Basketbilder


Basket är ganska coolt

Igår var jag ju på en basketmatch i Indianapolis. Vi vann woho! Fattade ju inte riktigt reglerna men det spelar väl inte så stor roll.
Först när vi kom in så var det jättemycket folk och man fick den där häftiga känslan. Men sen när vi kom in där planen och alla sittplatserna var så var det inte lika mycket folk som jag trott, det var jättemånga lediga platser så då tänkte jag att det kanske inte var så kul ändå. Men det var faktiskt riktigt kul att kolla på en match och jag tror att det är roligt att kolla på vilken sport som helst här, allt är så stort och det finns folk som stöttar lagen till 100% och de hade en stoor shop där man kunde handla t-shirts, kepsar och sånnadär stora pekfinger typ som man sätter på sina händer. 
Sen hade de paus underhållning också, det var ju time outs hela tiden. De hade cheerleaders, andra dansare, en maskot och sen så var det några jätteduktiga killar som gjorde massa volter och annat med hopprep. Blev lite galen  just då ;) och just när dem höll på så spelade dem "Rock this party" med Bob Sinclair hahahahah. Tänker bara på när jag och Julia åker bil då. Mycket kul.

Detta var ett au pair meeting som det kallas. Det har man en gång i månaden och då träffar man sin kontaktperson (LCC kallas det) och andra au pairer. Så denna gången kollade vi basket. Alla verkade jättesnälla, fast vi var bara 5 pers haha. 
 
Nu tänkte jag äta lite frukost, nannyn som är här just nu gjorde en bagel med ägg,bacon och ost i. Har tagit en tugga och.....MUMS. Borde väl egentligen gå till gymmet idag med, det snöar här. Hade egentligen tänkt gå en runda istället men det kanske inte är så kul då så får väl se vad jag gör. Tänkte också försöka hitta till Walmart för att handla lite smågrejer och bara kolla runt lite. Hoppas jag inte kör vilse :)

Godermorgon

Halluhallu

Sitter just nu och kollar lite serier, har ju helt glömt bort det, så ligger ju efter :O paniiiik hehe

Förlåt att jag inte lagt upp så många bilder, ska bli bättre på det. 

Glömde berätta att jag gav min värdfamilj mina presenter i förgår. Allt var väldigt populärt :D de tre äldsta fick bl.a. varsin jojo. Asså de har ju sånna här med, men de blev JÄTTEglada haha så det var väldigt kul!! De tog med dem till sin skola och visade för sina kompisar haha och övar hela tiden här hemma ;)
Gav dem marabou choklad, fattar inte hur de inte kan ha något liknande här.... de älskade chokladen! Men djungelvrålen.......njaaa inte lika poppis.
 
Tror att jag på något sätt har lyckats lyckats ha på mitt internet på mobilen fast att jag bara använt Wi-fi. Tror att den "hackar" lite ibland så att wi-fi't stängs av i typ 10 sekunder säger vi för att det är dålig teckning:( och då används den vanliga mobildatan... Har iaf satt någon slags spärr att den inte får använda mer än 200 kr vilket den redan tycks ha gjort då alltså.. bajs

Aia nu ska jag se om jag kan hitta något att äta till lunch. Var duktig och gymmade imorse så är ganska hungrig nu. 
Oooooch ikväll blir det basketball!!!!!! See ya

Hey

Hej bloggen

Dagarna rullar på och jag börjar väl komma in lite i rutinerna. Har hjälpt T med läxor och lite sånt.

De har gjort mig till medlem på deras gym, skitstort och skitfint! Så nu måste jag ju träna, annars är det ju pinsamt :O hihi men det ska bli kul faktiskt! Fast hade ju såklart varit roligare att inte gå dit själv.

De har så många små traditioner i familjen eller vad man ska säga. Tex. Så brukar de få äta ”sockriga” flingor till frukost varje måndag för då brukar man ju ha ångest av att det är början på veckan hahah. Varje fredag efter de hämtat upp de tre äldsta killarna från skolan så köper de slush för att fira att det är helg. Söndagar är pizza-movie night.  När pojkarna är för energiska för att göra läxorna så joggar de ett varv runt kvarteret tillsammans. Så gulligt, det gjorde vi idag :)

Åt nyss en mumsig ceasarsallad, inte lika mumsig som den på väla såklart, men mumsig :) kul va???????

