Kanske blir bra på att läsa igen?

Har haft lite svårt att sova de senaste dagarna. Brukar alltid kolla på någon serie eller film på min käre ipad när jag ska somna men det har inte funkat så bra på senaste tiden av någon anledning. Så om inte det kunde hjälpa mig så tänkte jag att få får jag väl läsa istället. Fick 2 Sophie Kinsella böcker av mamma som hon hade med sig på semestern och nu har jag läst ut en av dem. Riktigt rolig faktiskt. Ska nog börja på den andra direkt hihi. Jobbade som sagt väldigt mycket i helgen och blev ganska utmattad. Igår hade vi vårt au pair möte. Av någon anledning träffades vi på en brandstation där en brandman skulle lära oss om vatten farligheter typ.. Förstår fortfarande inte riktigt varför eftersom det var sånt man fick lära sig på skolan i new york. Men jaja! Efter mötet åkte jag och Amanda till starbucks en sväng. Träffade Justyna, Sofia och Rabea. Tycker det är så himla skönt de dagar jag får sluta tidigt. Nu var jag ju tvungen pga mötet, men det är mycket roligare när man kan träffas på kvällen! Tyvärr vågar jag inte sätta på min dator hehe. Eftersom laddaren gått sönder igen, så kan ju inte lägga in mina bilder från resan. Måste väl köpa en ny laddare igen antar jag. Är bara liiiite för lat för att ta tag i det just nu.

Åt goda pannkakor idag det var mumsigt

Tjenixen!

Sliter ut mig just nu. Varför inte lixom när man precis haft 2 veckors semester... Jobbade från 1 igår och även över natten. Men när bebisarna lagt sig kom Sofia och Helen hit ett tag. Köpte mat, pratade, åt av mina goda gårdschips och lite godis som alla tog med och så färgade jag Sofias hår. Hade inre träffat dem på väldigt länge så det var kul!
Idag..... Har jag jobbat från klockan 12 och fick under dagen reda på att jag måste jobba över natten med plus hela dagen imorgon. Fy böveln...

MEN imorse åt jag och Sofia frukost på ett pancace house, det var såååå mumsigt. Provade på pannkakor med kokos. Ny favorit tror jag nästan hihi :)

Nähä.... Nu ska jag se om jag kan lägga resten av barnen. Var väldigt snäll innan och tog med dem för att köpa glass. Hade inget att göra och kände mig tråkig om jag skulle vara tvungen att hålla kvar dem i huset hela kvällen. Så ibland får man ju bjuda till det lite... Hade dock gärna haft all glassen för mig själv (jag betalade) ;)


Tror det är fredag men känns som tisdag

Glad fredag på er alla. Vad ska jag göra denna fredag? Jo, jobba såklart :D Blev åtminstone lite gladare när Cara (barnvakt) sa att hon kunde ta pojkarna ikväll och göra något kul. Så det blir bara jag och bebisarna. Mamman, pappan och 10åringen är i north Carolina, kommer hem imorgon. Så ja lite rörigt är det allt. Men eftersom jag bara behöver ha bebisarna ikväll så ska Sofia och Helen komma hit. Ser fram emot det nu när jag inte träffat dem på ett tag. För en stund sedan kom 12åringen med sin kompis och de var helt uppspelta. "Alex, we think we found some secret rooms upstairs in the closets". Och visst hade de hittat några konstiga luckor i olika garderober (alla i huset har en walk-in closet såklart, alla utom jag) som de nyfiket ville öppna. Jag antar att det bara var luckor för att elektriker osv ska kunna komma åt vissa kablar eller något konstigt, kanske små förvaringsrum. Men det ville jag ju inte säga haha, värsta glädjedödaren då ju. Det var lite kul iallafall. Förvånar mig väl inte riktigt heller, vem vet vad man kan hitta i detta hus(slott)?

Slut på det roliga

Jahopp, tillbaka i indianapolis.
Känns väl sådär om jag ska vara helt ärlig, men vi får väl se om det kan hända något kul eller vad som kommer ske.

