Här finns många ekorrar, bara så ni vet :)

Goddagens!
 
Igår gjorde jag la inget speciellt. Men tyvärr har jag fått reda på att Mathilde har valt att åka hem så hon åker om ca 1 månad. Så igår åkte jag hem till henne med lite kakor (såklart hihi) och "hjälpte" henne att börja packa. Resten av dagen flöt på som vanligt. 
 
Idag ska jag jobba till klockan 5 och efter det ska jag på en avskedsmiddag/fest/vet inte vad hos den finska au pairen som ska åka denna helgen. Kom på att jag kanske borde köpa någon present :/ men vad ska man köpa då? Antagligen något ätbart så hon slipper packa ner det höhö.
 
Det är ju påsk denna helgen. Tror inte vi kommer fira något speciellt. Är lite kluven haha. Imorgon (lördag) måste jag jobba på kvällen och under dagen ska de iväg på en påskmiddag. Vet inte om jag måste jobba på söndag men om jag måste det så vill jag ju gärna utnyttja min lediga tid imorgon och inte följa med dem på middagen, men samtidigt så vill jag ju följa med för att såklart så vill jag träffa deras vänner och umgås med min värdfamilj...
 
Glad påsk på er!

Onsdag

Idag gick jag upp tidigt och åkte till gymmet. Sen fixade jag frimärken så jag kunde posta mina brev till mormor och farmor hihi. Hade ingen aning hur många frimärken man behövde så vågade inte chansa. Men sen satte hon på posten på några speciella frimärken så vet fortfarande inte hur många vanliga man ska ha.
Körde vidare till en Victoria's secret butik för att byta mammas trosor haha. Sedan bar det av hemåt så att jag äntligen kunde äta frukost! Gissa vad..... Havregrynsgröt såklart :D

Idag har varit en sån dag när jag tänker på allt jag tycker är dåligt. Blir irriterad på mig själv haha, och alla andra. Nu längtar jag tills klockan är 9 så jag kan filosofera lite mer utan att bli störd av barn.


Bilder

Har sagt det förut men säger det igen, New Girl är så hiiiiiimla roligt hahahahahah!! Har ju inte kunnat kolla på det nu när jag inte haft en datorladdare. Men äntligen kan jag se på hur mycket serier jag vill igen, vilken lättnad ska jag säga er.
 
La precis in bilderna från min kamera. Använde den inte så mycket hehe..
Så såg "vägarna" ut
 
Lite palmer är väl alltid trevligt?
 
 
 
En kväll kollade vi på solnedgången fast tyvärr var det lite moln precis i slutet. 
Jag vet pappa, sista bilden är lite sne HAHA

Wohooo

Har fått min datorladdare + den funkar!! GÖTTMOS!


Att flyga med bebisar

Det var ju en ny upplevelse att flyga flygplan med bebisar när vi skulle på vår resa.
Först och främst så behövde man tydligen inte stå i den vanliga kön ;) antagligen för att barnen inte ska skrika eller något. Istället gick man genom den speciella säkerhetskontrollen, där de med förstaklass biljetter osv går.
Man får ta med sig vätskor till bebisarna så de kunde ta med "nappflaskor" med mjölk och vatten. Hade ingen aning om att det var okej, men jodå!
På flyget fick vi hålla bebisarna hela tiden. Inte alltid så lätt att underhålla dem i ett flygplan haha men det gick faktiskt bra.

Fick faktiskt en liten uppenbarelse när vi flög hem och bebistjejen låg i min famn och drack mjölk. Helt plötsligt slutade hon dricka och bara gav mig sitt största leende, sen drack hon lite till, slutade dricka och log med sina små tänder hihi så himla söt. Då tänkte jag: här sitter jag i ett flygplan med en bebis. Vem kunde tro det för ett halvår sedan?

Sammanfattning: det var inte superkul att flyga med barn för jag kunde ju inte slappna av eller lyssna på musik. Men det känns ändå speciellt på ett sätt att ha gjort det.
Så nu vet ni det också!


Snöar fortfarande..

Nu är här jättemycket snö, bajs säger jag då.

Igårkväll köpte jag och min värdmamma pizza och kollade film. Så det blev en helt okej söndagskväll!

Skulle köra en snabbis för att träffa Mathilde innan, tog väl 10 min att skrapa/boxa av all snö från bilen -.- Sen åkte jag till affären för att köpa vykort eller något att skicka till mormor och farmor men har inte sett vanliga vykort någonstans :( så köpte bara kuvert och några klistermärken istället hihi. Det var sjukt jobbigt att skriva breven. I dagens samhälle skriver man ju inte så mycket för hand längre så blev väldigt trött. Det är ganska galet när man tänker efter.

Nu ska jag snart börja jobba, blir nog en väldigt tråkig dag inne i huset.


It is snowing outside

Vem är det som jävlas med mig när Thor är borta? Finns det en snö-gud? Ingen aning. Denne gud är här nu och snöar ner hela stället. Och alla amerikanare blir ju hysteriska när det snöar haha så jag förblir hemma ikväll istället för att gå på bio som det var tänkt, kul.
Pappan och pojkarna blir kvar i Florida en extra dag för att deras flyg blivit inställt också. Så synd om dem va? En extra dag i Florida...

