Sanni franni

Lever förresten!
Kom fram väldigt sent i tisdags och mötte upp Sofia och Emelie när de kom fram med sin buss:) kärt återseende hihi. Blev upphämtade av Emelies släkting där vi fått bo. Så himla snälla. Det är Emelies mormors syster och hennes son.  Vet inte vad det kallas släktvis heh. 
Berit, som hon heter, är helsvensk och pratar svenska. Känns så himla konstigt och roligt att prata med en äldre på svenska haha. I USA också. Berit skämmer även bort oss med mumsig frukost. Onsdag morgon fick vi svenska pannkakor <3 då testade jag med lingonsylt och gräddfil.. Har ju sett detta på pannkaks-resturanger och att de kallar det för "swedish crepes". Har alltid tänkt att de har noll koll för att man inte har lingonsylt på pannkakor. Men det var riktigt gott haha!! Sen imorse fick vi yoghurt med färska bär och kokta ägg. De hade även apelsin marmelad och en jättegod ost som man skar med OSTHYVEL :) Så lyxigt! 


Därför var vi så snälla igår och lagade tacos till dem till middag. Blev lite spicy dock haha.

Gårdagen spenderade vi inne i San Fransisco! Var skönt att inte ha så mycket planerat utan vi tog dagen som den kom. Åkte först med en sån dära spårvagn. Inte lika mycket kö nu som det var i somras. Hoppade av i china town.. Inte min favorit kanske efter vår dåliga upplevelse där förra gången, som jag inte ens vill tänka på HAHA. 
Vi var duktiga och gick väldigt mycket igår. Det klagade jag inte på efter att ha suttit stilla hela tisdagen. Iallafall så gick vi till fishermans warf och sedan till Pier 39. Där var skitmånga sälar igår. Ganska äckliga faktiskt. Fast de låter ju så roliga.

Det är lite småkyligt och idag blåser det lite mer. Men, jag går runt i skinnjacka + converse och ingen fet vinterjacka med stövlar. Bara detta gör mig lycklig :D

Idag har vi faktiskt besökt Alcatraz. Var väldigt intressant och coolt att ha varit där. Alla fick hörlurar och en bandspelare så alla fick en guidad tur genom det:) 

Alcatraz

Phuu

Vilken dag..
 
Mitt flyg gick 11.40 imorse så det var ganska bra tid ändå:) Var tvungen att mellanlanda i Dallas och sen vidare till SF. Men insåg ju för någon dag sedan att jag visst skulle flyga till San Jose airport (nej inte i Costa rica, så illa var det inte haha) som ligger lite längre utanför själva San Fransisco. Fick kolla upp buss/tåg osv så blir tvungen att ta tåg för att sedan möta Emelie och Sofia :D Men, igen, de kommer inte fram med sin buss förrän klockan 12 på kvällen. Då tänkte jag först att jaja jag kan gå runt lite själv (fitt flyg landa runt 4 lokal tid). Tänkte lite till och förstod att nej, jag vill inte vara ute själv i SF klockan 12 på kvällen haha. Smart. Så försökte klura vad jag kunde göra, vart jag kunde ta vägen. Men kom inte på någon lösning. Så bestämde mig för att sitta kvar på flygplatsen i massa timmar istället där jag är säker HAHA. Sen tar jag tåget som kommer fram precis klockan 12:) inte så kul, men helt ok. Ska ju vara ärlig och berätta att det inte gör mig så mycket att vi inte kunde gå ut i SF just idag när vi har 3 till dagar. Jag är glad bara för att vara någon annanstans än hemma i fishers och det stora barnkaoset! Då vinner flygplatsen hahahahahahaha.
 
