HAHHAHAHA

Detta gav D till T istället för en julklapp...


Hahahahahahhahah


Igår var det fredag = TGIF

Blir ni jätteförvånade om jag berättar att jag åt på TGIF igår? Mums!
Jag fick vara ledig hela dagen faktiskt. Så det började med att jag och Amanda gick till gymmet. Är såååå stolt över mig själv och tycker vi är så duktiga som håller igång så bra :D därefter blev det walmart för lite smågrejer och sen åt vi spontant på panera bread. Testade en ny sallad som var SÅ god. Anledningen var att : DET VAR ROSTAD LÖK I DEN ALLTSÅ SÅÅÅÅ GOTT VERKLIGEN! Jag hade inte ätit rostad lök på 11 månader. Hade verkligen glömt bort att det fanns. Jag som älskar rostad lök. Det enda jag kunde tänka i mitt huvud var hur gott det var och att det var som ett kärt återseende. Blev lite galen där tror jag. :)

Sen segade vi ganska länge och började faktiskt kolla på the walking dead, en zombie serie. Äcklig, men spännande. Vi tog en paus för att ta en promenad. Kändes helt seriöst som vår igår, fast lite kallare kanske hehe. Men himlen var helt blå som den inte varit på länge och det var bara så skönt :) då blev jag lycklig.

När jag åkte hem så hade alla mammas och miccas paket kommit (har beställt kläder till dem). 
Mitt rum är galet stökigt just nu...

Blev en bikini till mig själv som jag ÄLSKAR!
Somrig, bra till Hawaii kanske? ;)

Senare på kvällen åkte jag för att möta upp Helen. Oj vad vi fyndade inne på body shop. Gud alltså. De sålde ut vissa body butter för 5$!!!!!!!!!!?? De brukar kosta 20$, och bara det är ju billigare än hemma.. Så kunde inte hålla mig utan köpte 3 stycken heheh.
Och nej mamma, tyvärr, jag kommer nog inte åka tillbaka dit på ett tag. Så om du sitter där hemma och blir galen så kan jag endast erbjuda dig att få en av de jag redan köpt ;)

Hade en väldigt bra dag som jag och Helen avslutade på kära TGIF. Y U M M 

Då var det över!

Tycker det känns skönt att julen är över :) 

Mina lussekatter och glöggen blev en riktig hit igår! Så nu får jag äta upp mina sista 3 katter innan någon annan snor dem :O fast det var ju såklart kul att alla gillade det :)
Delade dem på hälften heheheh 

Senare under kvällen åkte vi för att kolla på julbelysningar. De har ett ställe här i närheten dit man kan åka och köra igenom med bilen typ .
Här har vi bla. bigfoot eller vad det nu ska föreställa. 


Vissa saker rörde sig eller blinkade. Tex detta tåget körde runt i en cirkel.
Blev lite suddiga bilder visst, med min fantastiska iPhone 4 :D nä nu ska jag inte klaga, den är fortfarande en av mina små bebisar.

Som vanligt så hade mina värdföräldrar VÄLDIGT dålig tidsuppfattning haha. Asså det är helt sjukt! De bestämde att mata barnen först och sen skulle vi äta vid 9 för vi skulle nämligen ha fondue som inte barnen ville äta typ. Klockan 8.30 har vi inte åkt till lamporna än och då säger pappan att vi istället äter runt 9.30 kanske.. Klockan hann bli 9.45 innan vi var hemma. 10 börjar de fixa med allt. 10.45 börjar vi måltiden... Hahahhaaha. Detta är ju inte ens kul egentligen, orkar inte alltså! Men som tur var så var jag inte superhungrig så jag klarade mig, och maten var jättegod! Så när klockan var 11.30pm så var vi alla mätta och belåtna ;)
Ännu en gång fick jag alkohol och min värdmamma bjöd mig på en juldrink som innehöll: mjölk, kahlua, vodka, Coca-Cola  och kanske något annat. Låter lite sisådär och såg skum ut, som gammal mjölk. Men den var också riktigt god så det var kul att prova :)

Förresten, har ju glömt berätta om mina julklappar kom jag på. Fick då presentkort på starbucks, hm och Forever 21. Det på hm var på 50$! Ganska generöst tyckte jag :D vet dock inte hur mycket det var på Forever.. Men nu blir det antagligen lite shopping då inom snar framtid!
Fick en klocka, som jag antagligen aldrig skulle köpt själv. Men ganska fin var den ändå, kanske ;) får fota sen. Den är svart i gummi. Sen är det lite leopardmönster i den.
Fick en pyjamas från VS! Woho
Strumpor från Ralph lauren haha! Har sagt till min värdmamma att alla svenskar är galna i Ralph Lauren så det var lite kul!
En halsduk
Hmm det var nog det tror jag. Är nöjd :)