Här kommer lite bilder på min shopping igår. Kände att jag hade ett riktigt bra flow faktiskt och hittade fina grejer!
Köpte en stickad tröja och en blus från Urban outfitters, älskar den affären! En tröja från abercrombie och trosor från Victoria's secret hihi. Tyvärr hade dem såklart inte kvar bikinin jag köpte. Ville byta färg eftersom de inte hade någon blå underdel :( men får väl köpa en underdel i en annan färg helt enkelt.


Amerikansk körning

Goddagens allihopa. Igår tränade jag med min värdmamma och efter det åkte vi och köpte kaffe på starbucks. Ibland är de för roliga haha. Hon är väldigt vältränad och oftast nyttig. När vi kom dit så var jag hungrig, då frågar hon om jag vill dela på en liten sockerkaka från starbucks för hon var också hungrig och orkade inte vänta tills vi kom hem (5 minuter därifrån) haha, jomenvisst varför inte?

Senare åkte jag och shoppade lite. Ska ta bilder och visa sen, orkar inte nu hehe. Vi åt lunch på TGI Friday's. Åt en stor och mumsig hamburgare!
Slutade med att vi hade filmkväll i min källare och jag fick även träffa en ny au pair som också är svensk :) hon kom hit i fredags så det är ju kul att det blir fler svenskar hihi.

Imorse körde jag lite och jag blir så irriterad på vissa bilar (körare). De kör så sjukt nära varandra, t.o.m på motorvägen. Har de aldrig hört talas om 3 sekunders reglen? Daaah?!? Men jo det har dem för jag har sett det i min körkortsbok (som jag förövrigt inte fixat än hehe). Men iallafall så fattar jag inte hur de tänker de bajskorvarna.
Här i USA har de även en regel att vid en trafikljus korsning får man svänga till höger även om det är rött ljus så länge det inte kommer någon bil. Kändes konstigt i början men nu är det helt normalt tycker jag. Kommer bli svårt att inte svänga när jag kommer tillbaka till Sverige!
Så nu vet ni det, hejsvej


Grötelligröt

Har börjat äta havregrynsgröt! Bli inte allt förvånade, här har de nämligen färdiga små påsar som man häller i en skål och tillsätter mjölk/vatten och in i mikron ;) inte supernyttigt för det är massa socker i, det blir sött, men väääldigt gott hihi. Det finns också olika smaker.
Iallafall, tyckte att det var lite för sött faktiskt för att det skulle vara gott till frukost men gillar inte att äta vanlig havregrynsgröt med bara havre utan smak. Listade ut att jag kan ju tillsätta extra havre istället :D så nu har jag gjort det och det blir supergott! Så gott att jag åt det både till frukost och lunch igår hehe. Ville ha det på kvällen med men kändes dumt så åt ägg istället. Jag vet, åt inte så bra igår men gröten var ju så mättande ;)

Nu sitter jag iallafall här med min gröt och ska förhoppningsvis iväg och shoppa senare.


Fredagsmys

Ikväll blir det bara fredagsmys hemma. Åkte till target innan för att köpa massa vanliga saker som shampoo, balsam, nagellacksborttagning, (glass), deo...

Så ikväll tänkte jag bara kolla serier som jag spelat in och äta glass.
Var inte så hungrig så åt två ägg till kvällsmat. "Var vänlig servera mig två löskokta ägg" hahahahhahahahaha.... Antar att ingen fattar förutom Micca, möjligtvis mamma. Menmen :D


Tillbaka

Hej och hå!
Fy vad tråkigt det var att flyga från Florida igår. Fast allt gick bra med bebisarna så det var bra. Tyvärr var vårt andra flyg en timme försenat så vi kom hem väldigt sent. Men nu är vi hemma igen och allt är som vanligt. Här är kallt fast ingen snö som tur är. Hoppas verkligen att det inte kommer någon heller.

Vet inte vad jag ska göra i helgen. Vill shoppa hihi.


Kommentarer

Läste nyss lite kommentarer från mamma och pappa. Har några svar till er.

För det första pappa, spindeln var ett monster! Ingen överdrift. Visste att du skulle klaga och kan se hur du skrattar åt att jag skulle vara rädd för någon "liten" insekt. Men som sagt så var den SKITSTOR och jag lovar att om du skulle sett den skulle du inte vara lika kaxig längre ;) du kanske inte hade varit rädd, men du hade fattat varför jag blev rädd!
Ush.... Den gör mig fortfarande paranoid.

Och mamma, idag efter vi köpt glass så skulle pojkarna klättra upp i ett träd så att de kunde ta en fin bild. Då sa jag att om du hade varit där så hade du hängt dig i grenarna som en apa eller försökt vända dig upp och ner eller...... Vem vet vad du hade gjort hahaha


Jaha

Imorgon beger jag & värdmamman & bebisarna oss hem till fishers. Pappan ska ta med pojkarna till hans föräldrar, så de får lite extra semester.
Ska bli ganska skönt att komma tillbaka så man kan få vara själv på riktigt och kunna träffa andra människor. Har såklart varit skönt med lite sol, fast har känts mer ensamt här eftersom jag inte kunnat gå och göra vad jag vill när jag varit "ledig".

Idag var det ganska dåligt väder fast mitt under dagen regnade det inte så då gick vi för att köpa glass. Denna gången var det kulglass som var mycket mumsig!