Just nu är jag jättetrött, och jätte flummig :D just nu är klockan strax 7 på kvällen, vilket betyder att klockan redan är 10 i indiana.. Vilket i sin tur betyder att mitt tåg är i SF klockan 3 på natten :D woho vad skoj. Fast nä, kommer nog vara lite tjurig när mitt flum försvinner tyvärr.
Blev väldigt irriterad innan. Hade längtat efter mat sedan imorse och drömde om lite McDonalds. Tänkte att det första jag skulle göra när jag var framme i california var att äta, såklart. Men..... Som vanligt har de överbokat planet och har inte plats för alla väskor så jag var tvungen att "checka in" mitt handbagage. Därför gick ju alla inklusive jag för att gå till "the bagage claim" efter vi landat. Går dit, får min väska, och kommer på att: BAAAJS NU KOMMER JAG INTE TILLBAKA IN PÅ TERMINALEN. Och bara för att detta är en liiite mindre flygplats så fanns det inga restauranger utanför terminalerna såklart. Då ville jag dö lite. Inga pommes :'( ingen cheeseburgare :'(  tur att de hade gratis wi-fi... Annars hade jag tagit ut allt mitt shampoo och kletat på väggarna:) Med hjälp av deras wi-fi försökte jag hitta närmsta McDonalds utanför flygplatsen. Skulle ta 25minuter att gå dit. Tänkte att det var ju stenlugnt och skönt att röra lite på sig. Går ut. Hur många gångvägar finns det då? 0 såklart. Zero. Bara stora vägar där ingen liten tjej (ung kvinna) kan gå med en resväska i 25minuter. Så jag fick tala om för mig själv att det inte blev någon mcdonalds mat för mig idag... Istället gick jag till det enda lilla kaféet utanför terminalerna och köpte en bagel, kaffe och en superstor muffins. Jag var ju jättehungrig, men muffinsen var sååå stor att inte ens jag, Alexandra Larsson aka sötsaksätaren #1 kunde äta upp den. Så det får väl bli min nattamat lite senare:)
 
Wi-fi't underhöll mig även med Paradise hotel. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA det är ju såååå roligt verkligen. Att de kallar Joppe för "spiderpig" hahahahhahaha. 
Härnäst kanske jag ska kolla på hart och dixie. Har ca 3h kvar här på flygplatsen... Pust.

Taaaagggaad! Och stressad. Och trött.

Vilken stress.. Är bara så stressad hela tiden. Men nu är allt tyyyp färdigpackat. Har valt att packa ihop allt innan min resa så jag inte behöver dö när jag kommer tillbaka:) men. Nu är båda mina resväskor fulla, de väger för mycket, och jag har såklart fortfarande tunga grejer att packa ner - min laptop tex. Som såklart är det tyngsta laptopen man kan ha..:) men det ska nog gå att ordna. Får försöka inte tänka på det nu, får helt ont i magen alltså. Bättre att klura på det efter lite hula-hula på Hawaii tänker jag :D

Det är svinkallt IGEN. Inte kul alls. Fast det har "bara" varit -15 idag.. Så det kunde varit värre kanske. Men det blåser :( 

Igår var jag ute och åt middag med mina kära vänner här. Alla au pairer såklart HAHA. Vi åt på izakaya (japanska restaurangen). Det blev väldigt lyckat just för att alla kunde komma haha. Det är inte ofta man kan få ihop en tid då alla kan:) det var ju lite som en avskedsmiddag. Men förhoppningsvis kan jag träffa de flesta en snabbis igen innan schweden.

Mums mat.

Tar tillbaka det jag sagt om att min packning inte skulle bli några problem...

Köpte en ny resväska igår..
Snygg snygg;) man får ju resa med stil när man kan!

Efter att ha packat väldigt seriöst igår så insåg jag att halva min mya väska redan var full... Hoppas detta ska gå alltså haha. 
Mitt rum har ALDRIG varit så rörigt :)
Grejor ööööverallt.


När jag var ute på mina äventyr för att fixa lite grejer så gick jag och Amanda även in på en skoaffär för att kolla gtränongsskor som jag så gärna velat köpa. Hinner vara inne i typ 3 minuter, sen säger de i höyalarna "if you buy 2 trainings shoes before 15 minutes you get to spin a wheel and get an extra discount" HAHAHAHAHHAA. Only in america.. Men där gick jag och kollade, provade och funderade. Hittade faktiskt 2 par. Så förutom att de redan hade en rabatt (buy 1 get 2nd pair 1/2 price..) så fick jag snurra hjulet HAHA.  Det slutade med att jag fick 2$ extra i rabatt.. Värt eller?;)
Två träningsskor för 120$... (YAY) usch vad jag kommer sakna denna underbara shopping :'(



Kallt som attan

Brrrrrrrrr!!!! Är jättekallt ute nu igen. 