Nu vaknar snart bebbarna! Pösspöss

God jul älskade

God jul!
Hoppas ni hade en riktigt bra julafton igår <3
Min julafton började med att gå till gymmet haha. Sen åkte jag med min värdfamilj till indianapolis state museum för att fota barnen med tomten. Därefter skulle de se polatexpressen filmen på bio. Det brukar de tydligen göra varje år. Men kan man gå på bio när man är 2år? Svar nej. Så jag fick köra hem med pluttarna istället. Inte så kul kanske. Fick faktiskt lite hemlängtan på kvällen. Kändes bara allmänt tråkigt att vara här och inte kunna njuta av julafton på samma sätt typ. Men fick ju Skypa med min familj så det kändes bättre. 
Igår satt vi ALLA, inklusive bebisarna, och åt middag tillsammans för första gången. Det var ju trevligt iallafall:) och även för första gången så bjöd min värdfamilj mig på alkohol. Det trodde jag faktiskt aldrig skulle hända haha. Fick mousserande vin till middagen. Väldigt gott! 

Imorse åt vi även frukost tillsammans:) elf-ears haha. Var typ bröd som de friterat och så tog de på massa smör, socker och kanel... Väldigt gott, fast kanske inte till frukost enligt mig;)

Här är T's pakethög. Alltså för 1 barn.., kan ju säga att hela rummet var fullt med paket.
Jag har faktiskt bara öppnat 2 paket änsålänge. C=12år är väldigt rolig haha. Han öppnat alla paket skitsakta. Jag som tycker att jag kan vara seg haha. Sen vill han inte öppna alla på en gång för då tar julen slut snabbare enligt honom. Håller faktiskt med lite där. Så jag och C öppnar ett paket varje timme typ.
De blev väldigt nöjda med sina presenter :) T=6år fick bland annat en mini iPad..... Mhm

Nu när bebisarna vaknar från sin tuppis så tänkte jag bjuda alla på glögg och lussekatt. Ska bli intressant! Får berätta mer om dagen senare.
Puss på er

Ingen Bingolott för mig inte

Det suger lite att inte vara hemma idag och klä julgranen, äta pizza och spela Bingolotto. Men åt en lussekatt nyss så då kändes det lite bättre.
 
Igår skulle jag, Amanda och Helen ha julmys var det tänkt och slå in våra paket och göra lite julgodis. Men det blev inte riktigt så. Vi åkte till IHOP för en dunderfrukost och sedan tillbaka till mig så att vi iallafall kunde slå in våra paket. Fina blev dem:) Efter det bestämde jag och Helen oss för att se hobbit filmen! Amanda ville inte se den så det blev bara jag och Helen. Tyckte den var riktigt bra faktiskt. Antagligen för att jag gillar fantasy filmer så mycket hehe. Tyckte dock den var lite lång på ett sätt och utdragen typ. 
 
Sitter här nu och tänker på att det är julafton imorgon. Så galet. Känns väldigt tråkigt att inte vara hemma. Men samtidigt kan jag inte säga att jag har "hemlängtan" på det sättet. Det var nästan värre i början av december skulle jag säga, bara för att allt julpynt osv. sattes upp då. Nu känns det ändå helt okej.
Här kommer vi ju inte fira förrän på onsdag så det blir också lite konstigt ju. Imorgon vet jag att vi ska till indianapolis state museum för att hälsa på tomten :) Sen på juldagen har jag hört att de brukar gå runt i pyjamas hela dagen haha. Ser fram emot maten iallafall. Tror jag ska göra potatisgratäng till oss :D Måste bjuda på glögg och lussekatter (fast jag egentligen INTE vill dela med mig......) också så att de får smaka detta. 
Ikväll ska vi tydligen till Zoo't där de har gjort det jul-mysigt. Det ska bli väldigt kul tycker jag! Vi brukar ju inte göra så mycket med hela familjen här. Så det känns positivt nu under julen att de måste umgås haha. Konstigt det låter, men så är det lite.

Mina strumpor är skitsmutsiga verkligen!