Just nu sitter vi här i soffan och de satte på någon serie som heter "the bible". Kände att där gick min gräns hahah så tog fram mobilen istället. Beställde faktiskt en ny datorladdare idag så förhoppningsvis kommer den fram om bara någon dag så då kan jag äntligen använda datorn igen:)


See you later alligator

Åkte till baka för att fota alligatorn så ni kan se!

Där fanns även en skylt där det stod "please don't feed the alligator". Men han såg så himla söt och hungrig ut när han låg där i kanten, så jag gav honom en zebra hihihi :)


Thor..... Vad sa jag till dig?

Han vägrar lyssna. Tror det kommer regna hela dagen idag också :( illa.

Igår körde jag med lille golfbilen till stranden (kan gå dit egentligen men körde lite längre bort) för att se solnedgången och leka lite fotograf.
Provade också på en ny "godis". Nerds-rope. Ett godis snöre, med godis på :D gott faktiskt.

https://cdn1.cdnme.se/4019436/6-3/pic_5149c601ddf2b311104f9fde.jpg" class="image">


Ååhåhååååååuuhuuuuuuuuaaaaaa

Ååååååååååååhååååååååå såg nyss VÄRSTA SKITBAJSSTORA SPINDELN INNE I BADRUMMET ååååååååååå.

Ååååååååååååååååååhååååååå eeeeeeuuuuuu.

Alltså den var skitstor på riktigt!!!!!!! Blöööööööööö åååååå jag ryser fortfarande!!!!!!!!

Skulle gå och duscha och tänkte hänga min handduk på en hängare. Då ser jag något röra sig uppe i taket och är det inte EN MONSTER SPINDEL?!?!?! Johoooo då, fick sån panik så jag kunde inte ta min mobil för att fota. Såg den under en sekund och sprang därifrån. Så ÄCKLIG var den :(
Min värdpappa fick gå ner för att döda den.

Undrar vad jag kommer drömma inatt... Uuuuuhuuuuhu :(

Tänkte försöka hitta en passande bild från Google. Tror jag är galen. När jag fick upp bilderna så fick jag panik, kunde knappt kolla på dem.

såhär såg den typ ut iallafall.
Fyfarao vilket äckel va?


Broccoli? Jajamen!

Wohoooo idag har det varit toppenväder!
Blev lite tjurig först för att jag såklart skulle passa bebisarna medans alla andra kunde gå till stranden och njuta av livet. Men efter bebisarna sovit och ätit lunch så tog vi ned dem till stranden med:) förvånansvärt nog så har de inte ätit sanden en enda gång.

Fler fantastiska saker har hänt idag med. Jag har sett..... Trummvirvel.....: eeeeen sköldpadda :D eeeeen alligator ooooooooch delfiner wohoooooo jag är inte i Sverige !!!!!! Självklart kan man inte ha allt för mycket tur under en dag, så hade ju ingen kamera med mig någon av gångerna -.- men jag är väldigt nöjd ändå :D

Så idag har varit en bra dag:) började dåligt med moln och fast i huset, men nu har jag nog fått lite färg på riktigt!
En annan bra sak var att jag idag (varför idag när vi snart ska hem ) hittade en stor glassbytta i frysen :D det var god glass också så nu kan jag kränga rejält om vi ska hinna äta upp den innan vi ska hem hehehehehehhehe ;)

Vill bara avsluta med att säga att jag har börjat gilla broccoli, på riktigt alltså. Tycker faktiskt att det är riktigt gott. Kan ni tro detta fenomen? Det kan knappt jag. Bra va?!?


Mäktige Thor på din rullande vagn, KÖR KÖR BORT!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA sitter här för mig själv och skrattar åt min rubrik hahahahah. Vet att iallafall mami, papi och Micca fattar. Är lite trött antar jag.

Idag har vädret varit sämre :( jädra Thor, vad är problemet? Verkade helt ok imorse så jag tog min morgonpromenad och hade kameran med mig. Fast det var mulet så det var inte så kul att fota men ändå hihi.

Familjen skulle ut med en båt idag för att fiska och snorkla osv. Känns lite hemskt att jag får stanna hemma lixom. Men ja jag skulle passa bebisarna.
Hade ändå tur som var hemma för sen började det ösregna och har regnat hela dagen plus att Thor som sagt var och hälsade på ett tag;)

Hahaahahahhahahahahahahahhahaha - borde kanske ta en tupplur jag med?

Kunde inte göra något jag tänkt med bebisarna, ingen prommis, ingen strand. Gick ner ett tag på "verandan" där det är tak. Där finns ett pingis bord och en låda full med pingisbollar. Så under en halvtimme slängde de ut alla bollar (ca 25 stycken) och jag plocka upp dem, slängde ut dem, plocka upp dem... De blev trötta iallafall och tog en lång första tuppis. Nu tar de sin andra tuppis och jag sitter här och filosoferar lite :)

Idag har jag även tagit mig i kragen och fortsatt läsa i min bok. Så idag har varit en segis/mys jobb dag.

Idag ska vi grilla vilket jag sett fram emot hela dagen. Gott med mat ju! Kurrkurr i min mage:) herråååå


St Patrick's day!

Det är har ju varit st patrick's day idag, glömde nästan det;) man måste ha grönt på sig, annars har folk rätt att nypa dig av någon anledning.
Min värdmamma hade köpt en tshirt till mig. Den är svart, men med grön text på.... Tydligen är det okej. Skumt! Den hade jag på mig ikväll iallafall när vi åkte med golfbilen för att köpa lite glass :D de hade ingen kulglass meeeeen de hade twixglass så jag var nöjd.