Igår var jag sjuk. Var vaken nästan hela natten efter att ha kräkts flera gånger. Så sov kanske 30-45 minuter i taget :( ush vad hemskt det var. Men klockan 10 typ så slutade jag må illa iallafall så att jag kunde vila lite. Karen som brukar jobba på morgonen kunde stanna längre så det var väldigt snällt! Dock blev jag tvungen att jobba lite för mina värdföräldrar var borta över dagen. Men det gick helt okej.

Igår var det även T's födelsedag och han är numera 7år. Han blev jätteglad för min köttätande växt som jag gav honom :D så det var en lyckad present. Tänkte först att han kanske hellre velat ha en leksak, men nej, träffade mitt i prick:) Var glad att jag inte blev sängliggandes hela dagen så att jag åtminstone kunde vara med och fira honom lite.

Idag mår jag helt normalt. Så tror att jag kanske fick samma grej som resten av familjen här hade för typ 2 veckor sedan. Hade ju sugit om jag behövt vara sjuk min sista helg! 

Ikväll måste jag jobba medans de ska ha T's kalas på skyzone (ställe med massa studsmattor osv). Lite avis, hade gärna varit inbjuden där istället för att stanna hemma med bebisarna. Men, Alexandra, bara 3 dagar kvar :) :) :)

Packade lite mer imorse. Nu när jag började lägga i annat än kläder i väskan så fylldes den snabbt... Så får försöka köpa en till väska imorgon antagligen. 

Men Gud i himmelens parader....

hahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahah
 
Orkar inte med mig själv ibland
 
Men, 
idag har jag varit här i TREHUNDRASEXTIOFEM DAGAR!!! Sug på den ni! :-D
Shit alltså... (Har kommit på mig själv flera gånger att jag säger "shit" offentligt, vilket man nog inte bör göra här HAHA) Vad coolt ändå. Inte att jag varit borta i ett år från familj och vänner, utan att jag faktiskt klarat av att leva i denna kultur med denna värdfamilj utan att ge upp. Är ledsen att behöva skriva detta. Men om man inte varit au pair själv (eller något liknande) så har man inte en blekaste aning hur det är ;) det är sååå mycket jobbigare än man tror och det är något som blir ens vardag. Alla småproblem, vad det än kan vara, kommer finnas där hela året för att det är tillfälligt typ. Så himla svårt att förklara, men den stressen som Jag har haft här iallafall kommer ju försvinna när jag kommer hem, för att jag lämnar livet här. 
 
Kan också säga att jag ärligt talat är väldigt känslig nu. Ena stunden är jag så himla glad över att snart komma hem och kan knappt tänka på det för jag blir så uppspelt och kan nästan börja gråta. Andra stunden får jag typ panik över min rädsla att bli deprimerad när jag kommer hem och att jag inte vet till 100% vad jag vill göra. Blir också ledsen när jag tänker på vissa saker jag kommer lämna här eller inte få uppleva. Mitt jobb är verkligen inte det roligaste! Men tänkt när jag sitter där hemma i Sverige och tänker på tvillingarna när de precis vaknar upp från sin tupplur och har helt rufsigt hår, eller när T kommer hem från skolan och direkt ska ha mjölk och kolla på Goosebumps (tv show)... Detta är inget jag uppskattar alls här. Men jag vet att det kommer bli så otroligt jobbigt att tänka på när jag väl är hemma. 
Drömmer också, varje natt faktiskt är det någonting med min hemkomst. Antingen att jag är här och ska lämna, eller så har jag redan kommit hem och något känns inte rätt.
Som sagt så ser jag verkligen fram emot att komma hem, det är ju inte så att jag ångrar mitt beslut att ett år räcker haha. Men det kommer bli så sjukt jobbigt. Och att veta om detta, det gör det inte bättre..
 
Fast får se fram emot min resa först och inte tänka så mycket. Om en vecka bär det av mot San fransisco och sedan honolulu. Ohyeah!
 
Min ettårsdag firade jag med gym :D var helt sjukt imorse. Vi var bara 6 personer haha bara för att det snöat liiiiiiite  under natten så hade skolorna såklart 2h försening ;) så gissar att alla typ var hemma med sina barn fortfarande eftersom gympasset är så tidigt. Men det var kul.
 
