Miss ya

 
 
Tänkte bara säga att jag saknar dig. Snyggt mobilskal.
 
 
 
Omg. Har nog glömt berätta att vi träffade på självaste Alan i Las Vegas. Min favvo <3 
Synd bara att det inte var han på riktigt. Hade man inte hört hans dialekt vet jag inte vad jag skulle trott. Han var identisk.
 
 
 
 

Expelliarmus

Eller hur det nu stavas. Är man nörd så är man.
Är fullt redo typ. Har packat det mesta och klagar inte för att jag behöver jobba imorgon bitti. Bebisarna är ju rätt söta ändå. Idag lekte jag med lilltjejen. Har lärt henne kasta boll. Alltså vi kastar bollen till varandra, väldigt stolt att hon förstår att hon ska kasta tillbaka den till mig hihi. 
 
Idag var jag väldigt duktig och gjorde ett "matte test" till 12 åringen. Ska jag vara ärlig? Det var kul. Jag tyckte det var KUL. Kan sakna matte ibland alltså och då menar jag INTE matte B och C (dö) utan vanlig matte, som jag förstår och är bra på;) hann aldrig rätta testet dock, hoppas det går bra för honom imorgon på riktiga testet i skolan.
 
C=12åringen är en väldigt smart kille. Jag vågar inte prata med honom om allt för svåra grejer. Då är han så överlägsen. Jag kan ju ingenting om allmänbildning alltså, pinsamt:( borde plugga på det. Men iaf. Han älskar rymden, i hans rum är taket målat som rymden. Så himla fint tycker jag. Han gillar att bygga grejer, tex. Små raketer eller pappersflygplan. För ja han älskar flygplan också. 
Jag kommer ihåg i början när jag kom hit. Då visade jag honom mitt hus i Sverige på Google earth och han tyckte det var jättecoolt. Sen undrade han om jag kunde söka på pearl harbor och någon flygplansbas eller vad det var Haha. Där satt jag och kände mig trög jämfört med en 12åring;)
Han gillar även att läsa (såklart). Tyvärr inte Harry Potter. Han gillar bara saker som händer på riktigt. Dvs. SCIENCE. 
Precis som de andra barnen älskar han sport och är såklart duktig på allt. Djuren och naturen...Också intressant såklart! Blir ni förvånade när jag berättar att han är med i scouterna lite då och då? Johodå.
Men ibland kan han vara en lurifax. Han vet att 10åringen oftast råkar illa ut så ibland skyller han ifrån sig fast man märker att han ljuger. Sneaky....
Hans favoritmat är pizza. Med korv på..... :S
Japp. Det var allt för idag.
hejsvejs

Kyckling

Står och steker. Inte i solen, jag steker kyckling. Vi ska äta det till kvällsmat ikväll. Är redan hungrig :(

Nu är det äntligen snart dags att åka till Orlando! Hoppas vi har fixat allt nu Sofia så vi inte glömt något hehe! Ska bli såååååå kul.
Men, innan en ledig helg är det jobb som gäller. Har haft lite konstiga tider denna veckan. Nu ska jag snart hämta upp 6åringen från ett kalas och sen köra honom till football träning. Antar att jag får ta med mig en bok att läsa medans jag väntar på att han ska bli klar.

Idag kan jag även skriva lite om D, 10 åringen...
Ja ni. Han är en mycket speciell pojke. Han är inte så snäll mot sina syskon och har väääldigt svårt för att lyssna. Den enda han lyssnar på och har respekt för (ibland) är sin pappa. Så det är ju synd.
Man märker att han egentligen är väldigt blyg. Han kan fortfarande vara blyg för mig ena stunden, och sen 5 minuter senare är han jätte högljudd och hoppat i soffan och vägrar lyssna, så han går från att vara blyg till världens kaxigaste unge. Kan vara sjukt jobbigt ska ni veta hehe.
Meeen han är ju snäll också. Ibland har han sina fina stunder när han säger gulliga saker.
Han gillar sport. Har jag berättat att han var med i "nationals" och sprang? Typ 1000m och sånt tror jag. Han är iallafall väldigt duktig på sina sporter och väldigt snabb antar jag.
Han gillar att äta glass i smyg och även andra grejer. Man märker att han gillar musik och att dansa men han vill inte visa det för mycket. Så synd tycker jag. Dagens samhälle.....
Han brukade spela väldigt mycket Minecraft. Nu har detta beroendet dock lagt sig när deras värld raderades av sig själv. Det var en jobbig tid för barnen kan jag ju säga haha.
Han gillar också Harry Potter lite :D har försökt få in detta mer och mer. Kanske ska köpa Bertie botts bönor till honom :) mums.