Var på ett sätt tråkigt att vi skulle vara borta just den veckan de var st patrick's day. Hade gärna velat åka in till Indianapolis och kollat på parad och sånt kul. Men jag har ju faktiskt redan varit med om det en gång när jag var i Denver för ett år sedan:) så jag har ju upplevt själva grejen.


Bananjordgubbehallonkiwipapayaäpple

Igårkväll åt vi middag (hamburgare) i en annan familjs hus med massa barn och vuxna. Det är familjer med barn på samma skola har jag fattat det som. När det var mörkt skulle alla barnen gå till stranden för att fiska krabbor. Inte vilka krabbor som helst utan spök-krabbor. De är vita så någon genialisk människa har väl kommit på att man kan döpa dem till spök-krabbor. Ville iallafall inte missa detta så jag följde med alla barnen fast tyvärr hittade vi bara en. Tydligen brukar de fånga runt 30 stycken. Kanske gör det någon mer kväll.

Idag har det varit lite molnigt tyvärr, men jag klagar fortfarande inte så länge det är bättre än vanligt. Tog med bebisarna till stranden också så de fick känna på sand för första gången :)

Tydligen ska det finnas sköldpaddor och "bobcats"(ingen aning vad det är på svenska, typ som en stor katt) här på ön. Självklart hade de sett en stor sköldpadda när jag var hemma med bebisarna :( kommer säkert ha otur och inte se några roliga djur alls. Har sett en ödla. Jippi.

Nähäääääää kanske får bege mig ut på safari en dag då:)


Kära sol - Vill du gifta dig med mig?

Tänkte jag kunde berätta lite om ön vi är på. Det är en väldigt liten ö har jag fattat det som (fast tillräckligt stor för att gå vilse hehe) och det är väldigt lugnt här. De har alltså bara en liten affär där man kan köpa det viktigaste som tex. Glass antar jag :) har inte varit inne i affären än så har inte så bra koll.
Hela ön är bara full av palmer och andra exotiska träd och fina strandhus. Alla kör runt i golfbilar haha, så gulligt :D kanske kan testa köra den en dag.
Det finns också en gemensam pool där alla kan komma in men vissa hus har egen pool också vilket vårt har.

Just nu tar bebisarna sin tupplur så jag kan sitta vid poolen eftersom de har en babymoniter/kamera. Super om ni frågar mig:D när de vaknar ska jag nog gå på en liten prommis med dem. Allt för att vara ute i solen istället för inne i huset!

Här är en bild på vårt hus.


Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR SKOGLUNDARNAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRAAAAA! :D
Grattis mina älskade vänner. Förlåt för att jag inte kan vara där och fira er när ni fyller hela 20 år. Hoppas åtminstone ni haft en bra dag och att ni inte saknar mig för mycket hihi. Fast jag saknar er<3 love you

Är förresten framme i Florida och här är heeeeeelt underbart.

Igår flög vi hit men var tvungna att sova på hotell för att det inte gick några båtar ut till ön så sent. Så idag åkte vi hit och det är så gulligt och fint här. Husen är färglada och sjukt stora och fina. Vi bor i ett turkost hus med tre våningar och havsutsikt.
Har haft panik för att jag inte kunnat gå ut i solen förräns nu (har väntat på båten, passat bebisarna, packat upp osv) men äntligen sitter jag vid poolen. Vi har nära till havet plus en egen pool haha. Snacka om lyxigt.
Förlåt men nu orkar jag inte skriva mer, nu ska jag sola!


Diet coke - I love you

Har överlevt dagen.
Idag hade man gärna varit hemma i Sverige i sitt eget hus utan bebisar och ha familjen där istället, och svartpepparkorn :(

Kräktes inte fler gånger. Tror det är för att jag vägrar, första gången fick jag övertala mig själv att det skulle kännas så skönt efteråt. Blö
Satt inne på toagolvet halva dagen, var så sjukt trött och uttråkad så tillslut tog jag min mobil och började kolla melodifestivalen. Såg bara 2,5 avsnitt så får väl se om jag kollar klart på det andra.
Tillslut var jag så trött så jag la mig ner på golvet. Kändes dumt och onödigt så ännu en gång fick jag övertala mig själv att gå till soffan. Sen sov jag i kanske två timmar så det var skönt och illamåendet blev lite bättre. När jag vaknade var det Harry Potter på tv så det fick mig på lite bättre humör. Såg fyran och just nu kollar jag femman. Det är så skönt för orkar inte ha högt ljud så ibland hör jag inte... Men som tur är så kan jag ju typ alla replikerna ändå så det gör inte så mycket hahahahha ;)
Har även druckit två burkar cola light! Brukar alltid dricka pepsi Max hemma när jag är sjuk så det känns som att jag inte kan dricka något annat än läsk när jag mår illa.