 
 
 

Har ju haft helg och allt

Igår fick jag vara ledig som tur var. Annars hade jag ju blivit arg igen :D men gjorde inget speciellt egentligen. Var på gymmet, åkte till shoppingcentret, var på starbucks och packade faktiskt. Sjuuuukt. Sen på kvällen åkte jag också för att säga hejdå till Jatta som åker hem på måndag :/ hon har varit borta i 2 år nu. Känner att 1år räcker för mig iallafall ;) 

Idag var jag hos Amanda på morgonen efter att ha sovit där. Hennes värdfamilj bjöd på frukost. Vad jag önskat att min värdfamilj också satt ner och åt tillsammans, men icke.
Sen resten av dagen har bestått av jobb. Inte så farligt för det har bara varit med tvillingarna. Jag och Brooke tog med dem till target en snabbis. Lillkillen var så söt och ville putta på vagnen hela tiden. Så om han någongång stannade till och började ta i grejer så började jag putta på vagnen och då kom han springandes efter :) sötis. Snart är det middags-dags.

Nyklippt

Jajjamen! Jag och Amanda var och klippte oss idag. Fast ser typ ingen skillnad.. Sa ändå till henne att hon skulle ta ganska mycket för det var så slitet. Men det är fortfarande väldigt långt. Positivt kanske antar jag :)

Men alltså ush vad jobbigt det ska vara då. Speciellt i slutet när hon skulle föna och drog med sina fingrar.. Ingen fattar när man säger till att man är håröm :'( de glömmer alltid bort det efter 15minuter.
Behöver nog gå till en psykolog. Eller hur kan man bli av med hårömhet? Jag typ dör. Att klippa sig är verkligen något av det värsta jag vet. Ush. Men är så glad att ha det gjort nu. Så nu behöver jag inte göra det på ett tag igen.
Får väl helt enkelt börja klippa mig själv annars :)

Mina jobbdagar är så otroligt tråkiga tycker jag haha. Hur har jag kunnat göra detta i ett år tänker jag nu? Orkar knappt 1,5 vecka till..



Arg efter 357 dagar

Tjaa

Igår kollade jag på "the internship". Den var riktigt rolig tyckte jag :D speciellt när de spelade quidditch HAHAHA ! 

Men, kvällen slutade dåligt. Var redo för att sova och gick in på min mail en snabbis bara. Då hade min värdpappa skickat veckans schema som sög totalt och var utan någon ledig dag vilket är emot reglerna osv. Blev rent ut sagt så jävla arg och besviken och tycker de har noll koll! Så då kunde jag inte somna för jag var så arg = dum ide att kolla mailen. Har nog inte varit arg en enda gång på ett helt år... Bara ledsen, frustrerad och irriterad. Men nu blev jag riktigt arg!! Jag som hade tvekat om jag ens skulle prata med dem om helgen när de inte ens sa tack när jag ställde upp.  Tänkte först då att det kanske var lika bra att inte säga något nu när jag bara har 2 veckor kvar.. Men nu blev beslutet väldigt enkelt.
Så jag pratade med min värdpappa men kände att jag först ville se så att schemat verkligen stämde. Bara för att jag nämnde detta så sa han att jag antagligen inte skulle behövas på lördagen och nog inte behövde jobba jättelänge på fredagen heller och blablabla. Alltså bara för att jag sa till så kunde han ändra om. Om jag inte hade gjort det då? Nä då hade de såklart använt mig som ingenting var fel och för att de inte kan ta hand om sina barn själva. Tycker det är så himla fegt av vuxna människor som utnyttjar på det sättet. Det värsta är ju att de verkligen väntar på att jag ska komma till dem ifall det är något problem, de har ALDRIG kommit till mig.
Och så sa jag även till honom att jag tyckte det var väldigt tråkigt i lördags att de inte ens frågade om jag hade planer utan inte gav mig något annat val än att börja 2h tidigare än tänkt. Då satt min värdpappa och bara tittade någon annanstans eller på tvillingarna (för vi hade ju inte tid någon annan gång under dagen så fick ju prata medans jag jobbade och han hade ett av barnen i knät, som skydd typ). Bevisar också hur dålig koll de har och inte ens kan erkänna att de gjort fel. Istället säger han bara ok. Typ som att "ok vad tråkigt att du tyckte det". Kan inte förstå hur de kan vara så konflikträdda och inte våga prata med en liten 20åring och faktiskt lyssna på vad hon säger. 
Jag tycker min värdpappa är jättesnäll verkligen och en väldigt omtänksam person. Men det här är inte okej och de förstår verkligen inte att det är stor skillnad på en vanlig barnvakt och en au pair. 
Så det slutade med att han alltså ändrade lite på schemat. Återigen, helt sjukt att de bara väntar på att man ska säga något och annars bara utnyttjar det istället. Men seriöst, det ska bli kul att se hur det går med den nya tjejen.