Nu kommer snart Amanda och Helen hit för lite film,chips,dipp,choklad,sovaöver myspysdyslys :) ska bli väldigt mysigt som sagt.

Min jobbdag har varit.. Vet inte vad jag tycker. Jag jobbade, jobba är inte så kul. Men min dag har ju varit helt okej så det blir svårt att säga lixom.

Det har spöregnat heeeeela dagen verkligen:( vad hände med julkänslan där? Poff borta.

Tyvärr brukar jag aldrig bädda min säng till 100%. Men seriöst, vem orkar lägga upp alla dessa kuddar varje morgon? Nä justdet, ingen :) så varje gång städtanterna är här och bytat mina lakan (japp det slipper jag göra själv hihi) så slänger jag ner dem där direkt.


Men detta är väldigt positivt nu under juletider :D för då kan man gömma klappar där under mohahaha :D

Hejdå! 



Julmums

Idag är det fredag. Trallala

Tråkigt nog så har temperaturen stigit så all snön har smält bort:( och så regnade det hela dagen idag. Blööö faktiskt!

Var en ganska vanlig torsdag igår. Gick till gymmet osv.
Provade cakepops på starbucks för första gången :O (förvånande)
En liten "pop" :D

Den var så god! Brownie peppermint! Synd att de är så små hehe ;) mitt öga söker sig oftast till större godsaker när man ska fika, tyvärr.

Nu ska jag strax hem till Amanda. Dock "jobbar" hon fortfarande, fast hennes barn (då menar jag såklart värdbarn, blir att man kallar dem för sina barn konstigt nog) har gått och lagt sig. Ska äntligen kolla på HANGOVER 3!!!!! :D wohoooo. Ofta jag inte har sett den än... Inte riktigt klokt. 
Såhär nyduschad och taggad (plus ful) är jag.

L U S S E K A T T E R I N M Y H E A R T

Idag for jag upp som en raket ur sängen! Eller okej, kanske inte riktigt så pigg. Men vi skulle nämligen baka lussekatter :D som jag längtat! Ojojoj alltså!!!!

Träffades hemma hos Amanda där vi började baka, Helen var också där!
Mjöl är kul.

Vi gjorde även pannkakor till frukost som vi kunde äta medans degen jäste.

Kan ni tänka er att Helen aldrig smakat degen? Där har du missat något Helen!!!! Jesus (oj så får man kanske inte säga....LOL.) vad gott det var!!

Blev en underbar julfika för oss :D Amanda hade bakat pepparkakor med sina värdbarn och så hade vi glögg från IKEA. Kan inte sluta tänka på att jag nu har dessa godingar i frysen där uppe..längtar tills jag kan sätta tänderna i en imorgon. Japp, jag är officiellt galen.

Blev en väldigt bra morgon och en bra dag helt enkelt! Jag var ledig hela dagen faktiskt! Riktigt skönt.
Efter att ha skypat med kära Julia i någon timme så begav jag mig ut för att fixa mina sista julklappar! Tror jag har allt klart nu faktiskt. Så otroligt skönt!!!!! Det är inte lätt ska ni veta när de har 5 barn och mina värdföräldrar redan har typ ALLT eller kan köpa det själva haha. Svårt att komma på saker som de faktiskt kan uppskatta.

Denna bra dagen får avslutas med paradise hotel :D puss på er mina små rumpnissar!!!

Bus Elfie hihi

Igårkväll flyttade jag Elfie för mina värdföräldrar var på fest..,
Jag hade kul iallafall :D 

HAHAHA

Haha, orkar inte med mig själv!

Roligaste hittills

Idag satt Elfie på pottan.

HAHA

Idag jobbar jag inte så mycket. Väldigt skönt:) och imorgon är jag faktiskt ledig! Brooke har nämligen jullov och jobbar därför extra, skönt för mig.
Min lediga dag kommer börja bättre än någonsin! FÖR VI SKA BAKA LUSSEKATTER :D assååååååå! Är så taggad på detta så ni anar inte ;) fy farao!

På tal om farao, eller inte haha...så har min värdfamilj nu hittat en ny au pair. Hon är från Tyskland, är 21, älskar tydligen naturen och är jehovas vittne.. Ganska olik mig skulle jag gissa. Detta kommer bli intressant!

