Vi gjorde det

Yayy, jag joggade idag, yay! Gick faktiskt bättre än jag trott. Var helt okej så det gör vi nog om. Var skönt iallafall att inte jogga själv för jag känner mig så fruktansvärt ful när jag joggar, lite därför jag aldrig gör det annars haha. Känns som att alla ska stirra. Men nu gjorde jag det :D
Efter joggningen så åkte vi till en affär som heter world market. Gissa vad vi hittade där? Ballerina kex :D så det köpte vi, mums! Blev väldigt lycklig. Så det blev vår go-fika efter lunchen vi lagade. Stekte kyckling med broccoli, grön chilli, vitlök och citron. Blev jättegott men oj vad starkt haha. Jag är ju ganska känslig när det kommer till stark mat, så vi kanske inte skulle tagit hela chilin...
 
När jag skulle köra hem var jag tvungen att tanka och den hade pipit att bensinen började ta slut. Sen en gång när jag bromsade in vid ett trafikljus så började det hacka lite konstigt så jag fick paniiiiiik och tänkte att NEJ BENSINEN ÄR SLUT HJÄÄÄLP JAG KOMMER FÅ BENSINSTOPP. Men jag klarade mig till macken ändå och överlevde hela resan hem:) 
 
Nu försöker jag packa inför imorgon när vi ska åka och vara borta tills på tisdag. Har tyvärr ingen aning om det finns något internet där så om jag inte hör av mig så vet ni varför. Jag hoppas verkligen det kommer bli kul! Ska åka bil i 7h imorgon vilket jag är ganska taggad inför hihihihi. Gillar att åka bil:) vet, jag är lite konstig. Fast vem vet det kanske blir värsta helvetesresan med 3 pojkar i baksätet med sig... Det återstår att se.
 
Om vi inte hörs, hoppas ni får en bra helg.
 

Åt ajs krijm innan:)

Imorse träffade jag Sofia för att laga mumsiga scones till frukost! Blev riktigt gott fast fick mig att sakna hushållsosten hemma och oboy. Ååå en stor kopp med oboy. Det hade vart något;) men det var som sagt gott ändå.
Efter frukosten åkte vi till ett shoppigställe i carmel för att träffa Jana och hennes pappa som är på besök. Köpte faktiskt ett par jeansshorts idag! Vi köpte även glass på ett häftigt ställe. Glassen var väldigt krämig/mjuk då fick man först välja vilken glass smak man ville ha och sedan kunde man välja att lägga i något om man ville. Tex. Jag tog chokladglass med cookie dough i. Då tog de en skopa glass och la ut på en skärbräda typ, sen tog de en klick cookie dough och mosade i glassen och blandade runt. SÅ GOTT OCH SÅ COOLT;) blev väldigt inspirerad, får massa nya idéer hela tiden till min framtida glassbar. Kommer bli så fett. Höhöhöhö.
Så som rubriken lyder, jag åt ajs krijm idag.

När jag kom hem ringde jag till min kära pappa. Det är ju nämligen hans födelsedag idag :D GRATTIS!!!!! Vet att du inte gillar tårtor så mycket, så jag behöver ju inte känna att jag missar någon god tårta iallafall;) fast hade jag varit hemma hade jag bakat en paj till dig (och mig själv)!

Imorgon händer något väldigt speciellt. Jag och Sofia ska nämligen ut och jogga tillsammans på morgonen...... Ja jag är seriös. Jag ska jogga. Vet inte hur detta ska gå, men så farligt kan det väl inte vara? Eller?
Önska mig lycka till.



Dagen

Idag gick jag till gymmet. Blev lite sur dock för hade glömt att tränaren som brukar ha passen i vanliga fall inte ska vara här nu på tre veckor. Hon är lite speciell och roligare än alla tråkiga tränare tycker jag hehe. Men tjejen som var där idag var väl helt okej hon med..

Hade bebisarna vid en lekplats idag utanför pojkarnas skola. Där känns det ändå helt okej om jag är själv för där är ju inte lika mycket barn som vid parken. Lilltjejen tog bara 1timmes tupplur idag så hon har varit ganska tjurig haha. Men det var ändå ganska lugnt.