Nu hoppas jag att han ger mig nästa helg ledigt som jag bad om. Annars blir jag riktigt galen och vill nästan säga att jag inte känner för att ställa upp och jobba en extra vecka för dem när de inte ens kan visa lite tacksamhet. Helt sjukt

Så min dag har varit sådär. Var på lite dåligt humör kan man ju säga, men imorgon ska jag nog kunna tänka på något annat ;)


Bästa rubriken? Här kommer den: "Min helg".

Min helg har varit lite jobbig med mycket jobb på jobbet.

Träffade alltså Helen i fredags och sov över hos henne. Hade filmkväll med våra mumsiga cheesecakes hemma hos henne. Lördag morgon blev det såklart frukost ute. Kan inte föreställa mig att leva utan frukost returanger längre :'( hur ska jag klara det? Inga amerikanska pannkakor.. Buhu.
Efter mums frulle så planerade vi att gå på bio och se frozen. Men jag blev tvungen att börja jobba tidigare än planerat osv så tyvärr blev det ingen film för mig.
Hade bara bebisarna då resten av familjen åkte till cincinnati. Var helt okej, fast var tjurig hehe. Men Helen kom för att muntra upp mig och sov över:D hon bjöd även på panda express mat - YUM! Ännu en grej att sakna..
Omg. Snart ska jag hem alltså.
Idag var jag "obviously" (vad heter det?) tvungen att jobba tills familjen skulle komma hem. De skulle komma 3, men kom 5. Förvånande? Nae. Men det suger. Inte för att jag skulle göra något/gör något speciellt nu men ändå.

Nu tänker jag ha filmkväll och öppna min sista påse med skumtomtar. Kanske dricka Cola light? 

Slutligen: tack för att du hjälpte mig ta mig igenom denna helg Hällän (Helen på engelska). Hade mycket trevligt :)

Ohyeah cheesecake ikväll

Ska snart iväg för att träffa Helen och stilla vår hunger på cheesecake factory <3 gissar att det blir dessert ikväll.

Igår åt jag och Amanda på Buffalo wild wings. Amanda råkade beställa kyckling med värsta starka såsen hahah! Men får välja vilken sås man vill ha på sin kyckling så finns det ca 20 olika sorter. De är uppskrivna på en lista efter hur starka de är typ. Vi tog båda såser som var högt upp på listan... Men när Amanda fick sina så var de liiite mer spicy än vi trott. Fick smaka en och det sved på tungan bara av att snudda vid den lilla kycklingen. Det var ganska komiskt, så kände att jag ville dela med mig av detta :D

Min lediga dag är idag så har mest tagit det lugnt. Var på gymmet imorse. Sen blev jag tvungen att jobba lite... Orkar inte ens lägga tid på att störa mig på det mer. 
Nä nu ska jag bege mig. Ha det bra!!

Tänk det ni..!


Holy cow.


Oroat er?

JAG ÄR ÄNNU FRISK!

Tänkte bara ni ville veta ;)

Kaoz

Här blir det liv kan man ju säga. Okej det kom ju ganska mycket snö, och det var verkligen svinkallt.. Men, måste de ställa in skolorna i 2 dagar för detta? Hahahahahhahahah. Deras svar: ja. Mitt svar: eeeeh, nej?! 
Så blev det iallafall. Idag var barnen hemma igen och väldigt rastlösa kan man säga. Fast vi har baciller som härjar runt i huset just nu.. I lördags kräkte lillpojken. Igår var det både min värdmamma och lilltjejjen. Idag när jag går upp för att fixa frukost får jag höra att både min värdpappa, D och T har varit sjuka över natten..... KUUUUL.. Dock så verkar det bara hålla i sig i typ 24h. Men ändå :'( Nu under kvällen åkte jag till Amanda för att kolla pretty little liars och ravenswood som börjat igen. När jag kommer hem får jag reda på att C också börjat må dåligt. Mhm. Känns inte som att chansen att jag klarar mig undan detta är så stor! åååååå jag dööör jag vill inte bli sjuk :'( Nä, jag ska klara det här! Jag har ju ätit mina pepparkorn <3 snälla peppar, rädda mig!
 