Det känns faktiskt konstigt när man vet att någon kommer för att "ersätta" en själv. Men ska bli kul att se hur hon hanterar saker och vad hon tycker om livet här ;)

COLTS

Idag var jag, Amanda och Helen på en riktig amerikansk fotbolls match! Det var riktigt kul faktiskt samtidigt som det var hemskt långtråkigt. En match håller på i minst 3 timmar, och vi förstår ju inte alla regler så det var lite krångligt. Men var väldigt kul att få uppleva detta och se att alla hade något klädesplagg (utom Helen när jag tänker efter HAHA) som var med lagets färger. Eftersom att det var hemma match också så heja alla på vårt lag typ. Bra stämning och galna fans :D fast att vi satt allra högst upp på läktaren så var platserna bra! Kulkul. 
Min vackra keps jag köpt för detta speciella tillfälle ;)

Blått, blått, blått + lite vitt = COLTS

Vi tog lite selfies under dessa 3 timmar. Vad ska man göra lixom?

Hade en kulig söndag! Glad tredje advent förresten eller vad man nu säger. Vet att det låter konstigt men bara en sådan sak som att veta att det är tredje advent, fast att jag aldrig brukar göra något speciellt då (förutom att äta en lussekatt<3) så ger det mig hemlängtan. Att få sitta där hemma med familjen med glögg framför brasan och ha levande ljus... Därför är det bra att hålla sig upptagen just nu!
Kändes även konstigt i fredags när det var lucia. Hoppas ni hade det mysigt med lussekissar :) tänk att det var ett år sedan jag var på dagiset och kollade på deras gulliga luciatåg. Så sjukt när man tänker på sånt, tiden går ganska snabbt ibland ändå.

Och, GRATTIS LINN igen :D fy vad avis jag blir att ni åkte till London. Hoppas ni hade en grym dag! <3
Så snygga var vi när i besökte Diagon alley :D


Grattis! Saknar dig!

Sleepy

Fy farao vilken morgon. Bara för att mina värdföräldrar skulle på fest igårkväll så blev jag tvungen att ta pojkarna till deras hockeymatcher idag.
1. Fick gå upp klockan 5.30.
2. Det har snöat över natten och snöade fortfarande när vi körde.
3. Det var kallt där inne såklart.
4. Inget wi-fi.

Blööööööööö
Är sååå trött. Får kanske bli en tupplur för mig nu. Kanske ska försöka ta igen julkalendern? Är ledig ikväll också!

I förrgår kom en tant hit och pyntade huset. För det har dem inte tid med själva hahahah. Seriöst. 
Det blev iallafall jättefint tycker jag :D speciellt granen! 

Hade också viljat ha det som mitt jobb.


JT

Igår var jag och Helen på Justin Timberlake. Alltså. Så GRYM han är!!!!! :D tyckte ljudet var bättre än när jag och Sofia var på bieber konserten också, så det var ju gött! 
En liten dansande plupp. Nä men han såg ju riktigt söt ut när han hoppade runt :D
När showen var slut såg jag ett sms från min värdmamma som också var där: "this concert sucks, what do you think?". Hahahha. Hon var på Pink concert för två veckor sedan och då hade de stått framme vid scenen typ. Så antar att det var för att de inte hade lika bra platser ;) men de var ju fortfarande nere på golvet... Men tror inte hon hört så många av låtarna heller antagligen. Lite "bortskämd" kanske. 

Nog om detta. I tisdags firade vi äntligen min födelsedag. Först tog mina värdföräldrar med mig ut för sushi till lunch. Såååå gott!
Sen på kvällen skulle vi alla äta middag tsm. Blev såklart stressigt och inte som planerat ;) men jag och barnen åt iallafall men föräldrarna ville hellre vänta..såklart haha. Det var ändå första, ja på riktigt, första gången vi satt ner tillsammans för middag. Om man bortser från när vi varit på restaurang (fast då sitter ju barnen med sina Ipod's ändå). Vi åt steak och jag fick t.o.m några presenter hihi.

Choklad
En mini parfym
Ett armband
Ett ljus (perfekt, behöver ett nytt)
Fick även ett presentkort på bio
Blev väldigt glad :D även om det inte blev exakt som planerat så tog de sig ändå "tid" att fira mig lite :)

De sjöng och gav mig tårta! Dock är alla tårtor här så tråkiga. Det är alltid vanlig sockerkaka med glasyr på....... Visst det är väl ok gott.. Fast nä. Fin var den ju ändå!




Nämen, hej Elfie!


Läget?

20 år och 2 dagar.