San Francisco var väldigt fint, men tyvärr lite för kallt enligt mig hihi. Vi var nere vid deras hamn, gick på stan, åt god mat, kollade in sevärdheter och gjorde en utflykt över golden gate bron till ett ställe med jätte feta träd. Coolt ;)
SF blev en väldigt speciell upplevelse haha. Både med positiva och negativa grejer. Det verkar som att SF ofta har det molnigt/dimmigt. Tyvärr kunde vi inte se hela golden gate bron någon av dagarna vi var där pga dimman, såg bara halva haha. Men det var ändå ofta sådär att jag fick en bra känsla i magen att jag trivdes där, nästan som när jag är i London (<3).

Min näst sista semesterdag bestod av bilresa hela dagen. Körde längst den kända kustvägen mellan SF och LA. Var väldigt vackert med klippor och hav men även då var det väldigt dimmigt ibland så man inte såg något alls då heller haha. Konstigt väder där alltså.

Flygresan hem gick bra, fast var först under de sista 45minuterna av min 3timmars mellanlandning i Denver som jag förstod hur man fick WiFi't att fungera... Kul //SmartAlex


Äntligen i San Francisco!

Nu är vi framme i San Francisco. Sista dagen i Vegas träffade jag Jana som nu är på sin resemånad. Vi slappade vid poolen (smugglade in henne på vårt hotell hehe) och sen åkte vi för att se Las Vegas skylten tillsammans. Senare under dagen var de dags att säga Hejdå. Kändes väldigt konstigt, går inte riktigt att förstå att hon ska åka hem och lämna vår lilla grupp.

Dagen efter bestod av en lååååång bilresa. Tillslut kom vi fram till SF och vi blev lite ledsna för det skiljer sig lite föör mycket i temperaturen om man jämför med Las Vegas haha. Där var det galet varmt medans det här är runt 16-20 grader och småkyligt. Fick låna ett par långbyxor av Micca idag för det hade jag ju inte tänkt på att ta med mig. Det är ju sommar...hallååå? Men det behövdes tydligen här.
Vi gick genom china town och sedan ner till hamnen. Var väldigt mysigt där nere. Åt en mumsig krabbrörs macka eller vad man ska kalla det och så gick vi runt i små affärer nere vid piren. Tiden går snabbt när man är på semester haha så det var vad vi hann med idag.


Bilder, hoppas jag;)

Beverly hills skylten
Santa Monica Pier
Las Vegas
Goooood mat (cheeseburgare) dagen innan canyon
Kul på gymmet i Las Vegas. Har inga träningsläger med mig. Så då får man träna i bikini och kjol istället :)


Några dagars sammanfattning :D

Ursäkta min frånvaro, så kan det bli när man är på semester.

Just nu är vi i Las Vegas WOHOO!!!!!! NU BLIR DET FEST HELA NATTEN LÅNG.... Eller inte.. Kul att vara 19 år va? Naaaaaeeeee får väl sitta på hotellet och dricka vin istället :D

Tillbaka några dagar: i LA kollade vi in de vanliga sevärdheterna, var på universal studios, åkte till santa Monica, checkade in Beverly hills och lite annat smått och gått:)

Sedan åkte vi vidare mot Grand canyon. Sov i en liten by som faktiskt var väldigt mysig och väldigt amerikansk. Blev lite rädd först för det kändes som i en skräckfilm... Väldigt öde och typ plastdjurs statyer överallt :/ men det visade sig vara mycket trevligt heheh.

När vi åkte mot Grand canyon köpte jag en väldigt fin (riktigt ful så jag höll på att skratta ihjäl mig hahahahhahahahaha) hatt så jag inte skulle få solsting. Ska se om jag kan lägga upp en bild ;) själva Grand canyon var väldigt fint! Är väl inte super intresserad av sånt egentligen men detta var ändå så coolt att se och det gick inte att förstå hur sjukt stort det är!