På G

Nu när jag ändå är på gång så tänkte jag att jag kunde fortsätta med ett av mina uppdrag, att beskriva barnen.
 
Idag tar vi........... T = 6åringen.
Jaha ni. Denne galne pojk. I början när jag kom hit hade jag verkligen problem med honom. Han har svårt för att lyssna, kan vara sjukt jobbig och framförallt så är han så avundsjuk på bebisarna för att de får så mycket uppmärksamhet. Detta tyckte jag var jättejobbigt i början och visste inte alls hur jag skulle hantera det. Men nu har han faktiskt blivit lite bättre. 
Något hände när jag följde med min värdfamilj till Gatlinburg. Jag började tycka att 6åringen var söt.... Blev väldigt förvånad själv kan jag lova! Men jo, när bebisarna inte var med och fick uppmärksamhet så var han som en helt annan person. En gullig person. Så efter det känns det som jag ser honom på ett annat sett. Antagligen detta också som fått mig att veta hur jag ska hantera honom.
 
Annars då. Han gillar dinosaurier. Jag har fått honom att bli intresserad av Harry Potter, YAY. Väldigt glad över detta. Det som står högst upp på hans önskelista just nu är en trollstav :)
Han gillar zombies. Ibland tycker jag att han är lite vääääl fixerad vid blod och sånna äckliga grejer. Hoppas att han inte växer upp och bli galen hehe. 
Han har en gosedjurshund som han är beroende av. Hunden heter Ruffie. Som jag skrivit några gånger är han otroligt påhittig när det kommer till namn. Hans fisk heter Fishy Fish, hans gosedjursbjörn heter Beary, hans söta andra gosedjurshund heter Cutie osv. Alltid lika påhittig.
Just nu är hans nya hobbie att fånga bin i plastburkar. Tror han har förstört och gjort hål i 3 burkar nu så att de ska kunna andas :) mycket viktigt.
Hur kunde jag glömma... Han är beroende av MJÖLK. Han kallar sig själv för "milkoholic", vilket jag håller med om att han är. 
 
Så att ja... Han är ganska söt ändå, när han inte är jobbig ;) För några dagar sedan kallade han mig big sis. Då blev jag faktiskt glad. 

Äntligen lite bilder.

Idag har jag varit ledig. Vi hade vårt au pair möte, blev picknick i en park den här gången. Tyckte iallafall det var bättre än att åka till en brandstation:) Tänker försöka lägga in lite bilder då och då från semestern! Ikväll/idag orkar jag bara lägga upp några stycken. Det får bli bilder på mig och Miccy hehehehehe.
 WESTSIDE
 
 
Fashion! Nä men vi lekte lite coola osv.
 
 
Jag också. Hihihihi
 
 
Lassie, vilken hjälte.
 
 

Jusdet, vi stötte på Rebecca & Fiona när vi gick längst walk of fame. Kuligt.

 

Jag blev uppäten av en haj. Lyckades dock återuppstå, men hur det gick till är en lång historia :)

 
 
Ehm, ja. Detta är min syster. Och någon astronaut, typ.