Så gammal är jag nu:) 
Hade en jättebra kväll på cheesecake factory. Åt så god mat, dör av att äta nästan. Det är ju sååå gott haha. Kan man bli knäppare eller?
Åt någon kyckling med ost och någon sås på, potatismoset var också sååååå gott. YUM
Peppermint cheesecake <3

Fick ett presentkort på Victoria's secret. Tack så mycket<3
Fick även ett present kort på starbucks av Brooke. Kommer ju väl till användning haha!

När jag kom hem väntade en liten, jättebra överraskning i mitt rum. Min värdpappa hade bakat kakor till mig hihi. Då blev jag riktigt glad. De kan som sagt vara snälla när de vill och har tid ;)

Igår åt jag frukost på ett ställe med Helen och  Amanda. Senare jobbade jag under kvällen. Men trots detta så kom Amanda över och vi lagade middag. Potatisgratäng <3<3<3<3<3 med fläskkotlett. Ännu en mumsig måltid denna helg!

Lite mer siffror att hålla reda på.
3 dagar till Justin Timberlake.
7 dagar till Colts match.
17 dagar till Julafton (här då alltså).
Sen är det ju nyår och i februari har jag mina resor till San Fransisco och Hawaii. 
2 månader och 6 dagar tills jag kommer hem. Har jag sagt att jag kommer den 14e februari? NU VET NI!



Hurra hurra hurra

Jahopp då var man 20 år gammal. Inte så pjåkigt. Fast känner väl inte att jag bryr mig så mycket, speciellt inte när jag är här. 
 
Är väldigt glad att jag ska äta på cheesecake factory ikväll med mina vänner :D goooooott ska det bli!
Fast jag saknar mina sötisar där hemma, men vi får ha kul när jag kommer hem istället. <3
Blev också lycklig att jag kunde passa in ett samtal med mammi, pappi och kära micci. Hade hellre vaknat upp till era stämmor än min väckarklocka som skriker att jag måste väcka pojkarna för skolan...
 
Inatt var det dessutom St Nicholaus dag eller vad det nu kallas som då innebär att alla barnen får någon liten present av honom. Vilken kväll jag fick utstå haha. Mina värdföräldrar var borta (igen...) och jag var ensam igår med pojkarna. Under dagen fick jag ett sms av min värdmamma att jag skulle behöva smyga ner med presenterna och lägga i barnens skor som de satt ut vid sitt "fireplace". Jaha tänkte jag, inte så farligt väl. Men JO! Först hör jag 15minuter efter att barnen lagt sig att de försöker smyga ner. Då hittar jag dem med filtar och kuddar... De tänkte alltså sova på golvet. De blev sura när jag tvingade dem att gå upp kan jag ju säga. Men kvällen var långt ifrån över. Såklart gjorde de fler försök, försökte gömma sig osv. När klockan var halv 12 så hade det varit tyst ett tag, så jag hoppades att de faktiskt somnat i sina sängar. Men såklart kan jag då inte hitta presenterna som min värdmamma gömt undan haha. Orkade inte alltså. Blev sååååå irriterad ;) men jag hittade dem tillslut så allt löste sig. 
Det snöade över natten också :) mysigt och lägligt känner jag!
 
Nu ska jag gå och förbereda mig inför ikväll. Pusssspuss

En leksakshund på golvet.

Tja där!

Idag åkte jag och Amanda och kollade lite skor innan vi åkte till starbucks(som vanligt). Köpte faktiskt ett par med klack heheheh. Kan ju vara bra att ha på nyår, kanske, tänkte jag.

Igår kom jag fram till något väldigt viktigt. Jag har ju skrivit ofta om problem med värdbarnen osv. Och att speciellt 10åringen kan vara väldigt...... Han tar på ens krafter om man säger så. Det låter kanske hemskt men jag har flera gånger sagt och tänkt för mig själv att han säkert har adhd. Det är ju inget konstigt egentligen, men jag har verkligen tänkt det väldigt ofta. Sedan igår efter en speciell händelse så blev jag 99% säker på att han faktiskt har det... Denna gången var det inte att han fick ett utbrott utan nu var det något annat som hände som verkligen tyder på det, enligt mig iallafall.
Finns väl inget direkt att göra åt det förutom att ändra hans vanor som jag har förstått det. Så jag kände att jag måste ju prata om detta med mina värdföräldrar, men HUR gör man det?
Därför sa jag bara till dem idag att jag tycker det verkar som att han har väldigt svårt att göra saker samtidigt och därför märker han inte själv att han inte lyssnar på vad alla säger. Föräldrarna verkade dock inte fatta vinken... Men sen sa jag en lösning vi kan testa för att se om det hjälper och det gillade dem iallafall.
Inte lätt det där! Speciellt när det är så vanligt att föräldrarna inte ser det själva... De kanske är för upptagna eller vad man ska säga. Jag hoppas verkligen att han ska kunna ändra på sig. Suck.