Fick god middag idag vilket gjorde mig lycklig:) vi åt lax!!!!!! Yumm. Imorgon är det onsdag och nu i helgen ska jag följa med min värdfamilj till gatlinburg som ligger i Tennessee, lite mer söder. Kommer vara borta hela helgen vilket känns lite långtråkigt, men tydligen brukar de ha väldigt kul där och nu var de så gulliga och fixade andra barnvakter så bebisarna ska stanna hemma. Annars hade de "förstört" för oss och gjort att man inte kan göra lika mycket för där är bland annat en flod precis vid stugan vi ska bo i osv. Så det var ju ändå snällt att de fixade det bara så att jag skulle kunna följa med = kommer inte behöva jobba så mycket direkt. :)

Mer om det en annan dag. Godnatt!


C H I C A G O !

Här kommer minsann lite bilder till er :D
 
 Vid Navy Pier. Vi parkerade där och tog sedan en taxi till "Willys tower". Vi sa till chaffuören att vi bara ville betala 7 dollar. När vi väl kom fram så frågade han om vi inte hade någon dricks så sa Sofia "sorry, we're cheap" hahaha. Kul var det. Men han var glad ändå.
 
 Utsikten
 Här ser ni glasrutan man då kunde ställa sig i och ta kort :)
 Jag, Sofia, hennes kompis Emelie och Emelies kompis. Krångligt haha.
 En gång när vi tittade upp så såg vi dessa männen som jobbade. Tvättade antagligen fönstrena eller något. Fy vad läskigt.
 
 
Framme vid bönan
 
 
 
 
 
 
 
Ååå, jag vill redan tillbaka!
 
 

Memorial day

Idag är det memorial day som jag inte vet vad det är hehe. Barnen är lediga från skolan iallafall så någon slags röd dag är det.
Jag träffade Sofia innan jag började jobba nu och vi åt frukost på panera bread och sen åkte vi en sväng till castleton mall. Köpte en jättebillig blus eller vad man ska kalla det på h&m:) kändes som att tiden gick sakta och behövde inte stressa! När det är så så har jag inget emot att jobba senare på dagen hihi.
Nu tar tvillingarna sin tuppis. Tror jag tar ut dem när de vaknar, orkar inte vara inne idag.


Längesen

Men hej!
 
i fredags träffades jag, Helen och Sofia för att laga tacos och mums vad gott det blev. Har kanske bara ätit tacos 2 gånger sedan jag kom hit så det var efterlängtat. Vi hade guacamole till och så köpte vi humus att domstol förrätt typ att doppa chipsen i. Sååååå gott , älskar humus nu. Jag och Sofia åkte hem hyfsat tidigt eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen för att åka till Chicago :) jag sov över hos Sofia och klockan 6 på lördagen så bar det iväg. Det är så himla kul att ta en roadtrip lite då och då. Så går man upp tidigt, åker till starbucks och sen lyssnar på massa bra musikBertildagen verkligen Chicago jättemycket :D ska lägga in bilder imorgon eller något för just nu har Sofia kameraminnet. 
Vi började med att gå till en av sed stora byggnaderna där man kunde åka upp för att kolla på utsikten och de hade som en utbyggnad av glas där man kunde stå och titta ner och ta bilder. Lite svårt att förklara, ni ska få se :) 
där mötte vi upp en av Sofias vänner som hon träffat när hon åkte hit som egentligen bor i Washington. Så resten av dagen fick vi runt med henne och hennes tyska kompis för att kolla in staden lite. Vi valde att inte stressa runt eftersom vi är vääääldigt säkra på att vi kommer åka dit fler gånger :) så vi tog oss tid att äta god mat och gå längst med shoppinggatan. Igen, gillade verkligen Chicago :D köpte en kjol och en sportbh från forever 21. De hade topshop där! Trodde inte de hade det i USA så blev väldigt glad, fast hittade dock inget. Blev glad av zara butiken med! Det har vi såklart inte här i indanapolis. 
 
Idag är jag sååååååå trött och är tvungen att jobba för att föräldrarna är på indy 500 hela dagen. Plus att tvillingarna är båda förkylda och snorar ner överallt, så äckligt :( vill bara duscha. 