När vi kollat klart på det körde i vidare mot Las Vegas!!! Första kvällen här öppnade jag min första gårdschips påse på 6 månader.... OJ säger jag bara. Visste ju att det skulle smaka gott, men det var SÅ HIMLA GOTT :( vill inte att mina 3 påsar ska ta slut. Menmen, sånt är livet antar jag haha.

Igårkväll åkte vi in till "centrum". Jag tyckte det var jättefint och jättecoolt. Så himla stort det med så vi hann inte se alla grejer, får åka in ikväll också! På vägen tillbaka till bilen träffade vi Alan från the hangover filmerna :D eller aa.... Han var iallafall såååååååå lik! Alla andra utklädda såg man ju att det inte var dem riktiga, men han var verkligen identisk.

Hmmmm, finns det något mer speciellt att berätta? Nae. Inte vad jag kan minnas just nu. Vill gärna lägga upp bilder men det brukar alltid krångla med mobilen. Så förlåt om det inte funkar hehe. Ska göra mitt bästa.


Pictures

Sockervadd
Skylt från Hajen
Susans hus i DHW
Stooooor donut
Flygplanskrash


LA

Ligger just nu vid poolen, i Los Angeles;)

Men till en början tänkte jag skriva lite om justin konserten. I början blev vi ganska tjuriga för det var (är helt säker, typ) något fel med ljudet uppe där vi satt så högtalarna var inte på eller något. Så när förbanden spelade så kunde man inte höra vad de sa för det ekade så mycket. Gick för att klaga och då var det redan andra personer där som tyckte samma sak. Så när bieber kom och det inte hade fixats så blev jag lite småtjurig!!! Men sen sjöng han lite akustiskt och då var det mycket bättre för att det var utan bas. Då blev jag lite gladare! Plus att han är såååååå bra på att dansa enligt mig :D så bara att titta var ju kul. Men ändå så blev jag ärligt talat besviken för att det var så himla dåligt ljud...

Morgonen efter gick jag upp tidigt för att åka till flygplatsen. Allting gick bra och när jag kom fram så stod pappa där och väntade på mig. Kändes så himla konstigt, men så bra och skönt! Sen körde vi genom LA till hotellet där Micca och mamma väntade :D
Resten av dagen gick vi runt på Hollywood boulevard och kollade på alla stjärnor. Inte sådär jättespeciellt faktiskt.
Igår däremot åkte vi till universal studios :D tyckte det var väldigt kul! Men jag var väldigt trög, hatar när det händer ;) pappa hade tagit med sig ett kamera objektiv till mig så jag skulle kunna ta fina bilder och zooma in lite extra. Så då tänkte jag att jag tar på det nu när vi åker dit så jag kan få bra bilder på wisteria lane (desperate housewives).. Men, då var det ju så inzoomat så det gick inte att ta bilder om det inte var något som var mycket längre bort haha. Så kunde tyvärr inte använda kameran så mycket menmen.

Just nu ligger vi vid poolen och tänkte bara ta det lite lugnt idag :)


Oh my god only two days left!!!!!!!!!

Alltså herrejesus vad jag längtar efter att komma fram till los angeles och bara se Micca & mamma & pappa. Bara vill åka NU!!!!!!

Men får hålla mig lite lugn. Och får ju inte glömma Bieber imorgon :D :D :D ska bli så kul att äntligen få se honom!

Idag gick jag till gymmet och sedan försökte jag packa klart. Är väldigt imponerad av mig själv faktiskt! Hoppas bara alla chipspåsar, allt godis osv som de tagit med sig till mig får plats på vägen hem hehehehe

Här får ni lite bilder från i söndags. Orkade faktiskt inte ta med min riktiga kamera för den tar plats och är tung haha. Så mobilen fick duga.

https://cdn2.cdnme.se/4019436/6-3/pic_51dc6c5c9606ee3482785767.jpg" class="image">


And out of all these things I've done, I think I'll love you better now.