Snart måste jag packa det sista, måste fortfarande köpa flip flops så ska upp tidigt för att åka till affären. Wiho -.-

Kommer ha internet på ön förresten, så oroa er inte <3


Skit också

Jaha, hur länge fick jag vara "frisk"? Två dagar kanske?
Bebisarna var alltså sjuka under måndagen och vi trodde alla att det var något de ätit eftersom de verkade bli bättre snabbt. Igår hade de diarré hela dagen, trevligt va? Det är väl sånt ni vill veta gissar jag.
Jaja tänkte vi, det går nog över snart. Men på kvällen kräktes pojk bebisen igen, vet inte hur det var resten av natten. Anledningen till att jag inte vet är för att jag stannat i källaren. Sitter just nu på golvet vid toaletten. Vaknade inatt och mådde illa igen och fick panik. Så nu är jag sjuk. Kul att min värdmamma smsar mig klockan 6 på morgonen och jag är vaken. Hon frågar hur jag mår, jag skriver dåligt och att jag har kräkts, då skriver hon att hon också är sjuk. KUL VA?
Har ingen aning hur vi ska lösa det med schema osv idag. Och jag som skulle gå till gymmet och sen åka och köpa flip flops för att jag var för lat för att åka till affären igår. Vet inte när jag ska kunna göra det nu.

Men ja, detta blir nog en superkul dag. Tycker inte om att ligga i sängen och må illa. Då sitter jag hellre här.


Melodifestivalen

Har ju inte kollar på melodifestivalen detta året så tänkte jag skulle kolla igenom några låtar nyss. Denne Yohio som jag har förstått kom tvåa... Har sett honom en gång förut när han sjöng i Bingolotto eller var det var och tyckte väl inte att han var sådär jättebra då för han sjöng på japanska eller kinesiska eller något annat asiatiskt språk. Men nu när han kom tvåa så tänkte jag att han kanske är bättre än vad man tror.
Men jag hade fel! Helt seriöst, HUR kunde han komma tvåa? Visst är det kul med någon som har annorlunda stil och jag har ingenting emot det, men detta var för mycket. Låten var dålig. Han sjunger okej och inte superbra. Han dansar som värsta spagetti fjanten och innan låten är slut har han visat upp sin fula handske ungefär 58 gånger. Okeeeeej vi fattar att du har ett hjärta i handflatan på handsken, du behöver inte visa oss det vaaaaarje gång du säger heartbreak hotel...
Blir helt frustrerad.

Tyckte att Robins låt var bra, så grattis till honom :) Hejdå.


Två dagar till sol

Nu har jag börjat packa lite och imorgon måsta jag åka och köpa flipflops och några andra småsaker. Undrar hur det kommer vara att flyga med två bebisar.. Som sagt så ska vi till en liten ö och min värdmamma har sagt att där inte finns någon affär så man måste beställa all mat innan man åker och så får man hämta upp det när man kommer dit. Blev lite småledsen först för jag tänkte att då kommer jag inte kunna köpa någon glass, men igår fick jag reda på att det finns åtminstone en liiiten affär där man kan köpa dricka och lite sånt, och glass :D så då behöver jag inte oroa mig för det längre!

Har tvättat imorse så nu ska jag gå och se om det är klart, och om det är blött -.-


Tre dagar till sol

Regn regn, fast lite varmare. Så har det varit denna dagen.
Tog ut bebisarna på en liten prommis så de kunde få lite frisk luft. De var nämligen sjuka igår. Båda två kräktes flera gånger under kvällen/natten så de har varit lite ur de vanliga rutinerna idag. Men nu är de iallafall friska, och det är jag med :D äntligen!

Ibland är det lite jobbigt när T som är 6år är i närheten av bebisarna. Han blir lätt avundsjuk och man märker att han inte gillar att de får så mycket uppmärksamhet. Han kan alltså bete sig riktigt illa och knuffa bebisarna osv. Han säger saker, som inte är passande, och han tycker helt enkelt det är kul att se dem gråta. Sjukt jobbigt! Så när jag är ensam med bebisarna och honom så känns det mer som att måste hålla koll så att han inte gör något dumt istället för att "passa" bebisarna. Idag var jag ensam med dem så fick säga till tusen gånger och tillslut skicka upp honom till sitt rum. Inte kul att han ska hålla på så, kan vara riktigt obekvämt också eftersom att han verkligen inte förstår eller bryr sig om att de är bebisar-små människor som inte kan ta hand om sig själva.
Menmen, det ska väl också bli lite kul under året att se om han kommer ändra sitt beteende i närheten av dem haha.

Nu ska jag gå och lägga mig hyfsat tidigt så att jag kan gå till gymmet samma tid imorgonbitti.


Muskelknutte

Idag gick jag upp tidigt för att prova ett nytt träningspass klockan 8.30. Kände mig väldigt duktig som gick upp och var ändå taggad på att träna, tror passet kallades bootcamp någonting vilket jag tycker låter sjukt jobbigt haha. Men när vi kom dit visade det sig såklart att just det passet var inställt -.- Nedrans bananer! Så istället fick vi köra lite vanligt gym, och sen åkte vi hem till Mathilde för lite pilates.

Just nu kollar jag på the Kardashians haha. Fortfarande väldigt jobbigt att inte ha någon dator så jag kan göra annat. Känner mig så......uttråkad utan den haha


You step up I step up too

Sitter och kollar step up <3 den gick på tv'n så nu när jag inte har min dator att kolla serier på får jag ju göra annat.

Kan inte sluta tänka på min bikini hihihi!
Först köpte jag den inte och tänkte istället att jag kunde vänta för såklart hade jag beslutsångest om vilken färg jag ville ha;) Så vi gick vidare till american eagle där jag hittade en klänning och två tröjor på rea. De var fina och passade och allt, men sen tänkte jag att jag köper hellre bikinin nu och struntar i de andra. Så då gick vi tillbaka så jag kunde köpa den! Var nervös när vi gick in för det fanns bara en i min storlek när jag hade kollat innan. Meeeen där var den. Så stolt över mig själv och mitt tänkande ;)

Imorgon ska jag till gymmet! Måste passa på nu innan vi ska åka till Florida. För det gör vi nämligen på torsdag:D ska åka dit med min värdfamilj till en ö. Tror det kommer bli väldigt lugnt och skönt. Ska ta med min bikini, såklart!