Börjar känna mig fet eller något

Alltsåååå, planerar ju att gå till gymmet hela tiden men så går det aldrig som jag vill :( nu var jag tvungen att jobba längre iallafall så då hinner jag inte idag eller. Bajs.

Men det ska bli väldigt gott med tacos ikväll känner jag. Mumsfillibabba! Så det blir nog en trevlig kväll åtminstone. Och imorgon ska faktiskt jag och Sofia ta en tur till Chicago över dagen :D knäppt att vi inte varit där än efter fyra månader haha så det är väl dags nu! Ska bli så kul! Fast tyvärr tror jag inte det kommer vara så varmt imorgon heller. Menmen det får vi leva med.


Graduation

Hola!

Idag träffade jag Helen, Sofia och Justyna på castleton mall för att hänga lite innan jobbet. Alltid trevligt att gå runt lite där. Vi fick smaka på något te (vet inte hur det stavas men menar sånt man dricker hihi) och efter det blev jag så sugen på te så drack det när jag kom hem. Har bara en påse kvar nu av de som mamma och pappa skickade buhu. Det har varit ganska kallt idag och blåsigt så har frusit hela dagen :(

Nu på kvällen gick jag faktiskt på 6åringens "graduation" eftersom han slutar på förskolan. Det var jättegulligt faktiskt. De hade vita rockar och hattar på sig och så sjöng de sånger osv. Alltid kul när barn ska sjunga och det finns vissa som skriker hahaha. När de var klara så serverade de tårta också. Fast jag åt faktiskt ingen, knäppt va? Men deras "tårtor" är alltid som en vanlig sockerkaka med glasyr på. Kul. Men den var väldigt fin iallafall och hade alla barnens namn på:)

Imorgon ska jag jobba tidigt istället för sent vilket jag bara är glad över haha :D ska jobba 9-16 så ska bli så skönt att sluta tidigt. Hade ju tänkt gå till gymmet ikväll men hans graduation tog längre tid än vi trott.. Så då kan jag gå imorgon efter jobbet istället och sen tänkte vi träffas och laga tacos!!!!!! YUMMMM


Onsdag idag tror jag

Idag har det varit onsdag. För er som undrar hur det slutade för mig igårkväll, åt tillslut och mådde lite bättre..,.. Men mmmmm, var ju inte glad precis.
Började dagen med att träffa Jana på starbucks eftersom hon var ledig. Jag och Mathilde brukade ju åka till starbucks väldigt ofta hehe så tillslut kände de ju igen oss och visste vad vi ville ha ;) nu hade jag inte varit där på ett tag eftersom hon åkt hem men idag när jag kom in så kände de fortfarande igen mig hihi. Alltid skönt att slippa säga vad man vill ha ju.
När vi suttit där ett tag med vårt kaffe så åkte vi till walmart och sedan kohls, bara för att kolla läget lite och ha något att göra.
När jag kom hem hade jag tid att prata lite med mamma&pappa och sedan prata med Julia och Ebba :D igen, ååååååååå vad kul det var att höra er samtidigt hihi. Kändes väldigt tråkigt att jag inte var med er. Hade gärna sluppit jobba och istället varit med er och fixat iordning sig och sedan gå ut och ha det trevligt. Buhu för mig..

Nu sitter jag i köket och har nattat alla barnen. Äter (mums) och kollar new girl. Yay. Hoppas ni sover gott


F Y R A

Fyra hela månader har jag varit borta nu, knäppt va? Har väl ändå gått väldigt snabbt måste jag säga. Men just nu i denna stund är jag på så sjukt dåligt humör så orkar inte tänka att jag ska vara här så länge till. Bli inte oroliga. Men jag har inte fått chansen att äta kvällsmat än och klockan är KVART I TIO!!!!!! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! De får väl fatta att jag måste äta som vilken annan människa som helst (förutom de själva då för de blir ju tydligen inte hungriga). Istället tänker hon att "åå vad trevligt vi tar med bebisarna till 12åringens basebollmatch" när klockan redan är tio över åtta.............. Kommer såklart hem efter 9 och sen måste vi naturligtvis bada dem innan de kan gå och lägga sig. Så nu är klockan VÄLDIGT MYCKET OCH JAG BLIR UPPRÖRD FÖR JAG ÄR BAJSHUNGRIG MEN OJ SEN MÅSTE JAG GÅ OCH LÄGGA MIG TYP DIREKT ALLTSÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! Ööööööööööööööhhhhh hjäääälp. Fick ingen chans att äta innan vi åkte heller för nej då var jag ensam med fyra av fem barn och skulle mata och hålla koll på dem. 
Ni förstår nog inte. Är så hungrig/arg att jag vill sparka på något:( och nu när alla barn äntligen gått och lagt sig så ska mamman såklart hålla på med lite andra småsaker innan hon tar tag i att fixa maten till oss. Nu är det ju iofs bara lite kyckling som ska skäras upp och läggas i pastasalladen, MEN JAG HAR ALDIRG GJORT DET FÖRR OCH VET INTE EXAKT HUR DE VILL HA DET SÅ JAG KAN JU INTE GÖRA DET !!!!!!
 