Hungryyyyyy

Jag är hungrig asså!!! Imorse när jag vaknade var jag väldigt hes. Förkylningen har inte blivit mycket bättre. MEN, något som gjorde mig otroooooligt glad var att svenska Hollywood fruar har börjat igen! Seriöst, finns det något roligare? Hmm.. Okej new girl är också kul men hollywoodfruarna är ju så knasiga:) Kan också berätta att jag ÄNTLIGEN för TREDJE GÅNGEN har en ny laddare till min dator... Sa jag vara glad eller ledsen? Nä vem vet. För tillfället är jag glad över detta iallafall. Får väl se hur länge den håller den här gången. Detta betyder iallafall att jag kan lägga in alla bilder från semestern och förhoppningsvis lägga upp några för er skull. Tar väl några dagar tills jag tar tag i det så att det händer, men snart så. Nu har jag varit i USA i 7 månader och 1 dag. Inte så illa va? Känns som att tiden kommer gå mycket snabbare nu när mer än hälften redan har gått. Gäller att göra roliga grejer nu då. Ser verkligen fram emot Orlando nästa vecka. Idag har jag och bebisarna lekt i sandlådan som de nyss fyllt med ny sand. Innan växte det ogräs i den.. Innan jobbet drack jag varm choklad för att få bort slemmet i halsen (kul va?) och så pratade jag med Linn som jag inte pratat med på väääldigt länge så det var kul:)

Snuva

Är inte det ett roligt ord? Snuva. Tycker det låter kul!
Känner mig lite små förkyld, men tror att det är något annat för både mamman och pappan i huset känner samma sak.

Om ni undrar varför det ibland blir jättejobbigt att läsa vissa inlägg för det inte är några mellanrum så är det för att av någon konstig anledning blir det så när man skriver från iPaden. Konstigt!

Igår var jag ledig och tog det lite lugnt. Åkte med Amanda och Christina, en dansk au pair, till tjmaxx och sen ett tag till shoppingcentret. Det enda jag köpte var glass hehehehe.
På kvällen var jag så duktig. Jag GICK till affären, tog typ 25 min dit och 25 min hem. Inte många amerikanare som skulle göra det i sitt liv kan jag ju säga. Men jag gick dit bara för att köpa rabarber :) sen bakade jag en rabarber paj. La i lite jordgubbar också. Mumsigt blev det!:) tror att alla gillade den förutom 6åringen.

Idag efter jag varit på gymmet så kom Amanda hit ett tag för att hjälpa mig äta upp pajen. Inte för att jag behövde någon hjälp med det, men man får ju bjuda med sig ibland;) jag hade helt seriöst kunnat äta halva pajen själv på en och samma gång. Detta är inte en sån där överdrift jag säger på skämt. Jag menar faktiskt allvar. I LOVE PIE

Resten av dagen flöt på ganska snabbt. 6åringen sprayade sitt hår blått av någon anledning. Kul att tvätta av det sen (ironi). Lillpojken tyckte det var kul att äta sand från sandlådan.. Det var väl vad som hände idag.
Nähä, nu ska jag kolla på hart Of dixie och nussa.


Vad händer

Håller jag på att bli en tant? Eller varför glömmer jag saker hela tiden? Nä, vem vet. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad jag skrev sist, och orkar inte gå tillbaka för att kolla (lat är jag också). Igår jobbade jag ganska mycket men det var helt ok. Märker verkligen hur bebisarna växer hela tiden nu. De är så sjukt smarta och envisa haha. Speciellt lilltjejen. Phuuu... Vilken dramaqueen alltså ;) men hon är en liten sötnöt. Idag behövde jag inte jobba så mycket. Jobbade 9-2, fick sluta lite tidigare än vad som var tänkt så det var ju snällt och skönt för lilla mig:) gick ut på en lång prommis och sen satt jag ute och läste ett tag. Tyvärr har jag börjat få en sån där jobbig känsla längst bak på tungan, som att jag håller på att bli förkyld, och nu börjar det kännas ner i halsen :( hoppas jag inte ska behöva bli sjuk imorgon när jag är ledig. Har inget för mig så tänkte att jag kunde beskriva barnen lite mer (nu sådär snart 7 månader senare haha). Tvillingarna är som sagt väääldigt envisa. De är 19 månader gamla nu, tiden går snabbt. De har växt så mycket sedan jag kom hit. Det är ju sånt man inte brukar tänka på, men nu har jag gjort det ett tag och kommer ihåg när de brukade kräla omkring. Vilka små pluttar de var då. Pojken är väldigt lugn och det känns som att han "hänger på", "go with the flow", "chillax" ;) han brukar ofta fastna med blicken, en liten dagdrömmare kanske? Han är också ganska mammig av sig, eller aa, han känner att han behöver barnvakten som är där för tillfället.. En ganska så knubbig liten pojk. Fast nä, så knubbig är han inte. Men han gillar att äta. Om han inte stoppar det i munnen så kletar han det i håret, såklart. Tjejen är som sagt väldigt dramatisk. En riktig liten tjej är hon. Hon fejk gråter när hon vill ha uppmärksamhet, river och biter sin bror och tar andras leksaker. Fast hon är ju sååå gullig tycker jag. Hon är lite mer spinkig och kräsen. Istället för att kleta maten i håret som sin bror så slänger hon iväg den istället. Alltid kul för mig att sopa golvet efter varje måltid. Just nu vill de öppna alla skåp och lådor som finns i huset. Spelar ingen roll om det är blöjlådan, garderoben eller skåpet med alla stekpannor. Deras favorit är dock frysen. För vad finns där inne? Jo, isbitar. Hur gott är inte det? Nu fick ni lite att läsa för en gångsskull. Det var ett tag sen nu kanske. Nästa gång kanske jag skriver lite mer om pöjkarna.

