet som man måste göra så jag har helt enkelt fått leva med dessa blöta timmar i mitt liv.

När jag kom till min värdfamilj så har min syn på detta dock ändrats rejält. Har jag nämnt att jag har världens bästa dusch? Nä, tänkte nästan det.

Bilderna nedan gör inte ens rättvisa. Jag sitter alltså uppe (ja uppe) i hörnet när bilden togs. Det är upphöjt i två trappor eller vad man ska säga som i en bastu nästan. Den är så stoooor och underbar och vattnet blir varmt direkt..... Skulle kunna stå där i timmar varje dag. Så jag har världens bästa dusch + Calvin Klein handdukar.. Kan det bli bättre på duschfronten?

Tänkte bara att ni kunde få veta det. Så när jag blir stor och ska bygga mitt hus, då ska jag ha en sådan dusch :) punkt.


Inga brutna ben

Jag överlevde! Glömde såklart att ta bilder men det gör kanske inte så mycket. 
Var så nervös när jag först gick ut på isen. Sjukt så stel jag var HAHA sååå pinsamt. Gick typ fram i början, men som tur var så kunde Jatta (den finska au pairen) visa mig hur man gjorde. Efter några varv så gick det lite bättre. Jag klarade av att inte ramla vilket jag är väldigt glad för! Phuu
 
Nähä, nu ska jag snart jobba i 3 timmar. Helt ok lördag :)

Shopping

Igår kunde jag äntligen åka på en liten shoppingrunda! Åkte till ett av shoppingcentrena här i närheten. 
Detta köpte jag igår, vet att ni antagligen inte bryr er men min kära mamma gör ju det ;) 
Vi åt där också, kan inte äta sånt ofta för då kommer det sluta illa. Det var pommes med smält ostsås på. OMG vad gott det var hahahahahaha. 
 
På kvällen åkte jag med några andra au pairer till downtown för att äta middag. Ärligt talat så vet jag inte var vi var någonstans hehe. När de sa downtown så fattade jag det som downtown Indianapolis, men tror inte det var det. Har fortfarande inte riktigt koll på alla förorterna här heller. Jag trodde att alla de jag träffade igår bodde i Fishers där jag bor men det gör de tydligen inte haha, så har ingen aning om vart gränserna är. Vi åt iallafall sushi vilket var väldigt gott. Tycker bara det blir godare och godare hihi. 
 
Snart ska jag iväg på denna månadens LCC-meeting/au pair meeting. Vi ska åka skridskor idag, hur ska detta gå? Vet inte hur länge sedan det var jag åkte skridskor, kommer säkert ramla, slå mig, bryta ett ben... Det sista får vi väl ändå hoppas att jag har fel om. 
Ha det så bra, hoppas vi hörs snart så jag inte har frusit fast eller något liknande :)
 

Happy valentines day!

Glad alla hjärtans dag på er alla. Här kör dem fullt ut med godis i special designade alla<3dag påsar i butikerna. De har verkligen fullt med grejer överallt!

I skolan ger alla bort kort till sina klasskompisar så igår fick jag hjälpa till att fixa korten osv. Min värdinnans är väldigt pedantisk och allt måste vara perfekt haha. Hon skrev alla korten för hand och klippte och fixade! Blev väldigt fina tycker jag :) lite synd att vi aldrig gör sånt i Sverige..
Korten på bilden är från den äldsta, han gillar rymden om man säger så ;)

Ooooch.... GRATTIS FRIDA :D


Detta är en rubrik :)

Goddag!!

Känner mig sååå duktig som tränat varje dag nu:) idag tänkte jag och Mathilde prova på pilates. Vi kom lite sent så det var helt fullt. Istället provade vi ett annat boxingpass än det vi gjorde igår (kickboxing). Det var riktigt jobbigt så vi gick därifrån lite svettigare än vi tänkt oss haha. Fast det är väl positivt antar jag.

Började inte jobba förrän klockan 3 idag så jag åkte till starbucks och träffade Victoria (tjejen som en av barnvakterna kände). Drack lite cappuchino och sen åkte vi vidare till McDonalds hihi. På båda ställena frågade de vart jag kom ifrån. Är det så uppenbart att jag inte är amerikansk? :( visst jag kanske rotar liite väl mycket i min plånbok för att hitta rätt mynt, men ändå, jag vill ju låtsas vara en cool amerikanare höhö.