Hade glömt att jag kan bli på dåligt humör om jag inte ätit om man säger så...
 
Men okej ska försöka tänka på annat. Så ja nu har jag varit här i fyra månader. Imorgon är det onsdag. Jaa det är väl det jag kan säga just nu. 
Ska gå upp och kolla läget, IGEN!!
 
Godnaaaaaaaaaattttttt

Gissa vad

Det är måndag. Svenne träff kanske? Svar ja. Träffades hemma hos Sofia och vandrade sedan en liten bit till en stor gräsplätt. Har ingen aning vad man ska kalla det haha. Det var ju ingen äng och ingen åker heller. Det var väl inget öppet fält? Eller vad är det egentligen? :/ nu blir jag lite fundersam! Jag kallar det för en stor gräsplätt iallafall, hoppas det är okej :)
Vi tog med oss jordgubbar, hallon, körsbär, blåbär, chocolate chip cookies och några andra små goda grejer. Blev en bra picknick och mättade oss väldigt bra också för den delen. Har varit väldigt varmt idag med det var lite molnigt i början. Men det kanske var tur det så vi inte smälte bort.
När vi åkt hem var det dags för jobb och idag tog vi med bebisarna på kvällen när mamman och den äldsta pojken skulle till något scout-möte. Han ska nämligen på ett boyscout läger i sommar haha. Kände väl på mig att de skulle bli jobbigt och det var det också. De sprang åt olika håll och där var jag helt ensam och kände mig dum. Men nu vet jag iallafall att jag aldrig kommer ta med dem ut någonstans själv, tex till parken. För det går inte när de är två. Är väldigt tråkigt måste jag säga :( kan ju inte göra så mycket.

Nu tänkte jag kolla på någon film innan jag ska sova. Har två gratis veckor kvar på netflix så får se om jag lyckas hitta någon hyfsad film att se. NATTINATTI


Bra helg ändå

Igårkväll var det ju Eurovision songcontest! Och jag blev så glad när jag insåg att jag skulle vara ensam hemma med bebisarna (jobbade till 11) vilket betyder att jag kan ha vänner över efter de lagt sig :) så vi samlades hemma hos mig och kollade Eurovision på min dator haha. Var ju ganska kul när Sverige höll i det ;)

Idag skulle jag på månadens au pair möte. Vi åkte till en racerbana eftersom nästa vecka är det Indy 500, ett stort race som hålls i indianapolis och är det enda staden är känd för haha. Är väl inte riktigt min grej menmen. När vi väl kom in på racerbanan var det så sjuuuuuukt varmt. All värmen stannade kvar liksom. Plus att jag hade ett par ballerina skor som jag bara använt 1 gång innan = fick skoskav. Hade till och med varit smart och tagit med mig plåster men inte ens det hjälpte för de åkte av hela tiden. Gissar att det berodde på fotsvett HAHAHA fyyy.
Stannade inte där jättelänge pga värmen. Så sen åkte jag och Helen och köpte god kinamat och mötte sedan upp resten av tjejerna. Menar vårt lilla gäng då såklart haha. Chillade lite på Janas altan och fick en hemsk spindelupplevelse så vi hoppade runt och skrek hahahah. Vet inte hur, men USA har gjort mig (mer) rädd för spindlar alltså.
När vi varit där ett tag så bestämde vi oss för att gå på bio och se the great gatsby. Var väldigt bra måste jag säga :) men nu är jag trött och måste sova! Godnatt!


