Det är dags för fredagsmyyyys, om det så är det sista jag gör

Snart är det slut på veckan, det är dags för freeedags myyyyyyyyhyyyyhhyyys! <3
Jajjemen

Idag är det torsdag. Eller vänta lite nu?? Nej. Det är ju fredag idag hhehehhehehe ;)

Igår tog jag och Sofia en joggningsrunda. Kändes väldigt skönt! Är fortfarande så förvånad över att jag joggar.
Idag jobbar jag som sagt tidigt igen så idag tog jag tvillingarna en snabbis till parken igen och sen tog jag och min värdmamma med dem till en "sprinkler park" istället. Typ en vattenpark skulle man väl säga på svenska. Så är det typ olika grejer som sprutar vatten;) lilltjejen tyckte det var så kul och skrattade och sprang ut till oss efter varje gång hon gått igenom vattenstrålarna. SÅ HIMLA SÖT. Pojken var inte lika intresserad haha men han var söt han med.

Ikväll blir är det dags för en Svenne-dejt faktiskt. Vi hade tänkt laga potatisgratäng........... Jag. ÄÄLSKAR. Potatisgratäng. Kan knappt vänta. Pusshej


Glad igen

Yooo everybody!
Igår och idag (och imorgon hihi) har jag jobbat tidigt istället för sent vilket jag uppskattar väldigt mycket nu på sommaren. Alla mina au pair vänner (alla mina vänner HAHA) jobbar nämligen tidigt och då är det tråkigt att vara den enda som är ledig på morgonen och jag kan aldrig riktigt träffa någon under vardagarna. Så igårkväll när jag slutade tidigt så träffades vårt fina gäng (igen, HAHA, jag gillar er!) och lagade middag tillsammans. Blev riktigt gott och vi hade brownies till efterrätt. Igår såg jag även något helt fantastiskt och magiskt, jag såg eldflugor :O eller heter dem så? Jag trodde heeeelt seriöst inte att sådana fanns i verkligheten utan att det bara var i tecknade filmer. Men johooodå. Jag satt och tittade ut genom fönstret och lite då och då såg jag något som lös upp. Efter ett tag trodde jag att jag blivit galen men då fick jag veta att det var sånna flugor så vi stod i fönstret och kollade ett tag. Såååå coooolt ;)

I förgår pratade jag med mina värdföräldrar för att jag har haft en konstig känsla nu den senaste månaden som stressat mig och fått mig att tänka massa negativa saker. De har ju trots allt 5 barn vilket antagligen inte går att vänja sig vid så snabbt. Efter att jag pratat med dem så kändes det iallafall mycket bättre så jag hoppas att vi kan planera in lite roliga saker nu under hösten så jag har saker att se fram emot också!

Vi kom även fram till att jag och värdmamman kunde ju göra något kul tillsammans någon gång så idag tog vi med bebisarna ut och åt lunch. Inte för att det är så "kul" men det är ändå skönt att göra något och umgås lite. Efter det tog vi dem till frisören för lilltjejen behövde klippa sig. Det var en speciell salong för barn så de hade en rutschbana (rutschkana?) där inne och så fick de sitta i små bilar typ när de blev klippta. Har aldrig sett ett sånt ställe i Sverige! Var väldigt intressant.

Nu tar de sin tupplur och om en halvtimme kommer pojkarna hem = tystnaden försvinner ;)


Är ju så duktig!

Idag mina damer och herrar har jag varit och klippt mig! Jag överlevde, det gick bra, yaaay :D känns väldigt skönt ska ni veta. Kan äntligen andas ut och slippa tänka på det på ett tag. Phuu. Imorse innan jag klippte mig så träffade jag Helen en snabbis vid poolen. Sen var jag tvungen att åka med min värdpappa för att hämta upp värdmammans bil som varit på lagning. Någon krossade hennes ruta igår och snodde handväskan. Är inte det helt crazy? Har aldrig hört att det hänt i Sverige. Men tydligen finns det någon drog här som gör att man blir galen av pengar och tydligen tycker det är värt att krossa en ruta bara för en handväska.. Det är ju helt sjukt att de kan komma undan med det också när bilen står på en vanlig parkering vid gymmet, att ingen ser. Men jag tror det är för att bilarna här är större så det kanske är lättare då att inte bli sedd.. Jaja, nog om det. Igår skulle jag egentligen jobba själv med alla 5 barn på kvällen vilket INTE är kul. Men sen fixade de så att en av grannbarnen (13år) skulle komma och hjälpa mig :S men hon kan ju inte precis ta hand om tvillingarna själv så vet inte vad de tänkte där. Ibland blir jag lite förvirrad.. Nu ska jag snart jobba. Herrå

Bulle

Åt nyss en bulle.
I helgen "firade" vi midsommar. Åt sill, potatis och en god tårta gjord av mig hihi.