Nähä, har ni en trevlig lässtund eller? Ska försöka hitta på något bus snart så ni kan få läsa något kul :)




Plutte pirri <3

Blir lycklig varje gång jag trycker igång min mobil. Älskade pirat bäbis!! Så fiiin!


Rootbeer

Godkväll?

Idag provade jag min första rootbeer. Vet inte vad det är egentligen, någon slags läsk typ.
Jag skulle hämta den äldsta från hockey träningen och när jag kom fram ville han köra och köpa dricka för han var så törstig. Jag är ju så snäll så sa såklart ja :D När vi kom fram till drive thru'n sa han att han ville ha en rootbeer. Jag bara: "Ååh det vill jag med, jag har sett det på tv men vi har det inte i Sverige". Haha. De dricker ju det i one tree hill hela tiden så ville ju känna mig lika cool som Jamie och Chuck ;) Det var.... Gott! Fast smakade väldigt annorlunda, smakade tuggummi tyckte jag haha men det var inte äckligt. Fast jag dricker hellre pepsi Max om man säger så <3


Kamera på G

Beställde äntligen en kamera igårkväll. Fick ett sms imorse att jag kunde hämta upp den haha. Det gick väldigt snabbt ;) Hoppas jag klarar av att få ihop den och förtsår hur den fungerar.

Har hunnit gå till gymmet idag, provade på body works plus abs. Tycker det är såååååå mycket bättre att gå på klasser istället för att träna själv. Tror de har samma på torsdag så ska gå dit då med. Det var ungefär som skivstångs passet där hemma fast med lösa vikter istället. Jag visste ju inte om det skulle vara mycket folk eller inte men tänkte att jag får väl vara där 10-5 minuter innan iallafall för säkerhetsskull. När jag kom dit hade alla redan  tagit fram sina vikter och allt. Det var helt fullt, tror det fanns en bräda (man hade brädor också) kvar när vi började haha så nästa gång får jag nog gå dit lite tidigare så jag slipper stå längst bak där man inte kan se något. 

http://www.youtube.com/watch?v=iEBEK-etXrM
 
^Länken^.
Varje gång, och ja då menar jag typ varje gång som jag sätter mig i bilen så spelar dem den här låten på radion.  Vet inte om den har kommit till Sverige eller om den kommer göra det. Tycker den är ganska bra av någon anledning haha. Men man hör samma låtar HELA tiden, så det är ju typ som hemma då ;) 
 
Tänkte försöka se om jag kan titta på de svenska hollywood fruarna nu :D Har ju missat flera avsnitt så jag har verkligen något att se fram emot!!

Paul Frank <3

Älskar mina nya pyjamas byxor! Älskar mina små apor! Älskar Paul Frank!


I'm alive!!!

WOHO internetet fungerar i huset igen. Hoppas det fortsätter göra det också.
 
Kom nyss hem från starbucks där jag träffade en colombiansk au pair, väldigt trevlig. Hade fått för mig att jag skulle jobba från klockan 2 idag eftersom jag brukar börja då. Skyndade mig hem för jag glömde hålla koll på klockan, men så visar det sig att jag inte börjar förrän 4, eller kanske 6 :) så det var ju trevligt. 
 
Idag ska T ha sitt födelsedagsparty, och gissa om han är taggad haha. Varje dag har han frågat "how many days until my birthday party?". Idag är dagen. Eftersom jag börjar jobba senare än jag trott så kanske jag kan följa med till kalaset :D Här har de såklart riktiga kalas, han ska ha sitt på ett ställe som heter monkey joe's, tydligen ska det vara något med trampoliner eller liknande där så det låter ju som något för mig. Hoppas verkligen jag kan följa med ;)
 
Jag har även frisknat till nu så det är ju tur det. Känner redan att jag behöver komma tillbaka till gymmet efter dessa dagar. Ska nog försöka prova på någon ny "träningsklass" i veckan och se om det kan vara kul istället för de vanliga maskinerna (som jag knappt vågar använda haha). 
 
Har ju berättat om mina problem när det kommer till tv-serier. Var ju svårt att kolla ikapp de avsnitt jag missat, men nu har jag återkommit till mitt vanliga problem :( Nu har jag ju sett alla avsnitt som finns så nu måste man vänta dag efter dag... Livet är hårt ibland. Men grymt att jag hittade den funktionen på tv'n plus att nu vet jag hur man spelar in också = tummen upp!
 