HOGWARTS YEAH

Hur har jag kunnat glömma detta?

Jag och Sofia har ju äntligen bokat att vi ska åka till ORLANDO :D där ska vi gå till magic world Of Harry Potter och även spendera en av dagarna på disney world! Vi kommer bara vara där över en helg så vi får använda tiden väl. Vi åker sista veckan i augusti, vilket bara är 2 veckor från nu!!!!!! Gal1.

Ska bli så otroooooligt kul! Plus att jag redan längtar efter dig Sofia! Vi kommer ha så kul. Gå runt med andra Harry Potter galningar, åka karuseller, äta god mat ;) wohoo


Griseknoen

Hola

Igår följde jag med Victoria till statens state fair. Hon ville så gärna dit så tänkte att jag kan väl gå dit igen då haha. Vann en liten ful gris på ett ställe där man skulle rulla ett bowling klot typ, orkar inte förklara hehe. Men ja, jag vann en ful en. Kallar honom för griseknoen. Han är rosa och har fula sneda ögon:)

Igår hade jag även möte med min värdfamilj och min LCC. Så sjukt, orkar inte bry mig haha, men någon/alla hade glömt säga till mig att i skulle ha mötet. Så här sitter jag hemma och pratar med den andra barnvakten som frågar vad för möte det var vi skulle ha klockan 1. Tog ett tag tills jag fattade att jag inkluderades i detta möte. Men det gick bra. Får se vad som händer nu, hoppas att det kan bli bättre.


Nytt mode?

Både i lördags och söndags kväll när vi satt utanför shoppingcentret så gick det förbi ett flertal människor... Med svans?!?!?! Alltså inte en riktig svans, men en låtsas svans de satt på sig :S hur konstigt är inte detta? Vi tror att det måste varit någon speciell grupp typ som möts upp under kvällarna. De kanske tror att katterna ska ta över världen? Vem vet egentligen i dagens samhälle.

Får kanske införa detta mode när jag kommer tillbaka till Sverige.


Tänker inte komma på någon bra rubrik

Vad har jag gjort under helgen? Det kanske ni sitter där hemma och undrar.

I fredags jobbade jag, fast började inte förrän klockan 4 för att jag skulle jobba hela kvällen/natten sen. Så innan jobbet åkte jag för att träffa Justyna lite. Hann inte göra så mycket. Skulle åka till något speciellt café men det blev lite stressigt sen så vi struntade i det.