Alltså, det går faktiskt inte att förklara hur mycket jag älskar Ed Sheeran just nu. FÖR HAN VAR SÅ FANTASTISKT BRA. Det var sådär så man bara stod och log för han är så sjukt duktig. Igår var vi alltså på en konsert som en radiokanal anordnat. Där var lite olika artister/grupper. Bland annat Cher Lloyd, Cody Simson och Ed Sheeran. Sen resten hade jag aldrig hört talas om haha. Vi trodde att det skulle börja regna för det har varit ganska dåligt väder i veckan, men nej, istället var det sjuuuukt varmt och inga moln på himlen haha. Vi trodde vi skulle smälta bort när vi satt där på våra picknickfiltar. Såklart var ju Ed Sheeran sist så det blev mycket väntan medans vi svettades och hörde alla skrikande småtjejer (som skrek på alla artisterna). Men det var verkligen värt det!!! Ååååååååå!!! Jag har alltid gillat Ed Sheeran, men efter igår så blev det typ som att man insåg att han verkligen ÄR BÄST typ! För att: 1. Hans röst är perfekt 2. Han är rolig 3. Han pratar brittiska hihi 4. Han gör all musik själv, på scenen med 5. Han kan rappa 6. PERFEKT! Jag har haft en bra helg tycker jag. Och nu är det bara 2 dagar tills jag får se Justin Bieber och vad händer efter 3 dagar? Jo..,... JAG ÅKER OCH TRÄFFAR MIN FAMILJ! :D Förlåt för alla stora bokstäver i detta inlägg hehe, men så kan det bli när man svävar på moln för ett ögonblick.

The tourist

Såg nyss the tourist filmen medans bebisarna tar sin tupplur. Den var riktigt bra faktiskt:)

Igårkväll kom Victoria hit och hjälpte mig med tvillingarna och vi köpte mat från Buffalo wild wings. Har aldrig ätit där förr men MUMS vad gott det var :D vi åkte till parken ett tag och sen lät vi tvillingarna vara uppe lite längre än vanligt hehe för jag ville så himla gärna gå ner vid sjön och se lite fyrverkerier. Så lite fick jag se iallafall! De hade några fyrverkerier som blev som en smiley! Lite coolt ;)


4th of july!

Happy 4th of july everyone! Jag gick till gymmet imorse och måste bara säga att jag verkligen gillar tränaren som håller i body works plus Abs klassen haha, hon är för rolig. Idag kom hon med en keps och örhängen som hade mönstret av amerikanska flaggan. Började jobba klockan 1 och just nu sover pluttarna så jag får en liten paus. Vet inte exakt vad jag ska göra ikväll. Hade så gärna velat se fyrverkerier men tvillingarna brukar ju gå och lägga sig klockan 9 vilket innebär att jag blir fast i huset efter det. Men Victoria ska iallafall komma hit och antagligen köper åker vi väl någonstans och köper med oss mat eller något. Får väl se vad som händer:) Annars är jag väldigt glad idag för att MIN FAMILJ KOMMER TILL USA. I en vecka kommer det endast skilja 3 timmar istället för 6 och då är det t.o.m jag som är före er ;) och sedan....då kommer vi vara i samma tidzon :D wow. Ååååååååååååhhh kan inte fatta att det bara är 1 vecka kvar!!! Puss på er, hoppas allt gick bra!