Idag har jag även druckit iste. Asså…… en av deras (lägg märke till ”en av deras”, de har typ 5 olika) babysitters åkte till McDonalds för att köpa iste till mig då, för jag är så snäll hihi. Hon kom tillbaka, jag smakade en liten klunk och tänkte mmmmmmmmums vad gott det var. Sen tog jag några stora klunkar istället och omg, så sött det var. Trodde jag skulle dö. Och bara för att jag sagt att det var gott först så vågade jag inte hälla ut det HAHHAA, så synd om mig:( så fick dricka upp alltihop, och hon hade köpt en superzise till mig också såklart…..trodde jag skulle dö. Men det gjorde jag inte:D

Hmmmm vad händer mer här i USA, jo föräldrarna ska på en liten skidresa imorgon-söndag. Kommer såklart inte vara själv i huset som tur är höhö. Men det förtjänar dem verkligen. Asså så mycket det är som händer i huset hela tiden. Pojkar som ska träna, bebisar som ska sova eller matas, städning, jobb, läxor… Är ändå väldigt imponerad över hur de lyckas lösa allting :)

Har ju glömt säga att jag kört bil också. Min bil;) Väldigt skön är den, fast var ju lite osäker i början för jag glömt vad P, D, R, N och allt betyder. Så första gången jag skulle köra (själv) så körde jag på vår gata, tyckte bilen lät lite konstigt (hade den på L vad det nu är) så kom jag på att den skulle vara på D, glömde att det är var en automatare och tvärbromsar för jag tänkte det var kopplingen hahahahhahahahahahahaha, hoppas ingen kollade ut genom sitt fönster just då.  Men nuså, nu har jag koll ;)
Var väldigt orolig över att parkera eftersom bilen där hemma är en bäbis jämfört med denna. Men jag är 99,5% säker på att deras parkeringsrutor är större än hemma :D alla har ju bigbauta bilar här så hur skulle det annars se ut lixom;)

Nähä, imorgon ska jag upp tidigt så nu borde jag gå och nana. Vet att ni vill läsa mer om mitt roliga liv, men tyvärr, inte just nu. Ni får helt enkelt hålla er :D


Walmart = Gekås ?

Njaaa, som rubriken säger så är väl inte walmart och gekås riktigt samma grej. Men walmart är iaf som ett stooooort maxi :D anledningen till att det är så stort är för att de har så mycket grejer asså. Tex. så har de ju påsar med morötter, men sen har de påsar med skalade morötter, skalade och hackade morötter osv.. Visst lite sånt finns det ju i Sverige med men här är det typ så med allt hehe. De har också massa snacks överallt. Om vi också skulle ha det så hade vi kanske haft samma matvanor, typ att nångång mitt på dagen så tar man sig en liten chipspåse ;) Men så är det ju icke!

Nångång ska jag åka själv till Walmart och gå runt där i någon timme eller så ;) så kan man kolla allt och köpa smink, böcker, filmer, hårgrejer, godis och GLASS :D wihoo
Förresten Linn så har jag sett den där Edie's glassen så den får jag la ta och pröva på en dag!
Blir nästan stressad och får ångest när jag tänker på alla saker jag måste provsmaka :O Jag menar, ett år går ju snabbt haha, hur ska detta gå? I värsta fall (bästa fall) får jag väl köpa mig en glassbytta varje dag så jag hinner smaka alla :) Inga problem, det ska nog gå att lösa HIHIHI
 
Igår följde jag och 6åringen(Trace) med när pojken som är 10(Dane) skulle spela football så jag kunde passa den lille samtidigt, när vi väl kom fram så visade det sig att i samma lokal som de spelade match var det typ som busfabriken, crazy. Alla barn var typ galna och sprang omkring, men galnast var Trace hahahaha han var verkligen heeeelt galen och kunde knappt stå stilla i kön när han skulle hoppa på de stora trampolinerna där man sitter fast i "selar". Man kan tänka att han var som jag skulle ha varit för några år sen, fast lite värre ;) Men han är väldigt söt också :) söt och galen.
 
Nähä snart vaknar bebisarna så nu måste jag kila. 
Hoppas allt är bra med er där hemma, det tror jag nog att det är! :) 

New York

Har ju helt glömt bort att berätta om när vi var i New York hehe;) bilderna är tagna med mobilen = inte bästa kvaliteten

När vi närmade oss så såg man alla stora byggnader och det var en så mäktig känsla. Det var så sjuuuuukt stort, större än vad jag tänkt mig t.o.m. Vi åkte alltså runt på en busstur och kollade på de vanligaste "sevärdheterna". Tyvärr var det bajskallt ute så varje gång bussen stannade så man kunde gå ut och fota så ville man knappt gå ut :( men det gjorde man ju ändå såklart.
När bussturen var slut så blev vi avsläppta på times square för shopping. Både Forever 21 och Victorias secret var 3 våningar, 3!!!!!! ;) dock köpte jag inget för det var så kallt så jag ville lixom inte prova ngt och jag var knappt shoppingsugen men det var ju sjukt kul att kolla runt ändå.

Det var väldigt synd att det var så kallt :( nästa gång jag besökrt New York i mitt liv vill jag göra det på sommaren eller våren, tror det är finare då också :)

Xoxo


w-o-w

Hallå där!