Hur som haver. Dagen idag var bajs tråkig och barnen blir jobbiga. Kan inte skolan bara vara öppen imorgon? De är så rastlösa.. Ärligt talat blev jag liiiiite glad när jag hörde att två av barnen var sjuka imorse och tänkte att då ligger de iallafall stilla i sina sängar. Men nej. De mådde ju såklart båda bättre redan runt lunchtid. Haha vad hemsk jag låter. Ni kanske märker att jag är lite trött på detta i nuläget :D
Nästa sak jag skriver är också hemsk tyvärr;) föräldrarna skulle ju åka på en liten skidsemester med sina vänner denna veckan men de ställde in det! Dels för att de var rädda för att någon mer skulle bli sjuk osv. Blev så lättad! Hade förväntat mig värsta helvetes schemat för resten av veckan och en tråkig helg. Men nu blir det mer som vanligt ;) Jag minns när jag kom hit och de också gjorde en sådan resa bara någon vecka efter jag kommit. Då tyckte jag ju att de verkligen förtjänade det och borde få en paus och blablabla. Det var ju innan man hade lite koll kanske. För nej, det förtjänar de INTE :) Japp jag är som sagt hemsk. Men detta är sanningen. Då blev jag också lite glad för deras skull att de ställde in resan och faktiskt gjorde det rätta den här gången.
 
Nähä nu är det dags för mig att sova. Hoppas verkligen att jag klarar mig genom natten. Är så nervös! Får väl uppdatera er imorgon! 

Insnöad typ

Alltså fy! Igår snöade det aaaaaas mycket hela dagen. Vet inte hur mycket snö det kan vara nu.
Mm. Lite snö och sådär.
Hade ju tänkt gå till gymmet imorse men insåg att nää, det är nog ingen bra idé. Dels för att vägarna inte är bra plus...,
DET ÄR SVINKALLT UTE! 
Aldrig i livet att jag ens går utanför dörren idag. Nej tack!
Såg även på tv'n att de varnar för att gå ut och att man inte ska köra bil. Snacka om död stad idag haha. Allt har säkert typ stängt. Så är lite fast i huset idag om man säger så ;) får göra det bästa av saken och mysa till det, har levande ljus i mitt rum och tänkte äta min sista lussekatt sen. Dock är det ju aldrig lätt att njuta helt med barn i huset hehe. Hörde nyss någon som skrek på övervåningen tex.. Men så är det ;)


N E W Y O R K !

Yäää vad jag är duktig (eller?).
 
Här kommer lite bilder för er skull.
 
Rockefeller Center granen!
REUNION <3
 

De fina julgranskulorna!
 
På nyårsdagen tog vi oss in till stan för att turista lite grann och även hämta upp våra biljetter som vi köpt till en av klubbarna.
 
Brooklyn bridge! Det blåste och var kallt, men det hindrade oss inte. Jag och Sofia gick faktiskt över hela bron medans Emelie och Helen gick ner för att ta lite fler bilder. Möttes sedan upp för att hämta ut våra biljetter för kvällen.
Fiiiiin va?!
 
Det är ju såhär man blir kär i en stad skulle jag vilja påstå.
 
Detta var den enda bilden vi fick på alla fyra på bron. Han lekte fotograf...men måste säga att han lekte lite dåligt.
 
Jag och Sofia vandrade som sagt över heeela bron i blåsten och gick sen in på Starbucks för kaffe och kissepaus. Sofia fick stå i kö i ca 30min för toaletten. Mycket folk kan man ju säga.
Var glad att både Sofia och Emelie hade koll på subway systemet ;) så duktiga så! Jag och Helen hade kanske blivit liiiite lost annars.
 