Förvirrad

Igårkväll fick jag ta hand om bebisarna när resten av värdfamiljen var i indianapolis och stannande där över natten. Allt gick bra, men helt plötsligt slog det mig att jag skulle vara ensam i ett stort hus hela natten:( som tur var kom det ingen seriemördare eller liknande så det var ju skönt.
Mathilde kom över och kollade film också när bebisarna somnat så var ju inte ensam hela kvällen iallafall.

Imorse ställde de om tiden till sommartid här. Blev rör förvirrad för jag fattade inte vilka klockor som gick rätt och vilka som gick fel. Så jag sökte upp på internet hur mycket klockan var helt enkelt, så var det problemet löst:)

Idag hade vi tänkt åka några stycken för att se på bio och shoppa lite, men upptäckte att värdpappan tagit den bilen jag brukar köra så kan inte ta mig någonstans haha. Hans bil är så sjukt stor så den vill jag inte köra. Min är ju stor men den andra är lixom sjukt stor ;)
Istället blev jag upphämtad av Mathilde för hon ville inte kolla bio, så åkte vi och åt lunch. Slutade med shopping och en cupcake hehe. Köpte faktiskt en bikini på Victoria's secret, fast bara överdelen för det fanns ingen underdel i samma färg haha. Så ska nog bara köpa en enfärgad underdel någon annanstans :)


Jag är hungrig

Godmorgon, Godkväll.

Igår skulle vi alltså till en fest. Fast det är så många som är på spring break nu så vi var kanske max 15 personer under hela kvällen haha. Inte superkul men vi hade roligt ändå:D träffade några nya au pair tjejer vilket var väldigt kul, en av dem är också svensk. Blev helt förvirrad när vi skulle prata svenska helt plötsligt haha.

Imorse slutade min datorladdare att fungera...KUL!!!!!!!! :'( fick först panik och tänkte att jag inte skulle kunna göra någonting, men sen kom jag på att det finns ju en uppfinning som heter iPhone och denna har också internet. Nu råkar det vara så att jag äger en sådan så jag får klara mig med den ett tag tills jag vet vad jag ska ta mig till.. Det enda jag inte kan göra vilket jag veeeeerkligen måste ibland är att kolla på tv serier. Seriöst!!!!!!! Hur ska jag göra nu???? Vad ska jag göra på dagarna när jag är hemma? Vad ska jag göra innan jag ska sova? Måste komma med en lösning snart alltså!
Köpa ny dator eller köpa ny laddare till min gamla, det är frågan.


SKA DET VARA SÅ SVÅRT

Vet inte varför men när jag tvättat mina kläder är de super blöta. Då menar jag blöta så att jag måste vrida ur dem...
Min värdmamma sa att jag kunde ändra hur snabbt propellrarna snurrar vilket jag gjorde förra veckan och det blev bättre. Men idag, icke sa nicke:(


Bra tv serier

Hello there everybody, how are you today?
 
Äntligen fredag igen! Varför längtar jag egentligen till helgen? Jo för att då kan man äta godis och glass utan att få dåligt samvete hihihihihihihihiihiihihiihihihihih.

Imorse provade jag på step circuit på gymmet efter att ha velat göra det i flera veckor. Har antingen varit sjuk eller inte kunnat gå dit så idag orkade jag inte bry mig om ifall jag var täppt i näsan haha så gick dit iallafall. Det var väldigt kul faktiskt och de blandade in lite styrkeövningar vilket alltid är bra, speciellt när man har tändsticksarmar som jag har hehe. 
Börjar alltså friskna till på riktigt nu, eller jag hoppas det. Blev väldigt förvånad imorse när jag vaknade och faktiskt kunde andas liiiiiiiiite genom ena näsborren. Igår kunde jag bara andas genom munnen hela dagen, detta är ingen överdrift. Dumma näsborrar. (Näsborre är ett ganska konstigt ord :s Tycker inte ni det?).

Igårkväll träffade jag Jana som är från tyskland men vi åt aldrig på någon riktigt resturang hehe. Istället åt vi lite på ett snabbmatsställe så vi kunde äta frozen yoghurt till efterrätt också istället. 
Ångrade ett tag att jag lämnat huset för att äta offentligt... Fick ju hålla andan varje gång jag skulle tugga så blev helt andfådd och fick ta några pauser :( Men tillslut hade jag ätit upp all mat och var både mätt och glad :D
 
Ikväll blir det förhoppningsvis kul! Ska åka med några andra au pairer till ett ställe en bit härifrån till en "fest". De känner killen som bor där sedan innan så alla au pairerna brukar åka dit haha. Kommer antagligen träffa några nya au pairer vilket ska bli kuligt och även amerikanare. Plus att det är alltid skönt när man väl gör roliga saker och kommer ut från huset ett tag. Kan bli ganska trött av att vara runt barn hela tiden ska ni veta.
 
