Då var det över!

Tycker det känns skönt att julen är över :) 

Mina lussekatter och glöggen blev en riktig hit igår! Så nu får jag äta upp mina sista 3 katter innan någon annan snor dem :O fast det var ju såklart kul att alla gillade det :)
Delade dem på hälften heheheh 

Senare under kvällen åkte vi för att kolla på julbelysningar. De har ett ställe här i närheten dit man kan åka och köra igenom med bilen typ .
Här har vi bla. bigfoot eller vad det nu ska föreställa. 


Vissa saker rörde sig eller blinkade. Tex detta tåget körde runt i en cirkel.
Blev lite suddiga bilder visst, med min fantastiska iPhone 4 :D nä nu ska jag inte klaga, den är fortfarande en av mina små bebisar.

Som vanligt så hade mina värdföräldrar VÄLDIGT dålig tidsuppfattning haha. Asså det är helt sjukt! De bestämde att mata barnen först och sen skulle vi äta vid 9 för vi skulle nämligen ha fondue som inte barnen ville äta typ. Klockan 8.30 har vi inte åkt till lamporna än och då säger pappan att vi istället äter runt 9.30 kanske.. Klockan hann bli 9.45 innan vi var hemma. 10 börjar de fixa med allt. 10.45 börjar vi måltiden... Hahahhaaha. Detta är ju inte ens kul egentligen, orkar inte alltså! Men som tur var så var jag inte superhungrig så jag klarade mig, och maten var jättegod! Så när klockan var 11.30pm så var vi alla mätta och belåtna ;)
Ännu en gång fick jag alkohol och min värdmamma bjöd mig på en juldrink som innehöll: mjölk, kahlua, vodka, Coca-Cola  och kanske något annat. Låter lite sisådär och såg skum ut, som gammal mjölk. Men den var också riktigt god så det var kul att prova :)

Förresten, har ju glömt berätta om mina julklappar kom jag på. Fick då presentkort på starbucks, hm och Forever 21. Det på hm var på 50$! Ganska generöst tyckte jag :D vet dock inte hur mycket det var på Forever.. Men nu blir det antagligen lite shopping då inom snar framtid!
Fick en klocka, som jag antagligen aldrig skulle köpt själv. Men ganska fin var den ändå, kanske ;) får fota sen. Den är svart i gummi. Sen är det lite leopardmönster i den.
Fick en pyjamas från VS! Woho
Strumpor från Ralph lauren haha! Har sagt till min värdmamma att alla svenskar är galna i Ralph Lauren så det var lite kul!
En halsduk
Hmm det var nog det tror jag. Är nöjd :)

Nu vaknar snart bebbarna! Pösspöss

Ge mig lite kärlek

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0