Tuudeluu

Idag är det lördag. Jag borde vara lycklig för helg men inte idag inte. Ska jobba idag och imorgon när jag är ledig så måste jag på månadens au pair möte -.- inte superkul menmen.
Är väääääldigt taggad inför lunchdax, ska träffa tjejerna på cheesecake factory hihi. Längtar...MAT <3 
 
Igår hände inte så mycket så kände inte för att blogga. Var på gymmet och körde det där bootcamp passet igen. Trevligt, men jobbigt och blev så trött. Sen jobbade jag och vi gjorde inget speciellt. Men känner att just nu har småpluttarna kommit in i en period där de ska röra/ta/rota i ALLT. Kan inte ha dem i ett enda rum utan att de börjar stöka ner förfärligt. På kvällarna efter de badat brukar jag oftast ha dem i sitt rum med massa böcker och så.. Men det har inte gått de senaste dagarna för att nu har de upptäckt att det är ju så himla kul och nödvändigt att öppna alla lådor till deras klädbyro och slänga ut alla kläder... Men jag tycker inte det är lika kul :(  är lite rädd,vet inte hur länge denna period kommer hålla på haha. Tänk så är den inte tillfällig? Hjälp!!!?!?!
 
På kvällen efter jag slutat åkte jag till Jana för att träffa resten och bara göra ingenting typ :) började kolla på film ett tag (cocktail kollade vi på, jag fick övertala alla att den var bra ;) men sen kollade vi ju inte ändå) men sen slutade med att vi mest pratade. Alla var väldigt trötta. Det blir så när man är au pair. Åt massa glass också, det får jag ju inte glömma att berätta såklart haha. 
 
Men ja, det var väl det jag hade att berätta för tillfället. Ikväll jobbar jag till 11, BUHU :( men har ju iallafall glass som jag kan äta när alla barnen gått och lagt sig.

Glader

Idag känner jag att jag är på bra humör. Gillar att det är varmt så man kan ha shorts! Träffade mina svenneVänner på starbucks imorse och det slutade med cheescake factory hihi. Provade en med bananacream, riktigt god! Var typ första gången jag klarade av att ta något utan choklad, annars brukar jag alltid ha chokladabstinens ;)

Nu kom jag hem för ett tag sedan och pratade en snabbis med mamma. ÅÅÅH vad glad jag är att jag får träffa er i sommar. Gjorde mig på bättre humör. Och igår bokade jag även min flygresa hem från los angeles, kanske inte något bra att flyga därifrån egentligen haha, men nu känns det ju ändå mer till 100% om man säger så.

Idag slutar jag tidigt och ska antagligen åka hem till Sofia för att se säsongsavslutningen av vampire diaries. Exciting! Har ni som kollar på det förresten sett att det ska komma en serie om bara "the originals". Verkar lite skumt, men antar att jag måste (ja jag måste) se det när det kommer då :)


Bättre sent än aldrig

Har ju glömt lägga upp bilder från när vi träffade Gavin Degraw och "utforskade" downtown Indianapolis. 
 
Jag och Mathilde
 
 
 
 
 
Cooooola Gavin när vi kom under genrepet
 
Jon McLaughlin, riktigt bra faktiskt.
 
Vet inte varför vissa av bilderna hänger ihop, kan inte göra mellanrum hehe. Hoppas det är okej ;) Är ju fortfarande nybörjare.
 
Idag är det fint väder igen! Har shorts och t-shirt på mig, känns konstigt. Var ute på en promenad ganska tidigt imorse för annars blir det för varmt. Känner att man nog måste passa på nu innan det blir sommar på riktigt om det blir så varmt som de säger... 
Åt mumsig frukost efter det och kollade på det ALLRA sista avsnittet av 90210. Kände ärligt talat att det var dags för ett slut, började bli lite väl tjatigt. Men det var ändå hemskt att det tog slut. Är väl alltid så när man följt en serie under en lång tid. Iallafall för mig som är beroende HAHA, låter ju helt galen.
Hoppas ni får en bra dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens skämt....

Ojojoj vad pojkar kan vara galna, eller vad ska man säga?
Här har de iallafall en affärskedja med massa sportgrejer som heter Dick's.