Vi au pairer pratar alltid så mycket om våra problem. Det är väl därför dem alltid säger innan man åker att när man kommer hem så kommer ens gamla vänner och familj kanske inte förstå exakt vad det är man går/gått igenom under sitt år och det stämmer nog. 

Idag sa mina värdföräldrar också om jag kanske ångrat mig och vill stanna längre.. De verkar inte gå så bra med deras sökande efter en ny au pair antar jag. Men jag är väldigt bestämd på att åka hem! Även om man blir lite smickrad.

Men nähä, om två dagar fyller jag 20år.. Kul va :P jag vill ha cheesecake då :D 

Elf on the shelf

Här i USA har de en jultradition de kallar för "elf on the shelf". Det är en liten Nisse eller vad det nu heter - elf - som man sätter upp på en hylla i huset. Sedan vakar Elfie över barnen och ser hur de beter sig och kan rapportera till Santa :) Tycker detta är jättegulligt. Borde ha det i Sverige också!!!!

Bara vuxna får röra Elfie, annars förlorar han sin magi! Varje dag är det meningen att föräldrarna ska flytta honom (fast han flyttar sig själv, eller?) till ett nytt ställe där han kan vaka över barnen. 

Visst är han söt :D

Granis

De har satt in julgranen idag. Är en plastgran, men sååå fin :) bara för att den är så stor. Nu kommer detta rummet äntligen till användning haha!

Idag åkte jag till shoppingcentret igen hehe. Mötte upp Brooke (barnvakt) och var inne på Forever21 i minst en timme haha. Skojar inte. Gick aldrig in där igår så det var bra:) köpte en väska, ett linne och ett jäääättegulligt halsband :D 
Väskan var på rea för 10$.

Älskar vanliga enkla halsband. Att den bara kostade 2$..... Ibland kan man hitta grejer alltså :D

Nu ska jag börja jobba. Måste studera julgranen lite mer känner jag!


1a advent

Galet va? Redan december alltså.

I fredagskväll så fick jag äntligen lite ledigt. Så åkte downtown för att kolla när de tände upp julbelysningen vid "monument circle".
Okej, det kanske inte är den fina julgranen i new York;) men fint var det faktiskt. Kom lite sent dock haha, fast det var ändå bra för då slapp vi trängas.

Igår var jag ledig. Var tänkt att vi skulle åka till shoppingcentret och kolla lite rea och sen bowla på kvällen. Men hela min förmiddag bestod av att kolla serier. Har ju börjat kolla på paradise hotel haha. Så dåligt egentligen, men såååå kul. Så kul att höra dem resonera alltså. Vissa är ju så tröga, och dem tar det verkligen på allvar.. Ojojoj:) men så kan det vara.  Tillslut bestämde jag mig iallafall för att åka till shoppingcentret ensam istället för jag orkade inte vänta hemma i min säng längre och kände mig så... Gelé-ig. Så jag skuttade iväg (körde). Fick sällskap av Rabea. Men jag köpte bara ett träningslinne. Kanske åker dit idag igen.
På kvällen blev det bowling :D riktigt kul faktiskt! Men jag är ju så dålig :( blir så arg. Kan hända att jag helt plötsligt får ner ganska många, och då får jag självförtroende och tänker alltid att "jo men jag är nog ganska bra ändå ;)" sen missar jag igen och bli sur... Detta är nog faktiskt den enda "sporten" där jag kan bli en dålig förlorare. Men nu ska vi inte prata om resultaten heheh, kul hade vi :) 
Lyckades visst få med en bowlinggrannen på bilden :) 
Det var fullt med folk. Så fick vänta 30 minuter, men det var det värt.

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik. Så mysigt. Men blir lite arg för att jag inte har några tändstickor och kan inte hitta tänkaren heller... Så mina ljus står här och väntar på att få dofta gott.
Älskar när man kan börja lyssna på bra julmusik och gamla klassiker:) som tex. Sean banans - ett gott nytt jul :D vilken klassiker. 

Hoppas ni alla har en bra första advent <3



RSS 2.0