Men idag vill jag inte skriva om mat. Idag vill jag GRATULERA MIN SYSTER MICCAELA CAROLINE LARSSON! Grattis!!!!!!! Suger att vi inte kan fira dig idag och äta tårta tillsammans. Du skulle fått min tårta jag gjorde i lördags! Var kul att prata med dig idag även om du inte hittade din dosgrej. Saknar dig och längtar tills vi ses i LA yahhhaay! Fatta cooooolt;) puss på dig bästa syster <3 <3 <3


Viktiga siffror just nu

Idag har jag varit här i 5 månader = ojoj :) tydligen 151 dagar för er som vill veta exakt.
Och:
*om 2 veckor & 2 dagar ska vi se Ed Sheeran
*om 2 veckor & 5 dagar ska vi se Justin Bieber
*om 2 veckor & 6 dagar åker jag till Kalifornien

KUL VA??? :)

Idag är det midsommar i Sverige vilket betyder att det är ..... Fredag den 21a juni i USA. Japp. Men vi ska faktiskt "fira" imorgon och jag ska göra en muuuumsig tårta. Ska bli väldigt kul och gott!


Heyheyhey

Igår åkte mina värdföräldrar till Chicago för en liten semester. Jag och Brooke tog alla barnen till poolen. Var väldigt stolt över mig själv som klarade av att gå i :) den var ganska varm faktiskt och bebisarna tycker det är jättekul! Sen när vi kom hem så insåg vi att värdföräldrarna glömt berätta alla detaljer för tiden de ska vara borta. Alla tre äldre pojkarna har olika "camps" över dagen men de hade glömt berätta vem som skulle köra och hämta dem varje dag... Så tillslut insåg vi att det hade dem helt glömt. Vi lyckades lösa det iallafall. Men detta gjorde mig så himla stressad igår.. Inte för att det ens drabbade mig så mycket då jag är ledig under morgonen, men bara att vara inblandad och behöva dela den stressen gjorde mig galen. Tog jätte lång tid tills jag kunde somna och har sovit jättedåligt känner jag :( Ush. För att bara inte skriva om negativa saker, jag har drömt konstiga drömmar den senaste tiden också haha. Igår drömde jag att vi hade tagit studenten igen och att jag hade varit jättefull så sen dagen efter var hela mitt smalben orange och då sa pappa att det var för att jag hade brutit det och att jag fick skylla mig själv. HAHAHAHAH. Så himla konstigt. Och inatt drömde jag om lösgodis <3 var antagligen för att jag började på min lista igår på vilket godis jag vill ha hehe.

Tuesdayyyyy

Det har varit varmt och skönt de senaste dagarna. Eller skönt och skönt...det brors väl på vem man frågar ;) jag klagar iallafall inte, än. Vi har tagit fram en sån där liten uppblåsbar pool som tvillingarna ska kunna bada i så det gjorde dem idag. Kul för dem att plaska runt lite. Har ett uppdrag denna veckan och det var tidigare att jag skulle klippa mig, men nu har jag ändrat lite så uppdraget är att jag denna vecka ska hitta att ställe att klippa mig på och åtminstone boka tid hehe. Svårare än ni tror alltså. Verkar nästan vara dyrare att klippa sig här än i Sverige. Hoppas jag kan fullborda mitt uppdrag.

Jäää

Här får ni se mina senaste inköp. Armbandet och ringarna köpte jag för någon vecka sedan. Men alltså kolla in vilka snygga dojjor :D och sköna är dem!