10åringen: "Mom, could we go to Dick's and buy a sack with balls?"

Ha ha ha...


Soligt

Idag har vi fint väder :) ska kanske gå ut och njuta lite innan jag börjar jobba.
igår bakade vi en äppelpaj under vår dejt, blev mumsig! Sen köpte vi  sushi till lunch, så himla gott. 
 
När jag jobbade så tog vi med bebisarna för att hämta upp 6åringen, sen åkte vi till deras farmor och farfar ett tag innan vi hämtade upp de andra pojkarna. Skönt att lämna huset ibland så tiden går fortare. På kvällen åkte vi också en snabbis till den äldstas baseball match, kollade inte så jättemycket för fick springa efter bebisarna haha. Men någon gång skulle det ju vara kul att gå på en riktig baseball match:) 

Trött alltså!

GodmorgonGodmorgon!
är väldigt trött efter gårdagen haha. Det var så sjukt kul och de hade en massa coola bergochdahl banor. Vi hann inte ens åka allt de hade. De två roligaste som jag tyckte var 1. En där man åkte inne i ett hus så det var heeelt mörkt förutom när det var blinkande lampor ibland. Vi stod i kö ganska länge och man kunde ju inte se karusellen, så efter ett tag blev vi alla hungriga och lite små tjuriga och sa att det kommer säkert inte vara värt väntan.. Vid ingången sa det att man skulle vara uppochned 4 gånger vilket vi inte trodde efter ett tag i kön plus att man fick ha sin väska i knät så vi tänkte att de lurad ju bara, det kommer vara något fjantigt. Men joho hahahahah, det var jättekul iallafall. Fick en fin bild från den karusellen. Sofias min slår ju allt! Roligast nummer 2. Var en där man började liggandes, sen vände den på sig så det kändes som man flög. Den gjorde Mig nervös så därför tyckte jag den var rolig hahah för jag blir nästan aldrig nervös inför bergochdahl banor längre ;) 
Så vi hade en super dag, åt god mat, lyssnade på massa bra musik i bilen och slapp vara hemma och tråka runt haha. Vill lätt åka dit igen!
Kom hem väldigt sent plus att jag tvingade mig själv att duscha så jag skulle slippa göra det nu på morgonen. Nu väntar jag på svennarna inför veckans svenne-dejt. Ska kanske baka en paj eller något. Klagar inte. 

Imorgon får jag åka karusell = jag är hypead

Wohoooo imorgon ska jag, Sofia, Helen och Justyna åka till kings Island som är en nöjespark med massa karuseller. Yayy :) ska bli väääldigt kul!
 
Gårkvällen blev inte som vi tänkt oss som vanligt haha. Vi åkte till stället vi tänkt, men det såg så sunkigt och skumt ut så nej tack, vi vände och åkte hem igen. Jag sov över hos Sofia och fick lyxfrukost (våfflor och pannkakor) och vi kollade lite oc. Sen mötte vi upp Helen på panera bread innan jag skulle börja jobba.
Imorgon är det mors-dag här så familjen skulle äta middag ute tillsammans med värdpappans föräldrar och en av hans bröder med sin fru och dotter. Vi var på en japansk restaurang, och helt seriöst, det var detå coolaste restaurangen jag varit på. Tyvärr hade jag inte med mobil så kunde inte ta bilder. Men man satt runt själva "spisen" där de lagade ens mat så varje bord hade en egen kock. De var sjukt duktiga, skämtade, kastade mat så man fick fånga det i munnen (dock gjorde inte jag detta hehe),  kläckte äggen med sin stekspade.... det var coolare än det låter hahah! Var kanske inte den godaste maten jag ätit, men helt klart den bästa resturangen iallafall:) så det var något nytt. 
 