Pratade lite med mami och papi imorse och mamma tyckte jag skulle skriva om ett problem jag berättade om för henne. Förra veckan skulle jag tvätta lite kläder och underkläder för första gången (dvs. första gången själv någonsin, inte bara första gången här i USA) och det var så jobbigt. Jag satte på maskinen och allt gick prima. När den var klar så skulle jag ta ut min kläder, men kunde inte öppna luckan. Man måste trycka på en knapp för att en spärr går upp så man kan öppna, men det gjorde den inte. Så fick fråga nannyn om hon visste hur jag skulle göra och då sa hon att den var dum ibland så man måste köra den en omgång till. Satte på maskinen och väntade... Den blev klar på kvällen (började på morgonen), luckan gick inte att öppna IGEN. Nähä tänkte jag, får köra den en gång till. Äntligen gick den att öppna morgonen efter, stackars mina kläder :( 
Glömde berätta vad som mer hände under denna första tvätt-händelsen. Min hello kitty pyjamas försvann, puts borta. Var säker på att jag lagt in den och tagit ut den men kunde inte hitta den när jag tagit ner allt till mitt rum. Blev lite orolig att en av barnvakterna kanske hade snott den haha, men ja..varför skulle någon sno en hello kitty t-shirt lixom? Några dagar senare hittade värdmamman den där uppe bland barnkläderna. Kanske hade någon busat, eller så var det ett spöke som burit upp den... Vem vet. Nu är den iallafall åter på sin plats i mitt rum :)
Tillbaka till tvätt-problem. Igår skulle jag tvätta igen. Gick maskinen att öppna när den var klar? Svar nej. Gick maskinen att öppna imorsen efter att ha kört den igen? Svar nej. Efter tredje eller fjärde gången gick det dock. Så nu är det rent och fint. Men orkar inte om det ska hålla på såhär varje gång jag ska tvätta haha. Det tar ju två dagar minst för att det ska bli klart... -.-
 
Hoppas att internetet stannar kvar, för då hörs vi snart igen ;)

HELG

Vi har lite problem med internet just nu, så inbland funkar det inte :/

Igår var det soligt och skönt ute så tog en lång promenad. Har ju inte kunnat träna nu på flera dagar... Jag som hade kommit in i det så bra :( idag har det varit molnigt och fult igen, så typiskt.

Åt lunch med mina värdföräldrar idag på ett sushi ställe :D och mums vad gott det var där!!!! De hade en sort som på något sätt var friterad på utsidan istället för sjögräs, kanske finns det i Sverige med haha men detta var första gången jag åt den sorten. Yummy!!


Tur att jag är smart

Idag mådde jag lite sämre :( men hoppas det ska bli bättre till imorgon! Tog nyss någon slags medicin som ska hjälpa mig att sova.

Kom på igår att man såklart kan pausa deras tv också :D så då kunde jag göra det och kolla tv serier när jag slutat. Smart att jag kom på det nu och inte om typ 6 månader.
Fast trots denna smarta uppfinning kan jag ju inte se de avsnitt jag missat. Men idag när jag skulle söka på ett program bara för att se vilken kanal det var på så upptäckte jag att man på något konstigt sätt kan se avsnittet trots att det sändes för någon vecka sedan. Så tex. så fanns de tre senaste 90210 avsnitten!! WOHO :) och det konstigaste var att det senaste sändes ikväll och innan det ens skulle varit slut på tv'n så kunde jag börja kolla på det på det andra sättet. Inte lätt att förstå all dagens teknik. Men i det här fallet klagar jag inte :D

Drack nyss varm choklad med pepparmints smak. Myyyyckey god. Det var ungefär som oboy pulver, fast från starbucks såklart ;) Fina grejer!


Dagens skämt

Gåta i bilen på väg hem från skolan.

D (10år): "What is the hottest thing in the world?"
C (12år, smart kille som gillar rymden och vetenskap osv.) : "The sun ofcourse!"
D: "No, wrong answer. The hottest thing in the universe..."
C: "Oh, the universe. Probably a big star somewhere."
D: "Nope, wrong again. The right answer is Miley Cyrus."

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Blöö

Känns lite sämre idag :( förkyld och börjar bli sådär tungt i huvudet. Stackars mig.

Men jag orkar inte bara ligga hemma hela dagen (fast ska ju jobba sen) så jag träffade Mathilde (franska au pairen) och Jatta (finska au pairen). Köpte kakor och drack varm choklad så det kändes bra trots min förkylning hehe. Skönt att veta att det finns fler som gillar att äta kakor och glass :D bra intresse tycker jag.