Louisville = vattenblåsa

Igår åkte vi först till en outlet :D tyckte de hade mycket bra grejer, fast jag köpte faktiskt "bara" ett par träningsshorts och ett par SUPERSNYGGA gympaskor från Nike !!!!!! Så nöjd:) Sedan körde vi vidare i någon timme för att utforska louisville. Kan dock säga att där inte direkt fanns något att utforska. Vi blev väldigt besvikna på staden. De hade typ en gata med lite restauranger osv som skulle vara downtown typ. Sen gick vi (för att någon lurig tjej gav oss förslaget) jättelåååångt för att komma till någon mysig gata med små butiker. Men 1. Vägen dit var förfärlig för att det var helt öde, tror inte vi gick bland de bästa kvarteren om man säger så. 2. Det var jättevarmt så mina fötter dog i mina converse. Hade ju tänkt vara smart ifall vi skulle gå mycket och tog bekväma skor men det var ju ett misstag. Fick små vattenblåsor på lilltårna. 3. När vi väl kom fram var där inget intressant, inget! Så vi stannade, drack lite och gick sedan tillbaka. Det tog faktiskt kanske 45 minst och 45 min tillbaka.......i värme!!! Blö. ;) Men som vanligt så hade vi ju trevligt och kul ändå. :) idag tog jag sovmorgon och åkte sedan för att träffa Helen. Vi gjorde köttbullar som vi ska ha nästa vecka till midsommar. Ett tag senare kom Jana och då kollade vi på törnrosa :D oj vad längesen jag såg den. Är ju inte en av mina favoriter, men den var ändå bättre än jag kom ihåg.

Äntligen ledig

Wohoo det är lördag och jag ska vara ledig. Yes!! Vi ska faktiskt ta en dagstripp till Louisville (stad i Kentucky) och så har vi vägarna förbi ett outlet mall som vi velat åka till ett tag :D Igår träffade jag Jana på morgonen och kunde sola lite innan jobbet. Sen skulle jag vara ensam under kvällen med alla barnen förutom 12åringen som är på boyscout-camp...japp. Ibland (väldigt sällan) funkar det bra fast jag måste ha hand om de äldre pojkarna också, men inte så ofta. Så självklart igår skulle de vara jobbiga. Alltså seriöst, 10åringen lyssnar aldrig, ALDRIG. Och det är ju inte bara att han inte lyssnar på mig så det stör mig nästan ännu mer. Iallafall var jag snäll och tog de till poolen igår så vi kunde äta middag där, lättare än att laga mat hehehe. Pojkarna badade medans jag lekte med bebisarna på en lekplats bredvid. Men såklart när jag säger att vi ska åka så kommer de inte. Jag lastar in bebisarna i bilen och säger igen, "vi ska åka,nu", men nej det är ju såååå kul att inte lyssna på de vuxna så Vi stannar i poolen lite längre tänkte de väl då. Jag tänkte köra ifrån dem men tyvärr hade jag inte farmor och farfarns nummer, tänkte att något annan får faktiskt hämta upp dem för jag tänkte inte vänta iallafall. Så det var synd att jag inte hade numret och det är ju väldigt synd att de antagligen inte ens kan hitta hem därifrån själva.... Fick iallafall med dem efter ett tag och de är bara så himla orespektfulla så de fick gå och lägga sig tidigare. Klarar inte av att ha dem uppe för de kan vara så jobbiga haha. Förlåt om detta låter hemskt men hur kan de ha låtit det gå såhär långt från början? Ojojoj.... Jaja, ny dag, ledig, sol! Hoppas vi får det kul!

Redan torsdag

Sorry att jag blivit lite tråkig. Vet inte om jag gjort något speciellt. Har joggat med Sofia igen, tycker vi är så himla duktiga hehe.
Idag slutar jag tidigt vilket ska bli skönt. Vi ska träffas några stycken i carmel för att äta middag. Sofias syster är nämligen här och hälsar på så det ska bli kul att få träffa henne.

Det har varit riktigt varmt nu alltså. Igår var det nog mer än 30 grader och jag förstår vad de menar med luftfuktigheten. Det känns som man är instängd typ, och när det blåser...så är vinden såklart varm och hjälper ingenting.

Känner mig som sagt lite tråkig just nu ;)
Skriver mer när jag har något "kul" att skriva.


Bilder

Här kommer lite bilder från Gatlinburg, äntligen.