Vi åkte tillbaka till lägenheten ganska tidigt för att slippa stressa. Jusdet, glömde berätta att vi avbokade vårt dyra hotell tack och lov. Vi fick nämligen låna Emelies värdkusins lägenhet som låg i Brooklyn. Där sparade vi in lite kan man ju säga!
Tänkte att vår sista måltid kunde vara en fin italiensk middag, pizza då alltså. Lite senare kom även Sofias kompis Michaela som också bor i Philadelphia och hennes kompis Elin.
 
Satta kameran på sån där självutlösning så vi kunde få fina egopics! Glasögen var sjukt populära. Hemma hade ju alla bara "nää usch jag vill inte ha sånna fula tönt glajjor" men här hade nog varannan person i NYC på sig partybrillor :D
 
Sofia Aka the makeup artist sminkade mig! Annars hade jag ju antagligen gått ut som en likmask :) Plus att Emelie lockade mitt hår! Tack så hjärtligt mina betjänter, det gjorde ni bra! <3
 
Vi åkte till Times Square runt klockan 10 eller något i den stilen. Från början när vi bokade biljetter till New York så var ju tanken att vi skulle se "the ball drop". Men efter att ha tänkt lite logiskt och hört skräckhistorier så ångrade vi oss lite. Man måste nämligen dit runt 2 på dagen för att få komma in, sen spärrar de av alla gator. Finns inga toaletter och de säljer ingen dricka där inne heller. Min värdmamma berättade sen att hon hört att folk har på sig blöjor där inne. Då kände jag ju bara att nej, nej tack. Så vi stod utanför grindarna istället. Kunde se massa folk och även lite fyrverkerier när klockan väl var 12.
Sen ni, då gick vi vidare för att gå till en klubb som vi köpt en 75$ biljett för ;) Men jag tyckte det var värt det hehe. New years i New York, plus att här i Indiana har man inte kunnat gå ut direkt. I NY är de inte lika hårda. Man får ju passa på.
 
Hade en riktigt bra miniresa och antagligen mitt bästa nyår!
 

 
 

Så vitt det kan bli

Glömde berätta att det snöat igår över natten och fortsatte sedan hela dagen. Mycket snö kan man ju säga. Jag som trodde att det började bli vår :( Imorse när jag åkte till gymmet så var det -2 fahrenheit....vill inte ens veta hur många minus det är i celsius. Kallt var det iallafall. Dog nästan av att sätta mig på sätet efter att ha sopat av bilen Haha.
 
Igårkväll åkte jag och Amanda för att se den nya Justin Bieber filmen. Jag som nyss hade kommit över honom.. Vad händer då? Jo man hör honom åter igen sjunga sådär med sin underbara röst som bara han kan (nästan), och då är man fast :) Jag kan förstå folk som inte gillar hans stil, utseende eller låtar. Men ingen, INGEN i hela vida världen kan någonsin klaga på hans röst ;) Den som gör det har ju något seriöst fel i hjärnan :) 
 
Nu har jag faktiskt skrivit en lista på massa grejer jag tänkte göra innan jag börjar jobba. Dels tänkte jag börja rensa och packa ner saker som jag till 100% vet att jag inte kommer använda innan jag åker. Oj vad sjukt. Detta gör jag iallafall med lite Justin i bakgrunden! 
 

Fy vad tråååk

Hej.
Ville verkligen inte hem från NY igår :( men här sitter jag nu!
Tänkte berätta mer efter att jag lagt in alla bilder i min dator hehe;) ska försöka göra det imorgon :D vi hade iallafall skitkul!
På måndagen begav jag och Helen oss iväg väldigt tidigt. Men det var det värt! Vi mötte upp Sofia och Emelie på Manhattan och åt en efterlängtad lunch. Gick till Rockefeller center för att se julgranen också :) 
Sen åkte vi faktiskt hem ganska tidigt för att bara mysa och prata. Åt ost, kex och doppade frukt i choklad OCH..... Drack vin! Mums hehe. 
Nu orkar jag inte skriva mer haha! Blir roligare om jag skriver samtidigt som jag lägger in bilderna eller?
Hoppas ni inte blir tjuriga nu.

Här har ni en bild åtminstone!

Gott nytt år allesammans!

RSS 2.0