Lördagen jobbade jag fram till klockan 3. Det var dock helt okej så kändes inte så jobbigt. Efter jag slutat mötte jag upp Helen för att åka till indianapolis state fair. Det är som en stor marknad de har här en gång per år. Visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Men om jag ska beskriva det nu i efterhand.. Det var bara massa matstånd varav kanske 95% av allt var friterat:) kändes väääääldigt amerikanskt. Vi testade på "deep fried oreos". Alltså ett friterat kex. Väldigt intressant. Fast räcker att testa det 1 gång hehe.
Vi tänkte åka en vattenkarusell, typ som flumride eller hur den stavas hehe. Men, så lite läskigt och osäkert ut. Mamma har ju lärt mig att det inte är så bra att åka karuseller på tivoli haha. Hoppas du blir stolt nu:)
Senare under kvällen köpte vi lite mat, hallon och choklad och satte oss utomhus och åt. Det har varit väldigt fint väder under helgen.

Söndagen var jag ledig. Tog lite sovmorgon och mötte sedan upp Helen för att gå på bio. Vi såg despicable me 2, väldigt rolig. När den var slut smög vi in på en annan film också hihi. Busiga! Den hette we are the Millers. Sååå rolig var den! Bra beslut.
På kvällen träffade vi upp Jana för att säga Hejdå igen. Hon kom tillbaka igår från sin resemånad och idag flyger hon hem till Tyskland:( sorgligt!

Ska försöka njuta av det fina vädret!


Butthead

Alltså, Micca, du anar inte hur gärna jag skrikit ut detta ord just nu. Just nu sover bebisarna. Men pojkarna däremot har kompisar här och är sååååååå jobbiga. Kan de inte bara....gå iväg hahahaha. Idag åkte föräldrarna iväg igen för ännu en weekend resa till Chicago. Hmmm. Har verkligen inget jag känner att jag kan skriva om.. Idag och igår var jag på gymmet för lite pilates. Hr börjat gilla det faktiskt. Ehmmm.. Jo med det är väl typ vad jag gjort x) Sämsta blogginlägget eveeeer!

Är en gorilla en stor apa? Jag vet inte.

Jag vet jag vet. Jag har gjort det igen hehe. Förlåt om jag inte orkar skriva lika ofta.

Helgen var helt okej. Var ledig under lördagen och gick faktiskt på en konsert. Det blev lite spontant att vi köpte biljetter på torsdagen till maroon 5 och Kelly clarcson. Riktigt bra var dem iallafall:) det var utomhus och som tur var hade vi fint väder. Fast efter solen gått ner så blev det lite kyligt.

Under söndagen mådde jag inte så bra av olika anledningar. Men iallafall så var jag typ illamående och fick ont i magen lite då och då och kände att jag verkligen, verkligen inte ville jobba. Som tur var så var mina värdföräldrar hemma för en gångs skulle hehe, så jag kunde få ta ledigt och vila upp mig.

Just nu känner jag mig så himla rastlös. Har inget att göra:( gick upp tidigt för att gå till gymmet.. Men nu då? Vad ska jag göra nu? Det är frågan.


FIIIIN

Hallå svenskar! How are you?

Var precis med Amanda på hamilton town center, ett utomhus mall. Köpte en såååå fin tröja. Eller vet inte vad man ska kalla det? Mamma vad skulle du säga att det är? För det är ju igen blus, väl?
Iallafall. Blev typ kär i den. Har inte känt såhär för ett klädesplagg på vääääldigt länge. Så då struntade den snåla Alexandra i priset och köpte den <3

Har jobbat tidigt idag så det var därför jag kunde göra något under kvällen. Väldigt skönt och trevligt.

Igår förändrades mitt au pair liv lite grann... Det är nämligen så att Sofia har lämnat oss :'( alltså hon har bytat familj. Hon ska nu bo utanför Philadelphia. Kommer sakna dig såååååå mycket!!! Men vi ses nog snart, vi har ju våra planer plus att jag mer än gärna vill se Philadelphia hehe.
Hur ska det nu gå med joggandet? Nu blir det väl som vanligt igen.. Att nästa gång jag joggar blir om ca 3 år.. (Fast nä så får det ändå inte bli) vi som skulle klara 1 mil tillsammans :(
Tror att snapchat kommer göra att allt känns lite bättre;) tror inte du det?
Men ja, jag har för övrigt skaffat snapchat! Väldigt rolig App måste jag säga :) vet inte varför jag inte haft den innan.

Nu ska jag kolla twisted. Herrå


RSS 2.0