Nu tänkte jag vila en timme innan jag ska börja jobba. Har gosat ner mig i en filt och kollar dr Phil. Trevligt trevligt.
Kanske ska försöka äta lite chili som de kallar det. Är typ en soppa med köttfärs och bönor, och chili antar jag haha. Åt det igår och det var väldigt gott faktiskt. Vet inte varför de kallar det för chili. Det är ju en soppa och inte en chilifrukt man äter haha.

Hoppas ni mår bättre där hemma


Brumbrum

Detta är bilen de köpte till mig för er som undrar. Inte världens bästa bild men ni ser ju att den är lite större än pluttebilen där hemma :D


Måndelimåndag

Idag var det måndag. Helt okej dag. Avslutade med att åka till gymmet med en fransk au pair för lite zumba. Det var väl ganska kul ;) mamma du skulle varit så stolt, stod längst fram och allt :D
Var på gymmet imorse också haha, Jesus vad duktig jag är va :D

Igår så tog jag och Brooke som är en av deras barnvakter med bebisarna till Forever21 :) kul att shoppa på arbetstid måste jag säga.
Alla deras barnvakter är så snälla och trevliga haha. Både de lite äldre och de som är ungefär som mig :)

Börjar känna mig lite förkyld så hoppas verkligen inte att det känns sämre imorgon när jag vaknar -.- det är väl bebisarnas dreggel antagligen HAHAH. Flickbebisen gör det jääääättemycket haha, inte så kul egentligen, mest äckligt ;)

Nattinuffs <3


Luxury shower

Mamma mia..... Åt nyss en cheescake från the cheescake factory. Hur ska jag klara detta år? Den var SÅ GOD. Jesus. Det var med cookie dough, har nog blivit besatt av cookie dough nu. Den var stor också, tillräckligt stor för att man inte skulle orka hela så att man kan äta lite till frukost imorgon :D så det var ju positivt, eller?

Idag skulle jag kolla på tvättrådet eller vad det heter på min handduk. Innan jag såg hur många grader det skulle vara så märkte jag att det stod CALVIN KLEIN. Tyckte väl att den var väldigt mjuk ;) fancy fancy

Har faktiskt ett problem här borta och det är att internetet inte fungerar på datorn här nere i min källare. Ja, jag bor i källaren men det är inte så farligt som det låter haha. Så kan alltså inte kolla på några nya serier innan jag ska sova :'( jag som brukar kolla serier 24/7 annars. Ska fråga om det går att fixa så jag inte blir deprimerad för det vore ju förfärligt :)



Fredagsmys typ

Idag har jag inte jobbat så mycket. FIck först ångest för att jag inte skulle ha något att göra men sen så var en av familjens barnvakter snäll och fixade så jag och en tjej som jobbar för en annan familj här i närheten kunde träffas. Så vi åkte till ett outside-mall som det kallas och shoppade lite. Var dock väldigt kallt så var inte där så länge :) Vi köpte glass på ett ställe, eller aa frozen yogurt för att vara exakt ;) Alltså.....de hade typ 10-12 olika smaker som man fick ta själv. Sen hade de massa olika grejer att ha som topping. Förstår ni min beslutsångest? :(  Brukar ju ha svårt för att bestämma mig i vanliga fall.. Hur tror ni då att det var nu? 
Bilden i förra inlägget blev iallafall mitt resultat. Vet att det inte ser så jättegott ut eftersom jag tagit så många olika saker, men MUMS säger jag bara!! 


Har även hunnit träna lite på gymmet och skypa med Miccypiccy:) Det var kul. 

Pojkarna har blivit grymma med sina jojjos nu ;) Väldigt kul att de blev så glada över dem!
Idag träffade jag deras näst yngsta barnvakt för första gången och hon verkar väldigt trevlig. Vi pratade lite allmänt och så frågade hon hur länge jag skulle vara här och jag svarade ett år. Då säger 10åringen som i vanliga fall fortfarande är lite blyg inför mig "I want you to stay more than one year...". Vet inte om barnen vet att jag "bara" ska vara här i ett år, men det var så himla gulligt när han sa det. Lär känna dem mer och mer varje dag, så det är ju skönt att veta att de inte hatar mig :)

Tänkte först att jag skulle äta min Ben&Jerry's som jag köpte igår, men känns liiiite dumt när jag åt frozen yogurt innan. Ska kanske spara den till imorgon istället :/ Vilka problem jag har va? Mer glass eller inte mer glass, det är frågan.

HEAVEN


RSS 2.0