Har glömt säga att det kommit massa snö för ett par dagar sedan, men nu är det soligt ute så förhoppningsvis håller det på att smälta nu. Tror jag ska gå på en liten prommis med bebisarna när jag börjar jobba för det var så skönt ute. Får börja använda ordet prommis när jag ska gå ut med dem nu istället för när jag ska rasta lille Piratplutten som är hemma i Sverige <3
 
Har nyss kollat alla Wild Kids avsnitten som jag missat. Jajjemen jag följer denna tv serie HAHAHAHA. Ganska kul måste jag säga. Så det passade väldigt bra att jag kom på att jag missat avsnitt eftersom jag tror att sista avsnittet sänds ikväll woho. 
Nu ska jag istället titta på New Girl, min nya favorit serie, typ. Så kuuuuuul. Så om ni inte har sett den, se den hihi.

TITTA

Kolla fina naglar jag har
Kolla fina strumpor jag har


En blå banan, en blå banan....Det har dem aldrig sett i stan.

Kanske börjar jag bli liiiiiite bättre nu. Gick till gymmet och köttade body works and abs. Tänkte att man inte blir speciellt anfådd så det klarade jag av.
Idag har jag det lite lyxigt och ska bara jobba fyra timmar! Så ikväll händer det väl förhoppningsvis något trevligt. Kanske ska ut och äta med några andra au pairer, och om inte det blir av så ska åtminstone värdfamiljen ut och äta också så det blir nog god mat ikväll. 
 
Har äntligen målat mina naglar. Är för lat för att göra det nuförtiden. Som jag sa när jag pratade med min mamma tidigare idag så skjuter jag upp att måla naglarna, precis som folk brukar skjuta upp att göra läxan. Tänker att det kan vara skönt att göra det på kvällen. När det är kväll, "äsch jag gör det imorgon innan jobbet". Innan jobbet, "jag kan lika bra göra det ikväll"...Och så fortsätter det dag efter dag = inga målade naglar :) Men nuså!
 
Angående rubriken. Det svåraste med att ha en blogg är att komma på en rubrik. Satt och tänkte lite på Trazan och Banarne innan för er som känner till dem. Det är nämligen därifrån jag fick rubriken, deras underbara sång.

En blå banan, en blå banan, det har dem aldrig sett i stan.
Och har dem sett en blå banan, då är de färgblinda i stan.
En blå banan, en blå banan, det har dem aldrig sett i stan......
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Tänk att jag är i USA

Har segat hela dagen och även skypat lite med Linn :)
Men just nu sitter jag och filosoferar... Tänk att jag faktiskt är här nu, efter allt som skulle fixas innan.
Jag kommer ihåg när jag började tänka att jag ville bli au pair och behövde få erfarenhet eftersom man måste ha 200 timmar som någon kan bekräfta. Hade sån ångest över att det skulle ta så lång tid men tillslut tog jag tag i det och praktiserade på ett dagis. De var så himla söta och snälla där, och har fortfarande lite kontakt med dem vilket är jättekul:) Att de faktiskt bryr sig om mig och är nyfikna på hur det går.
Något annat jag hade ångest över innan ansökan var klar var att man var tvungen att ha bilder när man är med barn. Man får oftast inte lov att ta bilder så på andras barn, men som tur var så var ju detta ett privat dagis så det gick att ordna. Så även det löste sig.
Ansökan skickades alltså in och familjer kunde börja höra av sig. När jag väl bestämde mig för att denna familjen var den rätta så skulle ännu mer "pappers arbete" göras vilket gav mig ångest ännu en gång.
Var tvungen att göra en dum hälsoundersökning som strulade jättemycket. Var tvungen att göra ett tbc test men tydligen kunde de inte göra det på min läkarstation... De är lite förvirrade där om man säger så.... Fick panik och blev på riktigt rädd att jag inte skulle kunna åka för att jag inte kunde göra detta testet i tid haha. Men även det löste sig!
Åkte till Stockholm och tillbaka bara för att gå till amerikanske ambassaden vilket inte tog mer än 1 timme.

Allt som händer innan man åker iväg känns väldigt jobbigt. Men tänk att jag faktiskt är här nu. Först när jag varit här i mer än fem veckor börjar jag fatta hur coolt det är. Det var det här jag ville göra och nu gör jag det! Jag är faktiskt i USA och kommer förhoppningsvis upptäcka massa nya saker, se platser, äta ny mat ;) och glass...

Allt krångel innan jag åkte... Måste säga att det var värt det!


B-L-Ö

Nepp, jag mår inte bättre. Har ont i huvudet, täppt i näsan + hostar fortfarande. Så det blir ingen träning för mig idag! :( Vad ska jag nu göra hela dagen? (Antagligen kolla lite serier:D)

Blöööhöhö


HALLÅ jag vill bli frisk!!!

På något sätt har min förkylning blivit värre IGEN. Den var nästan helt borta, har bara haft jobbig hosta de senaste två dagarna. Men såklart ska jag inte få bli frisk än. Istället blev jag helt täpt i näsan igen igårkväll och är det fortfarande. 
 
Gick åtminstone till gymmet igår så det kändes väldigt skönt.. Hoppas jag kan gå dit imorgon och att jag inte blir värre igen. Nu tänkte jag "städa" mitt rum lite. Det ligger lite kläder och kvitton här och där. Kanske ska tvätta lite med? Känner mig fortfarande så duktig varje gång jag gör det hihihihii.