Hoppsan hehe

Här glömmer man (är för lat för) att blogga. Helgen var både bra och dålig. Vi gick ut i lördagskväll och jag lyckades komma in på ett ställe (YAY) ;) men på söndagen fick jag jobba på kvällen vilket jag inte räknat med. Menmen. Och faktiskt...........så har jag för första gången haft riktig hemlängtan. Har känt mig så himla deprimerad och ledsen igår och idag. Ända sedan vi åkte till Gatlinburg så började jag nog känna av det lite men tänkte att det bara var för att vi var borta och jag skulle vara "fast" i 4 dagar. Sen har det väl antagligen laddats upp och det är först nu som jag inser det. Går inte att beskriva känslan. Jag vill fortfarande inte hem så det är inte den sortens hemlängtan. Men jag saknar så många småsaker och känner väl helt enkelt att detta är inte mitt riktiga hem. Jag saknar mina vänner, min familj, bästa gosehunden pirris och typ 16478281648816153435252 saker som har med mat eller något ätbart att göra:/ men det känns ändå inte som att det bara är detta som gör mig ledsen utan det bara är en känsla som är där och drar ner mig. Igårkväll blev jag bara så himla ledsen och tänkte att det skulle säkert kännas bättre om jag fick sova lite, men direkt när jag vaknade imorse så kändes allt bara så...jobbigt. Pang. Jag hoppas att det bara är en period.

Nappflaska hit och dit

Ojjjjjjj vilken lång dag igen. Men till att börja med vill jag berätta att jag och Sofia joggade igårkväll, så duktiga! Och imorse...... Joggade jag för första gången själv!!!!!!!:D på typ, vet inte hur många år ens! Yaayyy!! I did it. Först tänkte jag att det var skönt, har väl blivit lite inspirerad när jag och Sofia joggat. Men sen i slutet (joggar "bara" 30 min) så blev det jätte jobbigt, tror det kanske var för att jag inte åt frukost innan. Men jag gjorde det :D

Resten av dagen har innehållit barn. Var väldigt snäll imorse när Brooke (barnvakt) var här. Min värdmamma sa att hon kunde ta barnen till poolen, alltså alla barnen, och jag märkte hur Brooke inte ville det egentligen. Så jag hängde med för hade ändå inget bättre för mig. Så blev ju att jag hjälpte till hela förmiddagen också även om jag följde med för att hänga lite. Sen nu på kvällen skulle vi ta barnen till Saint Simon (barnens skola) festival som de har varje sommar -.- fast bebisarna skötte sig ovanligt bra i vagnen. Antagligen för att de hade så mycket folk att glo på. De hade olika matstånd och några karuseller typ som ett litet tivoli. Och mamma, karusellerna såg jätte läskiga ut och i en av dem som 6åringen åkte i så var man knappt fastspänd :O du har skrämt upp mig lite när det kommer till tivolin antar jag heheheh.
Kom äntligen hem så jag kunde äta en sen middag, men jobbar fortfarande... Har varit jobbigt när pappan är borta och jag inte haft ett exakt schema utan har fått passa barnen längre osv. Har haft en dålig vecka känns det som. Är lite sådär så jag bara vill ut från huset och slippa höra alla hela tiden. Hoppas nästa vecka blir bättre!

Idag har även skolorna i Båstad (och andra ställen med antar jag) tagit studenten. Hade så gärna varit hemma idag :(


Jag är för jobbig

Imorse gick jag upp för att ta en liten prommis innan jag skulle iväg till gymmet för ett body works and abs pass. Seeen åkte jag till biblioteket och tänkte kolla in det lite. Så nu har jag ett bibliotekskort, men hittade jag någon bra bok? Nej. Hade några jag letade efter men de fanns såklart inte tillgängliga. Fast de verkar ha ett väldigt bra system så man kan sätta upp sig på listan över internet osv:) så får väl göra det.
Ville så gärna ha en ny bok nu när jag äntligen läst ut min andra haha. Blev såklart jättesugen på att läsa då, när den andra är slut -.- jag är för jobbig.
Åkte därför till target och tänkte att då köper jag en bok istället hahah. Fick beslutsångest och stod där i kanske 20 minuter innan jag valde en bok. Återigen, jag är för jobbig.
Nu sitter jag ensam på starbucks och tänkte börja läsa lite haha, bara för att jag inte har något mysigt läsställe i huset plus att det är fullt med barn.. Hoppas boken är bra nu alltså!


Dagen avklarad!