Bäbisarna har varit lugna för övrigt. Men vet inte varför det bara hänt nu haha...igår bajsade pojken på golvet när jag lät de springa nakna i typ 1 minut efter badet och självkart trampade han i det vilket betydde bad nummer två för honom ... Och idag bajsade flickan i badkaret.... Tänkte det kunde vara kul för er att veta :)
 
Nu ska jag kolla någon film eller serie innan jag ska samla nya krafter tills imorgon :D

MIN SILL

Imorse upptäckte vi att kylen gått sönder. De har ingen extra kyl, bara en stor frys haha så det var ju typiskt. Men sen kom jag på att vi har en minikyl nere i källaren eftersom de har en bar där..., tillsammans med biljardbordet, schackbrädet med de stora fåtöljerna och den uppstoppade björnen såklart.. Så jag sa att de kunde ta ner det viktigaste dit såsom ägg, kött och mjölken eftersom barnen dricker det heeela tiden. Har jag sagt att de kallar 6åringen för en "milkoholic"? Ganska kul faktiskt höhö ;)
Men helt plötsligt kom jag på att min älskade sill var i kylen!! Den kunde jag bara inte låta gå till spillo <3 så räddade undan mina burkar och tryckte in dem i kylen där nere hihi. Här åker man 2 timmar för att köpa sill, Nähä du då ska den inte ruttna! Har faktiskt t.o.m köpt Wasa knäckebröd nu äntligen! Så tror det kan bli helt okej gott att ha knäckebröd med sill... Får la se det.

Innan kylproblemet och sillräddningen så var jag på gymmet. Och imorse testade jag tillslut bootcamp passet som jag velat så länge men aldrig haft tid. Trodde jag skulle falla ihop ibland. Det var inte sådär så att jag svettades ihjäl, men jag blev så trött och kände att man verkligen tog ut all sin energi. Kändes ändå bra, när det var över hehe. Men dit ska jag nog försöka gå en gång i veckan om jag har tid :)

Har även hunnit träffa Victoria för lunch. Vi åt på ett ställe som heter red Robins, de hade jäääätte goda hamburgare. Blev proppis efter det.
Nu ska jag jobba som vanligt och ikväll hittar vi antagligen på något kul. Hade tänkt kolla in en annan nattklubb eller bar eller vad det är där man kan vara under 21. Kan bli spännande ;)

Antar att ni har fredagsmys just nu där hemma, kul för er!


Ohyeah

Jodå, något kul har hänt.
Har äntligen bokat flyg (dit iallafall) till los angeles!!!!!!! Så om lite mer än två månader KOMMER JAG TRÄFFA MIN KÄRA FAMILJ IGEN :D ååååååååååå vad jag längtar!!!
Ska bli så kul att åka runt i Kalifornien, kan bara föreställa mig hur bra min sommar kommer bli :)


Hehe

Alltså förlåt att det blir såhär ibland.. Glömmer bort det plus att det inte finns mycket att berätta.
igår skulle vi äta ute med familjen iallafall, åt den goda lax salladen igen, MUMS! Efter det åkte vi till pojkarnas skola för alla klasser skulle sjunga två sånger typ. Tiden gick fort så det var lugnt hehe. Vi har det fortfarande varmt :) men just nu åskar och regnar det. Trodde vi såg en tornado igår men det var bara regn..
 
Imorse träffade jag Justyna och Sofia innan jobbet för att bara prata och ta det lugnt. Bebisarna har varit lugna idag. Glömde faktiskt att jag slutade tidigt också så nu sitter jag här med massa tid, rätt skönt ändå.
 
Har det hänt något annat kul? Naaaeeeee kanske..

Kukkeliku

Igår hade vi Svenne-dejt och lagade en god lunch!! Blir så lycklig när jag får äta något gott :D resten av dagen såg ut som vanligt ungefär.

Idag var jag duktig och gick till gymmet för att köra styrkepasset de har och bara för att jag inte tränade igår så gick jag på indroor walking (kommer fortfarande inte ihåg vad det heter här) efter passet också. Kände mig väldigt duktig, och svettig.
Vi ska äta något som verkar gott ikväll faktiskt. Någon kyckling och bacon med någon sås på som är inne i ugnen nu. HOPPAS DET ÄR GOTT :) hejsvejs


Happy hour

Idag hade jag min lediga dag. Träffade tjejerna och hängde på shoppingcentret. De hade happy hour på starbucks mellan klockan 3-5 så man fick köpa frappuchino för halva priset, såg fram emot det hela dagen...är lite galen antar jag. Det var väldigt gott iallafall. Köpte äntligen en body scrub från the body shop och även en hårinpackning. När vi besökte Urban outfitters hittade vi hårslingor i olika färger, tänkte att det kunde vara lite coolt så köpte en grön/turkos...får se om den kommer till användning höhö. 
 