Shopping trallala

Igår så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde... Vet att jag gick till gymmet på morgonen för ett body works pass. Sen var det tänkt att jag och Sofia skulle ut och jogga men tyvärr hade hon blivit sjuk (hoppas du mår bättre nu) så istället träffade jag faktiskt Victoria som jag inte sett på jättelänge. Vi åt på red Robins, ett mumsigt hamburgar ställe! Såååååå gott!!! Slutade nämligen tidigt igår. Idag började jag av någon anledning jobba 4. Klagar dock inte. Men hörde från Brooke, barnvakten, att h&m hade rea så ville så gärna dit. Så idag tog vi faktiskt med bebisarna och shoppade lite. Så kan ju säga att jag halvjobbade då med. Men nu är det ganska skönt för värdfamiljen har åkt till mammans föräldrar och ska fira 4th of july. Och ja......... De lämnade mig och bebisarna hemma.... Känns faktiskt väldigt tråkigt att jag ska behöva jobba då. Tror de glömmer bort ibland att jag är här för att uppleva saker också och inte bara jobba.. Men ja, de kunde såklart inte hitta någon annan som ville jobba då (konstigt va?!? <-- ironi) så då får ju jag göra det. Får se om jag kan göra något kul med dem nu iallafall när jag är ensam med dem och inte behöver anpassa mig efter de andra barnen. Det är det positiva jag kan få ut av denna situation haha.

Ojsan

Blev fel med bilderna. Råkade lägga upp en bild på fudge liknande ljus;) här är kaffe bönor för er som inte vet hur sånna ser ut.


Zippy lippy zip line

Här ser ni bilder från dagen i nashville.

Kaffebönor
En söt och tjock prydnads kanin
Jag och Sofia i vår coola utrustning och lite bilder från när vi var hungriga och hade väntat på vår mat i 1h...


Bläckfisk, här kommer ett långt inlägg om min helg

Tjaaabba! Hade en fullspäckad helg, typ. Hade iallafall inte tid att blogga hehe. I fredags lagade jag, Helen och Sofia potatisgratäng....... Såååå goooootttt blev det. Lycklig! Vi hade myskväll och kollade lite film. Tyvärr blev Helen sjuk och kunde inte följa med på vår utflykt under lördagen. Men jag och Sofia åkte till en liten stad här i Indiana som heter Nashville (nej inte som i stora Nashville i Tennessee) för att vi skulle åka zip line. Vet inte vad det heter på svenska haha. Vi var ganska nervösa innan men det visade sig vara inte alls läskigt. Precis när vi kom fram till stället så började det spö regna. Då menar jag verkligen spö regna! Vi fick springa från bilen till stugan där man skulle "checka in". Skrattade jättemycket och försökte ta skydd under ett träd som såklart inte hjälpte haha. Men efter ett tag slutade det iallafall regna så vi kunde zip lina (vet att det antagligen inte heter så haha) ändå. Innan detta så gick vi runt lite på huvudgatan och kollade i små butiker. Vi bestämde oss för att åka dit i jul igen för då är där antagligen jättemysigt:) vi gick in i ett café där de hade massa olika sorters kaffe och massa olika sorters kaffesiraps smaker. Så jag testade kaffe med peanut butter och Sofia toasted marshmallow. Väääldigt gott!!! Fast måste erkänna att jag nu föredrar helt vanligt kaffe utan sirap i. Blir nästan för sött. Känner mig så vuxen ;) Hmmm vad hände sedan? Vi åkte hemåt och tog beslutet att ta en joggningstur. Tack Sofia för att du pushar mig lite :D och gissa vad... Vi joggade i 42 minuter!!!! OMG NEW RECORD! För mig iallafall hihi. Är så himla stolt plus att vi joggade på söndagen också, fast inte lika långt :) kan ni tänka er det va? Alexandra Larsson, ute och joggar.. Johodå :D Fortsättning av söndagen. Vi segade lite och sen åkte vi till månadens au pair möte som bara var att träffas på panera bread. Tog med mig Sofia (hon är med en annan organisation egentligen) för hon kände att hon behövde lite fler vänner. Hahahaha,skoja! Kuuuul va. Men dit gick vi iallafall. Träffade en ny tysk kille och senare under kvällen träffade vi en ny svensk tjej som är i mathildes gamla familj:) vi tog med dem på bio och såg the heat. Alltså, den var så hiiiiiimla rolig haha! Ni måste se den! Men ja det var min lediga helg. Så himla skönt att få lite långledigt. Och snart är det semesterdags <3 Och nej förresten, bläckfisk har absolut ingenting med detta inlägg att göra för er som undrar.

RSS 2.0