Här kommer ett långt inlägg. Nu är jag äntligen hos min värdfamilj. Igår skulle alla på skolan åka antingen buss eller flyga till sin stad. Jag skulle flyga först till Philadelphia (fråga mig inte varför) och sedan vidare till Indianapoils :D allt gick bra som tur var, för det trodde jag inte ett tag. När jag kom till Philadelphia så började det precis snöa, men bara sådär pyttelite. Så alla satte dig i planet osv så satt vi helt stilla aaaaaslänge för det började snöa mer. Så ja flyget blev alltså försenat. Jag hade ju stängt av telefonen för de sa dem till oss att göra eftersom de typ backade och körde lite, redan då måste mobilen stängas av tydligen.... trött, seg och trög som jag var så tänkte jag att det blir säkert inte så mycket försenat så jag behöver inte sms'a min värdmamma som skulle hämta mig. När vi väl lyfte var vi 1 timme försenade så jag fick värsta ångesten hehe, tänkte att nu kommer hon få stå där och vänta och bli irriterad. Meeen när jag hämtat mina väskor, är helt ensam och vet inte vart jag ska gå så ser jag att någon kommer med en skylt där det står "Welcome Alexandra". Av någon anledning trodde de att jag sskulle vara framme den tiden haha (tror värdpappan kollade flygtiden på sin mobil och antagligen hade de väl uppdaterat) så hon trodde istället att jag hade fått stå och vänta. Jag kom alltså fram och allt löste sig, GÖTT MOS :D :D 

När vi kom till bilen kom första smällen. "We bought this car today, this is the one you will be driving". Bam. Jaha en bil till mig, så generöst va? ;)
Men sen ni.......då kom vi fram till staden och huset. Det var ju mörkt ute men området såg väldigt fint ut :) När vi skulle köra in på deras "gata" så var där typ som en "säkerhetsport" eller något. Hon sa att den brukade vara öppen på vintern för annars frös den fast. Så aaa.. Vi körde in på gatan och där är fett stora och fina hus. BAM. Fick typ anstränga mig för att inte gapa av förvåning hehe. Där var lampor som lös upp träden och allt precis som att man körde in på ett hus museum eller något HAHA så ni kan ju kanske föreställa er vad jag menar.
Huset var såklart jätte fint på insidan och sjukt många rum, vissa som de inte ens använder och de har typ som ett stort rum med soffor och en öppen spis som de sa att de aldrig använde, eller de var ju där de brukade ha sin julgran ;)
Oooooch...barnen. åååååååååh så söta de små bebisarna är, åååååååå:) Alla verkar jättesnälla (både barnen och föräldrarna då) så det känns sjukt bra. Nu jag och mamman snart gå ut på en runda med bebisarna så jag kan se mig runt lite.

Så detta får räcka för idag höhö, ha det så bra för det ska jag hihi! PUSSHEEY

hejhej potatisgrej

tjeeenare
Nu när man är så cool och har skaffat sig en blogg så får man ju faktiskt uppdatera också ;) 
Är alltså på en slags skola nu med massa andra au pairer där de snackat lite om första hjälpen, matlagning, körning osv. Vi har varit uppdelade i olika klasser, och vår lärare var en riktigt söt liten dam hihi. Så lektionerna var ju inte så ansträngande om man säger så. Vi börjar tidigt och slutar sent. Frukosten börjar serveras klockan sju så man får ställa klockan. När jag är hemma brukar jag alltid lägga min väckarklocka (mobilen) längst bort i änden på bordet i mitt rum så man måste gå upp för att stänga av den, annar kan det hända grejer. Imorse väckte mexikanaren som bor i samma rum mig för jag hade ju såklart stängt av väckarklockan i sömnen:( Som tur var så var det ju bara 20 min senare, men icke kul icke kul.
Maten är inte särskillt god:( ingen pappa-mat här inte. Men jag klarar mig förhoppningsvis i någon dag till tills jag åker till min värdfamilj. 
Imorgon ska vi åka in till staden, när jag säger staden så menar jag NEW YORK CITY så alla förstår. Är hyfsat taggad över detta ;) Ska bli trevligt att åka på guidad tour och kolla in alla grejer man bör kolla in när man är där. 
 
Till min syster, hoppas du inte skickar efter någon att döda mig för att vi inte kunde prata när jag kommit fram, men gissar att du sov klockan 4 på natten :) PUSS HEJ GODNATT NU SKA JAG SOVA

Dagen innan

Här kommer mitt första inlägg (på riktigt).
Jaha, då var det snart dags. Imorgon åker jag till USA och stannar där i ett helt år. Känns ganska sjukt nu när allt verkligen är packat och klart. 
Men innan jag åker ska jag äta min sista måltid :D åååååå vad gott det ska bli, är så hungrig. Vet att jag kommer sakna pappas mat väldigt mycket, ja det är faktiskt mannen i huset som lagar maten hos oss. Ni som känner mig vet ju att jag älskar allt man äter. Så det blir säkert mycket snack om mat här på min blogg. Hahah kul att skriva "min blogg" ;)
 
Jaha, hoppas ni hade en trevlig lässtund. Kanske inte världens bästa första inlägg men är man nybörjare så är man. 
 
Till mina älskade vänner och familj, ni vet att jag kommer sakna er va? PUSS 

RSS 2.0