Hade en skön, slapp söndag. Älskar sådana dagar faktiskt. Nu väntar en ny jobbvecka. Hareee

Weekend

Tjabba

Glömmer bort att blogga lite då och då hehe. Igår var det fredag. Hjälpte Mathilde med hennes packning och på kvällen var det dags att säga hejdå :( buhu. Känns väldigt väldigt tråkigt att hon åkt men vi ska åka och hälsa på henne i Frankrike när vårt år är slut har vi bestämt, så det är ju lugnt;)

Idag jobbade jag faktiskt men det var helt okej. Började klockan 3 så innan dess träffades vi på ett av mallen för att vandra runt lite. Blev oplanerad shopping.. Ett nagellack, två vanliga t-shirtar som kan vara bra att ha när man jobbar med bebisarna, armband och ett halsband (fast det fick jag typ gratis). Väldigt nöjd är jag!! Men bästa köpet den här veckan var nog ändå justin bieber biljetterna.. Fast har ju äntligen köpt knäckebröd också så det är såklart lite svårt att avgöra vilket som verkligen var det bästa köpet.......... :D AAAAAHHHHHH justin bieber!!!!!!!!!!! Fick ryck igen, sorry.

Tillbaka till min jobbdag. Hängde med min värdmamma till en slags fest. Det var tydligen något speciellt hästrace idag som alla kollade på. Jag följde efter bebisarna och alla andra gick runt och åt småmat och kakor och cupcakes:( fast fick chansen att snatta till mig lite mat innan jag skulle åka hem med bebisarna:) de hade två hundar i huset och åååå vad söt lilltjejen var när hon träffade dem. Tror det var första gången hon fick chansen att klappa en hund och hon älskade det så mycket och skrattade och kramade dem. Puttenutte.
När jag åkt hem, matat dem, badat dem och nattat dem så kom Sofia, Helen och Jana över för att kolla coolingen Harry P och hans äventyr på hoggihogwarts:) jag är ensam hemma för mamman är fortfarande på fest och pappan är borta med de äldsta pojkarna, så jag var tvungen att vara hemma och "jobba" efter bebisarna lagt sig också så det passade ju bra med lite filmkväll hemma hos mig då. Nu har de precis åkt hem och jag tänkte försöka ta igen lite serier jag missat denna veckan. Icke bra! Så godnatt för mig, godmorgon för er.


Yeah!

Det är var fint väder och varmt idag med! Svävar fortfarande på moln efter gårdagens köp (JUSTIN BIEBER BILJETTERNA MENAR JAG DÅ :D)

Idag gick jag upp tidigt igen för att ta en promenad innan jag åkte till gymmet. Visst är jag duktig!?! Sen åkte jag till starbucks en snabbis för att köpa kaffe med Mathilde. Drack en mumsig frappuchino för er som undrar. Sedan var det jobb och nu har jag en ledig kväll. Detta blir sista kvällen som jag och Mathilde kan kolla one tree hill :'( buhu.... Ska köpa donuts, men är sugen på glass just nu. Köper kanske båda..................


En fantastisk underbar helt superduper bra dag

Först och främst. Fail, det var visst 100 dagars jubileum idag ;) hehe

Dagen är underbar för att:
- Det är soligt
- Det är varmt
- VI BOKADE BILJETTER TILL JUSTIN BÄSTA BIEBER IMORSE OMGOMGOMG YAAAAAAAAAY WOHOOOOOOOOOOOO

Jajjemen :D den 10e juli ska jag och Sofia se en av de mest talangfulla artisterna just nu. För ja så är det!!!!!! ALLTSÅ KAN NI FÖRSTÅ DETTA? Kan knappt jag hihi. Så nu har jag både Ed Sheeran och Justin Bieber att se fram emot. OOOHYEAH <3

Något annat kul som hände idag var att jag vaknade av att jag pratade i sömnen. Gissa vad jag pratade om... Mat. Rabblade upp mat jag saknar från Sverige. Alltid lika kul när man väl fattar att man är vaken och börjar skratta.


RSS 2.0