Denna jobbdagen har känts rörig på något sätt. Blir lite irriterad bara för att de har så många olika barnvakter. Det är en kvinna i 50 års åldern som brukar vara här på förmiddagarna innan jag börjar. Sen idag sa mamman att hon hade en tennismatch på kvällen (och pappan är i Costa rica) så då skulle Karen som barnvakten heter komma tillbaka lite senare. Väldigt konstigt, ibland lämnar dem mig ensam med alla 5 barnen utan förvarning och ibland håller de på att ändra jättemycket så att jag inte ska behöva vara själv. Jaja, uppskattar iallafall när någon mer är i huset. Innan min värdmamman åkte iväg sa hon att vi kunde ju ta barnen till parken och att jag kunde hålla bebisarna vakna tills hon kom hem fast hon borde vara hemma innan 9 när de brukar gå och lägga sig. Karen åkte hem runt halv8. Okeeeej tänkte jag, vad ska jag göra nu? Ska jag stanna här och tråka eller ska jag faktiskt åka till parken fast jag är själv nu? Jag tog modet till mig och åkte till parken med bebisarna och 6+12 åringen :D kände mig välidigt duktig hihihihi. Det gick iallafall bra! De sprang åt olika håll såklart men det gick bra ändå.. Var inte supermycket folk så det var tur. Tiden gick och vi åkte hem så vi var hemma 9, tänkte att jag låter bebbarna va uppe då..... 20 min gick och hon var inte hemma så jag gick och la dem. Slutade med att hon kom hem klockan 10 för att de andra ville gå ut och äta efteråt.... Eeeehhhmmm okej. Blev lite irriterad att hon inte ens smsade mig... Men tydligen bryr de sig inte om tiden här. Man får ju höra hur amerikanare är så himla punktliga, detta kan jag konstatera att det icke stämmer ;) jag är alltid schemalagd till klockan 9... Då tänker ju jag att jag ska sluta 9. Men blir oftast lite senare och idag en hel timme.... Så varje gång jag har planer så måste jag säga till i förväg (fast det brukar ju inte hjälpa). Väldigt tråkigt inlägg kanske haha men detta var resten av min dag iallafall.

In fishers fishing fishy fish

Har jag berättat att 6åringen fick en fisk som han döpte till fishy fish? Tror det. Han är för rolig med sina namn alltså. När vi var i Gatlinburg fick han en gosedjurs björn. Gissa vad han döpte den till...? Om björn heter bear på engelska? Kan ni inte gissa? Okej då jag säger svaret då..... Beary såklart :D uttalas Berry så vet inte hur han vill att man ska stava det. Nu är vi iallafall hemma i Fishers igen. Har lärt mig väldigt mycket under resan och ni kommer inte tro era ögon/öron när jag berättar detta för er. Men.......... 6åringen är så hiiiiiiiimla söööööööt!!! Ni förstår inte hur jag försökte njuta av hans beteende eftersom bebisarna inte var med. Jag har ju hört hur de sagt att han är en så glad och söt liten pojke, men jag har trott att alla bara ljugit och tramsat runt för han är ju som han är..... Men åååå vad jag tycker det känns hemskt nu när vi är tillbaka hemma och han direkt beter sig illa mot bebisarna. Han var verkligen jättesöt under helgen och jag blev typ chockad över mig själv när jag stod och log mot honom för han kunde vara så gullig haha. Ärligt talat var han den jag störde mig minst på under hela resan. Kan ni tro det? 10åringen har problem alltså...fattar inte varför de inte varit stränga mot honom redan från början, detta har iallafall resulterat i att han aldrig lyssnar när man säger till honom. Han lyssnar inte på mig, inte på sin mamma... Ibland lyssnar han på sin pappa och har lite respekt men aa.. Det är så hemskt tycker jag. Han ger spydiga kommentarer osv. Vilket inte är okej mot en vuxen person alls enligt mig. Fast annars gillar jag honom med, han är gullig när han inte är hyper. 12åringen är en sån där kille som försöker skylla allt på alla andra. Han är väldigt väluppfostrad och smart..men så fort han och 10åringen bråkar tex. Så skyller han ifrån sig heeeela tiden. Jobbigt. Nu har barnen sommarlov och jag känner redan att detta kommer bli jobbigt haha. Det är första dagen med alla ledigt så vi får se hur det ska gå. Just nu är de iväg vid poolen så det är lite lugnt. Försöker fortfarande fixa och lägga in bilderna men det krånglar hela tiden hehe. Så ni får hålla er lite till:)

Cohooolt

Gissa vad jag gjorde idag.... INDOOR SKYDIVING :D var väääääääldigt kul måste jag säga! Man hade en stor fläkt under sig så man flög :D "HAN FLÖG SA JAG HAN FLÖG" hahahahha ;) kul för er som inte fattar hehe.
Men ja, jag flög :D cooooolt va?!? Jag är sååå cool asså. 6åringen gjorde det också, såg ut som en liten fluga haha.