Mitt jobb och sådär

Tänkte jag kunde berätta lite vad jag gör när jag faktiskt jobbar haha. Oftast så jobbar jag senare under dagen vilket har både sina positiva och negativa delar. Börjar jobba klockan 14 eller 15 och slutar oftast klockan 21, ibland 20 ;) Så har det på ett sätt väldigt lyxigt eftersom jag inte har superlånga dagar. Mitt jobb är oftast att ta han om tvillingarna som är 1år gamla. Så då brukar jag leka lite med dem, men oftast får man ju bara "hänga med" när de går runt och plockar upp och slänger leksaker hit och dit vilket kan bli vääääääldigt långtråkigt haha. I den åldern kan man ju inte leka på riktigt med dem eller vad man ska säga. På eftermiddagen tar de även en tupplur så då brukar jag antingen hjälpa till med andra småsaker som tex. städning eller att skjutsa pojkarna till deras träningar eller så har jag lite ledig tid i en timme. Efter deras tuppis så äter de lite middag och sen så leker dem lite till. De badar typ varannan kväll och sen så är det dags för dem att sova :) 
De är väldigt söta båda två och det är så himla roligt att se hur snabbt de utvecklas. Jag menar, nu har jag varit här i 5 veckor och under den tiden har de lärt sig att gå och man märker att de börjar förstå vissa saker när man pratar med dem :)
 
Ibland kan jag dock tycka det är lite tråkigt att jag aldrig har ansvaret för de äldre pojkarna, jag tror att de tycker det är tråkigt också för även om jag kan umgås och prata med dem när jag jobbar så måste jag ju hela tiden hålla koll på bebisarna och ge dem uppmärksamhet..
 
 
Jobbar nästan aldrig själv eftersom att en person alltså måste ta hand om bebisarna hela tiden och den andra personen får hålla lite koll på pojkarna. Men i fredagskväll hade jag faktiskt ansvar för alla helt själv eftersom föräldrarna var och spelade en tennismatch, och jag antar att ingen av de andra barnvakterna kunde hjälpa till.. Var lite nervös innan att pojkarna inte skulle lyssna på mig men det gick riktigt bra så det var ju skönt att de inte betedde sig som vildar :D

Längtar tills det blir varmare så att man kan gå ut lite mer och åka iväg med bebisarna, nu är vi ju bara inne i huset hela tiden. Varken jag eller bebisarna gillar det särskilt mycket höhö.

Awesome saturday

Hejhej jag har haft en underbar ledig dag!! Började med lite Skype med miccy. Den jenten e för rolig.

Åt "födelsedags lunch" med Mathilde och hennes värdfamilj eftersom de inte kunde fira henne förra veckan. Åt god pasta så jag nästan sprack.
Shopping efter det. Köpte ny väska. En fiiiiiiin väska. En Calvin Klein väska :D var på ett ställe där de hade typ allt möjligt med blandade kända märken och andra man aldrig hört. Ett utförsäljnings ställe skulle jag kalla det.
Väldigt klassisk väska, men gillar att den är vit-beige och inte svart som alla andra väskor som jag antagligen kommer köpa haha.

Sen fyndade jag på the body shop. Behövde köpa ett nytt body butter och hade problem att välja doft (såklart). Frågade en av expediterna varför de inte har kvar den med hallon eftersom den är BÄST och det inte finns något vettigt argument till varför de ska ta bort den godaste. Hon säger att hon undrar samma sak och öppnar en lucka till ett skåp. Vad plockar hon fram? Jo en burk med hallon body butter till mig :D :D såååå lycklig hihi. Så nu kan jag lukta jätte gott istället för gott :)

Hann med att äta lite frozen yoghurt innan jag åkte till Victoria för att sedan köra vidare mot indianapolis för att kolla en hockey match! Det var en riktigt bra match. Det blev först lika så att de fick förlänga med 15 min. Tiden tickade och ingen gjorde mål.... 30 sekunder innan det är slut gör motståndaren näääästan mål och alla blir helt galna. Vi (Indiana) får pucken och 15 sekunder innan det tar slut gör dem mål!! Det var ett så grymt slut så det var väldigt kul. Väldigt snällt av min värdpappa att ge mig biljetter ;)

Har haft en mycket bra dag och nu ska jag kolla det senaste avsnittet av pretty little liars = bra avslut.


It's FRIDAY FRIDAY

Hey alla glada fredags människor:)

Igår var jag på T's skola/förskola och lyssnade på fairytail sagor. De har hållit på med det i någon månad nu och igårkväll skulle de läsa upp sina sagor för föräldrarna och så hade de byggt slott. Det var så kul när han skulle läsa sin saga, fick hålla mig så att jag inte skulle skratta högt..
"Once upon a time there was a boy, his name was Minecraft." Hahahah de är verkligen heeeelt galna i Minecraft här!
"He had a dog named cutie."
"In an evil castle lived an evil dog named Mr Evil."
Haha, väldigt fin saga..

De hade gjort jättefina tårtor och kakor med vilket lockade mig!

Nu är det dags för lite pilates hemma os Mathilde. Och vem vet, kanske blir det starbucks efter det, skulle inte bli så förvånad hehe
Ikväll måste jag jobba sent så funderar på att åka och köpa lite glass innan jag börjar så jag överlever kvällen:)
Håller även på att tvätta mina handdukar just nu. GODE GUD säg att jag gjort rätt så att de blir mjuka!


RSS 2.0