Vi körde också gokart typ fast det var inte riktig gokart utan det gick lite saktare antar jag, man behövde ingen hjälm. Det var också väldigt kul! Jag var lite rädd och körde som en kärring, blev omkörd hela tiden hihi. Men på sista banan var jag sååå nära att köra om en kille men så kom C(12åringen) och förstörde för mig så jag inte hann:/ attans också. Menmen jag får väl köra gokart någon mer gång antar jag.

Efter att ha gjort dessa roliga saker åkte Vi och köpte caramel apples vilket jag inte hade provat innan. Det var väl gott, men inte sådär så jag bara "ååååååå hjäälp vad gott" utan det var mer "jag gillar äpple och mums vad gott det är med kola/karamel".
Imorgon är det dags att åka hem. Ser inte fram emot hemresan faktiskt.. Kommer ta hela dagen = blö. Hoppas vi äter något gott på vägen hehehehe.


Smokey mountains

Vet inte vad som hände i andra inlägget hehe men det gick inte att ladda upp bilderna så blev helt konstigt. Ska ta bort det sen...
Och typiskt, skrev nyss ett inlägg som försvann. KUL.
Går inte att ladda upp bilder från mobilen så ni får försöka hålla er;)

Idag har vi gjort massa skoj. Åkte återigen in till huvudgatan i gatlinburg. Började med akvariumet som tydligen är ett av USAs finaste.
Därefter gick vi till "guinnes world records" som ni säkert kan gissa vad det var. De hade även något som kallades "believe it or not" som var lite samma grejer skulle jag nog säga.
Testade något de kallade earthquake. Skulle väl inte säga att det var en karusell, men man satte sig i en rågan som sedan rörde på sig lite och så var det olika effekter såklart. Jag ville sitta längst fram för att det skulle bli roligare. Slutade med att jag nästan blev uppäten av en krokodil som kom upp genom marken :O heheheh ;)

De kallar bergen här för smokey mounrains och de är verkligen smokey haha. Tror det blir mycket ånga här av någon anledning, spelar ingen roll hur vädret är. Vi åkte upp med en liten lift för ett berg så man fick bra utsikt. Gillar faktiskt Tennessee väldigt mycket:)

Sista grejen vi gjorde var en 5D film. Alltid kul:) blev så himla trött efter allt så nu vill jag bara gå och lägga mig haha


Internet!!!

Vi har internet i stugan :D resan var helt okej, lite jobbigt när barnen sitter och sjunger högt bara haha.
Och vilken jädra träningsvärk jag har alltså.... Fast det får man väl räkna med när man ger sig ut på en joggningsrunda för första gången på 3 år. Hade inte ens tänkt på att jag kunde få träningsvärk av det haha, men jodå. Så jag gick helt konstigt igår och det påminde mig om den gången jag reste med träningsvärk och bildade kö i trappan upp i båten HAHAHAHHAHA!

Är alltså i Gatlinburg, Tennessee och måste säga att här är jättefint :D lite bergigt och så.
Idag när vi började komma fram så stannade vi bland annat vid ett ställe med massa olika stenar. Då menar jag sånna fina stenar... Vet inte vad man ska kalla det. Pojkarna gjorde iallafall något som kallas för "mining". Har ingen aning om det finns ett svenskt ord för det. Sen när vi väl kom in till staden så fanns där massa roliga saker. De sa att detta är typ som Las Vegas fast för barn. Här finns jättemycket att göra tex. Akvarium, museum, spökhus och sånna roliga saker. Idag gick vi bara runt lite längst med huvudgatan. Det var väldigt mysigt. Sedan gick vi till "haunted house" som då var som ett spökhus där man gick i ett led efter varandra. Var väldigt kul, har bara varit på den på Liseberg annars. Usch vad rädd man blir när de skriker.... Men kul var det hehehehe. 6åringen var jättetaggad medans 12årigen fick övertalas att följa med hahah!

 


RSS 2.0